Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Голосовалку на предмет в кого стоїть в кого ні? Чи на предмет сліпить Вас ксенон зустрічного авто чи ні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Те кто поставил ксенон и потратил 100-200уе, никогда не признаются в своей неправоте. А запилить линзы, это совсем другие деньги и большой кусок работы. Да и руки нужны как минимум "серебряные" :) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Те кто поставил ксенон и потратил 100-200уе, лол, если ты про набор ламп с блоками то это дорого. на базе автозвука митсуми можно набор купить до 700 гривен, дешево и сердито. ПосиланняПочитайте, і зробіть висновки. Неможливо відрегулювати ксенон в штатній оптиці. Простий приклад: вода під малим тиском через малелький отвір буде керованою стуминкою, під великим тиском воно буде працювати як форсунка, те саме з світлом ксенон то великий тиск, яким не може керувати штатна оптика ссылка хорошая, но половину картинок уже не работает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 на базе автозвука Это самый ......й магазин в украине. Ты там хоть раз что-то покупал? Их девиз: "Вы нам только позвоните - а мы вам уже напарим!!!" Их цены не показатель!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 не знаю, братва... мне ксенон по-душе.. и лампы хорошие были, и оптика линзовая... есть свои + и -... автору нужно решить самому, ибо советчиов валом, а машина то его =))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Edifier, Если у тебя линзы то ты не в теме. :) Вопрос ксенон в рефлекторную оптику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dsansanych 12 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 автору нужно решить самому, ибо советчиов валом, а машина то его =))) да тут ты прав. вот я и решил, договорился сегодня в магазине что возьму и би ксенон и лампы +130. но за то сравню уже сам. а потом поеду и все здам обратно. мне не по вы.....ся на догоре важно, а моя же безопасность в темное время суток. мне самое главное что бы свет был хороший и не желтого цвета а белого. а будет это ксенон или простой галоген мне все равно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 dimon_21061, у меня стояли линзы =) сейчас ксенон в стоке =) dsansanych, да я шарю, но смотри какие лампы в ксеноне будут, ибо разное кол-во К (кельвинов) - разный отенок =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 (змінено) разное кол-во К (кельвинов) А що то є якщо да я шарю Просто якось ріже вухо словосполучення "количество К" , те саме "количество градусов" Змінено 7 листопада 2015 користувачем Golandetc Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, в смысле ? оттенок ксенона, есть 4300 К, 4500 К, 6 000 К, 7, 7500 и т.д., типо желтый оттенок,белый и т.д. =)) + К - это частота, которую может воспринемать глаз, ну что то типо того =)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 ну что то типо того А якже "я шарю!!" оттенок ксенона То є не "оттенок", а температура світіння. К - это частота Посилання Просвещайтесь!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, " я шарю" - было к словам автора о своей безопасносте и .д., а не к понятию ксенон. да и если ты нашел что такое К - так чего начинаешь острить? посему выходит, что чем больше К - тем тяжелее глазу воспринемать его, это как на солнце смотреть без очков, правильно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 То я шукав для Вас посилання, Темперута світіння сонця приблизно 5000К, з чистим небом о 12 годині дня. посему выходит, что чем больше К - тем тяжелее глазу воспринемать его Ні так не виходить. Чим більша температура тим синіше свтло. А важко сприймати сонячне світло без темних окулярів через потужний світловий потік Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, хм.. то есть ксенон с 4300 К легче восприимчев людскому глазу, и он желтоватый...а 9000 тысяч в свою очередь ярко-белый и слепит, так ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 легче восприимчев людскому глазу Це розмова на тему блондинка чи брюнетка. Важко сприймати велику освітленість Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, ну а что скажеш на счет мощных галогенок ? они ж тоже яркие Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 на счет мощных галогенок Майже те саме скажу, якщо оптика розрахована на потужність 55/60 - то вона ніяк не справиться з 90/100 і буде сліпити. Віддача ламп 55/60 в середньому від 1000лм до 1800лм Віддача ксенона на 35 Вт в середньому 3000лм тому оптика не справляється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, хм.. для исправления сего бага помогает прозрачное стекло фар ? или таки линза стопудова нужна ? Golandetc, дак по ходу дошли до того, что ксенон и галоген будет слепить, если оптика не коректная =) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Golandetc 2 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 для исправления сего бага помогает прозрачное стекло фар Ні не допомагає, скло бере участь в формуванні пучка світла. А от лінза то вже зовсім інша пісня. если оптика не коректная Якщо в оптиці некоректне джерело світла Посилання Там є наглядні малюнки, як йде світло. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 Golandetc, в общем что.. дискусию мы провели, дальше дело за автором темы =)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dimon_21061 236 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 (змінено) Как-то так. Відео YouTube Посилання Змінено 7 листопада 2015 користувачем dimon_21061 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 dimon_21061, колега, видео не видно =( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dsansanych 12 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2015 ВСЕ СПАСИБО ЗА ДИСКУССИЮ!!! Было решено купить простые лампы, так как оказалось дешевый би ксенон, быстро выходит из строя (ломается шторка между переключением дальнего и ближнего) так даже сказали в магазине, а нормальный стоит от 2000 что не есть целесообразно с моим бюджетом. теперь жду посылочку от Yurec77 с лампами +130, посмотрю как они себя покажут, надеюсь не останусь разочарованным!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yurec77 206 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2015 Автор темы лампы установил новые? Ждем отчет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dsansanych 12 Скарга Опубліковано: 16 листопада 2015 Да лампы поставил. спорить не буду светят отлично. но хотелось что бы свет был намного белее. сзади на коропке написанно 3700к а хотелось бы 4300к Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах