Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, фото вкорочених сошок і виворота з ними є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, фото вкорочених сошок і виворота з ними є? Я ж не документирую Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, міг би хоч для себе фоткати... 1 serЁga відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, міг би хоч для себе фоткати... Не цікаво. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, а нам всім ой як цікаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 denis13, а нам всім ой як цікаво У каждого свой путь. С рейкой давай заканчивай. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2015 У каждого свой путь. С рейкой давай заканчивай. Скоро буде, путнік)) Сам хочу, тай погода супер для катання[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 (змінено) я складав 2 роки корча на е30 задній балці,но то вже окрема тема))))) сошки в мене стандарт,тільки огранічітілі спиляні як на рульовій так і на речагах)правда завнішні наконечники трохи страдають від ударів об речаг( ніяк не доберусь до того щоб виправити... по мокрому їде так Посилання Скоро буде, путнік))Сам хочу, тай погода супер для катання[emoji4] Від чого рейку ставиш??? Змінено 31 грудня 2015 користувачем ~@roma@~ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Е36 з ГУР А ютубного відео нема? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 по мокрому їде так хех, а ми от так по сухому) Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2015 Е36 з ГУР А ютубного відео нема? Неа, нема( хех, а ми от так по сухому)Посилання Забув сказати шо їхав на газу))))) коли ще їздив на 1.8 з завареним редуктором то тоже так крутився.але скинув і більше нее хочу того вбивання кузова. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 ~@roma@~, Так корча закончил пилить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 1 січня 2016 ~@roma@~, Так корча закончил пилить? Зараз на малярці.а дальше буде ще трохи з ним роботи.власник хоче 16v) + по при то приоро електропідсилювач, кардан (ну і ще купу всього в процесі придумає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Зараз на малярці.а дальше буде ще трохи з ним роботи.власник хоче 16v) + по при то приоро електропідсилювач, кардан (ну і ще купу всього в процесі придумає) Ну я надеюсь и рейку под ЭУР поставите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Ну я надеюсь и рейку под ЭУР поставите. То вже все в процесі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 То вже все в процесі) То десь би показав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 То десь би показав. Ну як буду робити то звичайно. Наразі машина не в мене а на малярці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 напишу про тормозульки.замучився на стандартних їздити,підвернувся мені по халяві гтц з вакуумом від opel omega b. примірявши вирішив висунути його ближче розширювального бачка щоб мати доступ до рульової. зробив перехідник примірка) готовий шток подовжував бачок розширувальний прийшлось нагрівати і трохи підгинати бо не поміщався перід з диски і супорта 2108(в планах 14ті вентеля). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 І як воно гальмує? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 І як воно гальмує? Перші враження легенько натиснув і усмішка на всі 32)))))))) перші пару днів не привично.результатом дуже задоволений. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Думаю мій е36 теж так гальмуватиме[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Думаю мій е36 теж так гальмуватиме[emoji4] Так так) В мому ще плюс шо вакуум двохкамерний) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Та бачу, моцний. А мій розміром більший, щоб втулити бризковик прогнув трохи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Та бачу, моцний.А мій розміром більший, щоб втулити бризковик прогнув трохи.[/QUOT Вчора бачив коли твій борт переглядав. Я ставив ще від е 34 то нічого не впирало, правда перехідник тож робив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Я перехідник не робив. Прямо на щит прикрутив. В мене з цим простіше) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах