Дима 1 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2007 На цей раз я буду без машини, но з Пивом........... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 серпня 2007 Дима Значит надо и себе запастись... безалкогольным... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sasha-V 1 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2007 Всем привет! Для меня самый оптимальный вариант в пятницу после 18.30... Но Вы предлагайте,как бы, будем подстраиватся друг под друга Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 15 серпня 2007 Sasha-V Я тоже непротив пятницы. Так что предварительно 17-го числа в 19.00 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 серпня 2007 Сегодня, 17 августа, в 19.00 состоится встреча около авторынка на Млыновской. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2007 31-го числа встретится никто особого желания не проявил Предлагаю провести след. встречу 5 или 7 числа Отписывайтесь кто будет! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дима 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 Сьомого в самий раз.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
and1_lv 1 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 Слип, во сколько? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 вересня 2007 and1_lv Думаю в 19.00 можно начинать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sasha-V 1 Скарга Опубліковано: 4 вересня 2007 А дефки будут? хи-хи-хи.. Я буду,если не возникнет никаких непредвиденных обстоятельств... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 вересня 2007 Sasha-V Если с собой привезёшь, будут Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2007 Не буду ничего обещать. Может быть и поздно 19.00 в связи с работой, а может быть и рано... как сложится. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Роман 1 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2007 А я все ще планую зустріч на Світязі влітку. Соррі що не вийшло цього року буду старатись на наступний всерйоз все спланувати Хто за? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 26 листопада 2007 Роман +1. Я на Свитязь хочу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 кдасно було б в Білочці на вьїзді в Луцьк здибатись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2007 В Білочці мона і фудбол поганяти і шашлик зхрумати, що кому подобається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 2 січня 2008 кдасно було б в Білочці на вьїзді в Луцьк здибатись. Думаю через пару месяцев только народ можно будет собрать - сейчас все в зимней спячке какой-то Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
badgio 1 Скарга Опубліковано: 4 січня 2008 Согласен, что в "Білочці" прикольно... и паркинг есть... но это собираться надо в районе мая... это летнее кафе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2008 Добре на душу возьмем тай тепло буде :D (Шутка) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2008 SLIP літне, згоране, не знаю чи повністю відбудоване Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 11 січня 2008 Ровенским привет! Вот это прозевал сходку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 січня 2008 yan_kos Привет! Ничего не прозевал! Сейчас пока зима то не встречаемся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2008 SLIP Жаль Выше тема Свитяза поднялась я "за", если поездка не попадет на сесию то приложу все усилия что бы поехать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 січня 2008 Ребят если кто меня увидит где то на дороге то как нить дайте знать Фото машини есть (аватарка + в гараже) такое Копье в городе одно так что врятли ошибетесь Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 січня 2008 yan_kos Чтобы тебя узнавали - надо бы клубной нвклейкой обзавестись Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах