PavelV 228 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2015 якщо буду - на пів годинки - максимум годинку ((( діли((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 3 грудня 2015 У меня, к сожалению, тоже куча всего навалилась, так что пока не могу сказать точно. Но постараюсь быть. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2015 началось) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 4 грудня 2015 МИЛАШКА, тут такая тема, оказывается мы знаем и директора и жену директора кафешки земля круглая Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Мое присутствие под вопросом по независящим от меня причинам Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МИЛАШКА 7 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 МИЛАШКА, тут такая тема, оказывается мы знаем и директора и жену директора кафешкиземля круглая ну, так вообще мего у автомобилистов всегда земля круглая и все соседи-друзья и родственники )) пы.сы. если что, про принести с собой алкоголь - я не говорила )) не спалите, бо меня убьюТЬ ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Готовлю печень на вечер)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МИЛАШКА 7 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 я к вам загляну, познакомицца )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Мой опознавательный признак - малыш 5 лет))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МИЛАШКА 7 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Мой опознавательный признак - малыш 5 лет))) самый трезвый из всех - будет малыш )) если к 18:30 не разойдетесь, то я как раз буду к этому времени Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Так я например раньше этого и не появлюсь)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Меня не будет:( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Чего?! (((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Чего?! (((( Все до кучи.... надеюсь, что скайп будет - хоть поздравлю и тост произнесу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Печалько. Ну Андрей и ко уже в Киев вьехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Ну Андрей и ко уже в Киев вьехали О меня с утра уже разбудил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 будут посиделки, явно не до втыкания в телефон и скупе будет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reanimation 114 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Я на машене, наверно без бухенвадта.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Одна палка, два струна - я хозяин вся страна Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 я хозяин вся страна А говоришь, что не куришь 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
МИЛАШКА 7 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 ну, так организуйте видео-конференцию для тех, кого не будет "вашу маму и тут, и там показывают" )) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Андрей прибыл) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarHelen 14 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Мы с Diptown будем! будем может с опозданием 15-20минут, но мы будем уже мылим тапки и будем рады всех видеть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Мы будем около 7. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kremon 57 Скарга Опубліковано: 5 грудня 2015 Буду де то к 5 часам. Может раньше. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах