Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Посмотрел видео на компе - к сожалению не видно номера жетона. Надо было его сфоткать - я что-то ступил

Жаль. А тоб можна було йому трохи репутацію підмочити.

На майбутне, при проявах міліцейської тупості, та спробах "домахатися до зеленої трави і синього неба" звертайте увагу на звання, жетон і призвище коли він представляється. Телефони довіри є в чергових частинах ДАЇ, а також нанесені на дверях службових автомобілів. Внутрішня безпека УМВС буде рада, бо це їхні показникі в роботі.;)

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Итак товарищи!!!!!!!Наклейки ГОТОВЫ!!!!!!Прошу всех желающих следить за темой встречи и постаратся прибыть на нее!!!!(Есть два размера-маленькие-много!!!,большые -6-7 шт).

Поділитися повідомленням

Вже поміняв шарові!!!Готовий припідалити за наклейкою,коли і куди? Мій моб. 097-230-49-72 або 096-962-17-40.Коли і де наступна зустріч?

Поділитися повідомленням

Внимание!Внимание!Внимание!

Завтра 5.10.2010 г.Встреча Ровенского филиала Автоклуба!!!

Место -стоянка возле маркета "Фреш"!!!!!

Время -21_00!!!

На повестке дня:вопрос о флаге,и раздача наклеек новым соклубникам!!!

Просьба по возможности прибыть всем желающим и имеющим возможность!!!

Р.S.Если никого не будёт на стоянке-искать в пицерии!!!

Номера телефонов в соответствующей теме.Явка с авто-НЕ ОБЯЗАТЕЛЬНА!!!!Главное -присутсвие самого соклубника!!!!Кто собирается быть-отпишытесь!!!!!

Поділитися повідомленням

От всего клуба ,и себя лично-Славик поздравляем тебя с заслуженным выходом на отдых!!!!УУУУра товарищи-урааааа!!!!!!

Поділитися повідомленням

koza-nostra, Может есть смысл разослать СМСки о встрече, по номер оставленным в соотв. теме?

Поділитися повідомленням

Посилання

Західноукраїхнська спільнота автомобілістів

ТТК розпався і всі хто ше на кінці були організували цю спілку!

ПРиєднуємося!

Поділитися повідомленням

братушки. хочу наліпити наклєйку, але боюсь напартачити. чи є бажаючі допомогти словом та ділом?

Поділитися повідомленням

SLIP, в принципі хочу її приклеїти. а точний день - пох.

доречі. стосовно тараканова. може все-таки шось порішаєм. я хочу їхати. якшо не яких форсмажорів то їду своєю машиною. можливо дружина поїде, можливо ні. так шо мінімум три рила на борт можу взяти. на пів-дня мотанутись, подивитись на достопрімєчатєльності, поїсти шашличків!!! було б добре зібрать яку-не-яку тусовку, а не так як ми з СЛІПом в луцьк їздили двоє як біндні родствєннікі.

Змінено користувачем DerSieger

Поділитися повідомленням

Я бы хотел поехать в Тараканов но в этот день очень много обстоятельств складываются так, что скорее всего не получится.

Пробуйте организоваться!

Поділитися повідомленням

В мене не вийде поїхати, оскільки машина по-трошки наближається до завершальної стадії сборки!

Поділитися повідомленням

DerSieger давай поклеим - у меня уже большой опыт поклейки этих наклеек - мой номер есть - звони.

Поділитися повідомленням

А Взагалі хтось з Рівного має бути в Тараканові??? ато я час від часу переглядаю вашу темку, але так і зрозуміти чи їде хтось чи ні не можу....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз