vedmid 2 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 ИМХО лучше ехать через Дубно там дорога нормальная.А с луцкими встретиться как тогда перед Дубно когда в форт ехали... дорога с Луцка в Львов действительно "шмякс" нормальна дорога - це багато вирішує я от недавно їхав в село на хмельниччину - міг поїхати по накатаній дороі, але казали що там дорога то я поїхав через броди відстань получилась одинакова, зато безину зекономив: залив повний бак і поїхав(від хати до хати 282км), в мене очі на лоба полізли, коли на зворотній дорозі я долив 20літрів і получився майже повний бак та й їхав-віддихав - дорога ляля такщо раджу кращу дорогу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 Колпаки и бампер забрали Андрюх, я + Алина к тебе пассажирами, завтра машину забирают. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2010 bag2525, Ласкаво просимо!!! Народ...в силу обставин мушу їхати по дорозі через Дубно (беру з собою 2-х похресниць) куми попросили маленьку єкскурсію Львовом для них. SLIP, koza-nostra, Якщо вирішили інший маршрут повідомте - де зустрінемось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 K-452, Славик, во сколько и откуда будем выезжать? Или едем раздельно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 (змінено) SLIP, Планую виїхати о 6.00 напрямок Рівне - Дубно - Львів. Зустрічаємся на виїзді з міста біля заправки на Макарова. Просто в Дубно заїду на хв.10 заберу пасажирів і вперед. Луцьк як забажає може під'їхати( як тоді, коли на Таракановський форт їхали). Все одно основна стиковка в с.Малі Підліски. P.S. По моєму у Львівських нехватка шампурів...може візьмете пару? Змінено 23 квітня 2010 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 K-452, В 6 очень рано. Давай в 6.45 хотя бы? Я возьму 4 маленьких шомпура. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 добре Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 SLIP, K-452, Будете під"їжджати до Бродів - маякуйте. Якщо в мене все складеться, то я теж їду. 0505388423. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 Antop, Будем раді бачити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2010 SLIP, K-452, Будете під"їжджати до Бродів - маякуйте. Якщо в мене все складеться, то я теж їду. 0505388423. Ок. Наберем. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Привіт всім. Хочу спитати хто вирівнював задній (нікелірований) бампер? Чи можливо це зробити? Якщо так то порадьте де. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 27 квітня 2010 Привіт всім. Хочу спитати хто вирівнював задній (нікелірований) бампер? Чи можливо це зробити? Якщо так то порадьте де. Я ровнял два раза. Получилось не очень хорошо - после удара металл растягивается и вернуть первоначальную форму фактически нереально. Я пользовался струбцинами, домкратами и т.п. в гаражных условиях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2010 є така темка Посилання заходьте - відпишіться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Народ подскажите где в Ровно можна помыть мотор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Edifier 81 Скарга Опубліковано: 2 травня 2010 Vitek, это по ходу дела делает любая автомойка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 11.05.2010, во вторник планируется встреча клуба. На 20.15 на парковке супермаркета "Фреш". Отпишитесь кто планирует быть, потому что если не наберется достаточное кол-во человек нам с Веталем нет смысла ехать на Пивничный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 Андрюх, меня подберешь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 Я буду, якщо накладно біля ФРЕШ може десь на С.Бандери. Наприклад стоянка ISTANBUL, або стоянка ФЛАМИНГО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 7 травня 2010 Андрюх, меня подберешь? Конечно. Или я или Веталь будем машиной. Я буду, якщо накладно біля ФРЕШ може десь на С.Бандери. Наприклад стоянка ISTANBUL, або стоянка ФЛАМИНГО Да нет, не напряжно. Напрядно только когда мы с Бандеры едем к Фрешу и одни там тусуемся, а раз ты будешь, то ОК Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 8 травня 2010 Простите что поздно пишу-были траблыс энтим вопросом. Кос-тя обязательно подберём!!! Славик-та всё нормально ,будём усё!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 12 травня 2010 Захожу на форум редко... но вчера бы подошел... даже подумал, что сегодня 11-е число... Кум, хоть тебе и впадло лишний раз мне звонить - но мог бы и маякнуть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 травня 2010 Захожу на форум редко... но вчера бы подошел... даже подумал, что сегодня 11-е число... Кум, хоть тебе и впадло лишний раз мне звонить - но мог бы и маякнуть... Да у Славика не получилось приехать, то встреча на Пивничном отменилась - в след. раз позвоню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Ну що? Зустріч буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vitek 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Народ подскажите куда в Ровно можно заехать что бы посмотрели коробку ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 4 червня 2010 Ахтунг! Ахтунг! Ахтунг! В восскресенье,в 20_00,на будет встреча клуба!Место встречи тоже ,что и всегда!!! На повестке дня-скидалка в касу ,и обсуждение некоторых возможного выезда "на шашлычёк"!!!!Ждём отзывов о присутсвии,иначе место проведения встречи может быть перенесено на Московскую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах