~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Я перехідник не робив. Прямо на щит прикрутив. В мене з цим простіше) В тебе простіше, бо колонки вже нема) та і перехідником плюс мінус можна скомбінувати шоб вписався добре) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 В мене і циліндра щеплення нема Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 В мене і циліндра щеплення нема І як на тросі,ліпше? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Простіше і щеплення не як драглі) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Простіше і щеплення не як драглі) Все що не робиться то до ліпшого))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Все що не робиться то до ліпшого))) Полюбому[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 поставив собі лінзи. одну мав ,другу замовив на алегро за 300гр))) почав з рефлектора на склі. геморойна то робота,головне не перегріти бо тріскає шкелко наура. лінзи горшки тоже переробляв фініш) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Роботящий ти парубок, як я подивлюсь, і руки з правильного місця[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 забув дописати лінзи HELLA 3 з порш каєн) Роботящий ти парубок, як я подивлюсь, і руки з правильного місця[emoji4] Люблю ту справу) дякую) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Сам такий[emoji6] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 (змінено) встановив тамтого року гбо з врізкою корита від 2110 шось не хотілось того великого балону. комплект гбо був куплений тут на форумі. брав все нове крім балону і редуктора. редуктор зразу був розібраний і замінений ремкомплект) поставив зразу ебн низького давлення шоб не було геморою з підкачкою чув по відгуках шо при такому положенні редуктора можуть падати оберти при гальмуванні,в мене такого не наблюдається заправочне в карбі робив врізки врізка корита Змінено 3 січня 2016 користувачем Creativ4eg 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Это лучшая установка гбо ))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Йяя распоркАА Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Йяя распоркАА Її вже давно нема щось фотки заправочного не добавило Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Это хорошо. А то развесовку автомобиля нарушает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор1 29 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 чув по відгуках шо при такому положенні редуктора можуть падати оберти при гальмуванні с такой кастрированной кастрюлей может глохнуть при движение накатом на нейтрали! а врезка ниши запаски тема толковая! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 (змінено) с такой кастрированной кастрюлей может глохнуть при движение накатом на нейтрали!а врезка ниши запаски тема толковая! Нічого не глохне при накаті.їжджу круглорічно так і ніяких проблем нема. підвернувся мені комплект інжа,починаю помалу ставити. наразі хочу подружити карб з я 7.2 маю ше одну гбц буду її доробляти під інжекторну. поки зроблю гбц то хочу кататись на январі з карбом Змінено 3 січня 2016 користувачем Creativ4eg Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 а врезка ниши запаски тема толковая! да, но лично я бы себе делал наполовину, пускай пол баллона выглядывает внутрь багажника, это дело можно закрыть фальш полом, но не так сильно выпирать на улицу будет. наразі хочу подружити карб з я 7.2 маю ше одну гбц буду її доробляти під інжекторну. поки зроблю гбц то хочу кататись на январі з карбом все можно, но на ДАД+ДТВ собирать придется) а дорабатывать голову там как оказалось ерунда, 2 шпильки дополнительные врезать надо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 да, но лично я бы себе делал наполовину, пускай пол баллона выглядывает внутрь багажника, это дело можно закрыть фальш полом, но не так сильно выпирать на улицу будет. все можно, но на ДАД+ДТВ собирать придется) а дорабатывать голову там как оказалось ерунда, 2 шпильки дополнительные врезать надо Я трошки припідняв його, не дуже з двору в очі кидається.мені щось більше пасувало так, старався зберегти повноцінний багажний щей банка сааб помістилась з боку) так і планую на даді, але до того ще не дойшов....на рахунок гбц то хочу завезти на аргон нехай понаварюють щоб було як і в інжевій зразу заварю отвори підігріву колектора.плюс хочу ще позточити впускний колектор. все можно, но на ДАД+ДТВ собирать придется) На яких датчиках ліпше то зробити??? Дад газель + дтв чи ліпше взяти сенса там вже все в купі є? Маю знайоиого на розборці по фордах можу взяти від форда дад і дтв але не знаю де я знайду дані для тих датчиків((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 там якщо чесно можна і без заварювання, у мене підігрів коллектору заглушений холодною сваркою. шпильки кстаті 2 треба 8*1,5 На яких датчиках ліпше то зробити??? Дад газель + дтв доступніше від газелі буде. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 там якщо чесно можна і без заварювання, у мене підігрів коллектору заглушений холодною сваркою.шпильки кстаті 2 треба 8*1,5 доступніше від газелі буде. Та то я бачив що можна без зварювання але просто сумнівався на рахунок надійності. Холодна сварка то закруто))))) я б нарізав різьбу і заглушив болтом. Знач буду пробувати від газелі,але чув що дуже багато бракованих(((( Ше хочу канали зразу пройти в 32х34) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Знач буду пробувати від газелі,але чув що дуже багато бракованих(((( головне дивитись на писанину на датчику, там де "СДЕЛАНО В РОСИИ" оригінал, а там де "СДЕЛАНО В РОСNN" палєво Ше хочу канали зразу пройти в 32х34) 32 на випуск не буде забагато?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
RusLi 461 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Берег шпильку, ножевкой делаешь ПАЗ под плоскую отвёртка и закручиваешь подогрев на резьбовой герметик. Проверено и дешево Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 2 січня 2016 Берег шпильку, ножевкой делаешь ПАЗ под плоскую отвёртка и закручиваешь подогрев на резьбовой герметик. Проверено и дешево Я під свої горизонталки саме так і робив Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
~@roma@~ 3 Скарга Опубліковано: 3 січня 2016 Я під свої горизонталки саме так і робив .ну і я тож притримуюсь такого способу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах