Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

є яма. завтра з обіду буду в гаражі на шухевича навпроти сільпо.

дай но свій телефон.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

напишу трохи реклами

за сприяння рівненського коропового клубу та форуму активних риболовів рівненщини" rel="external">Посилання в неділю, 01.04.12 р. о 11.00 на озеоі басів кут, на пляжі біля замку будуть проводитись чергові покидушки.

мета та завдання:

1) обкатка новопридбаних в міжсезоння девайсів.

2) ознайомлення зацікавлених з короповим спорядженням.

3) просто спілкування на риболовну тему.

на покидушках всім без виключення, абсолютно безкоштовно, буде надана можливість портимати в руках, ознайомитись з різними короповими палками та катушками (робочими, сподовими, маркерними), здійснити пробні закидання оснасток. будуть представлені різні виробники та моделі

також буде проведене невеличке змагання на дальність та точність закидання (без вступних внесків та призових, хіба хто пронспорсує). участь взяти може будь-хто.

можливо, в честь річниці РКК буде організовано шашличок.

для ознайомлення з асортиментом та в рекламних цілях на покидушки запрошуються риболовні магазини зі своєю продукцією

Поділитися повідомленням

DerSieger, Як там залізо? Де брав запчастини?

Бо хочу счеплення міняти.Пройшовсь по базару .....стільки підробки ... :bw:

Поділитися повідомленням

а які саме звуки?в самого на днях човпло в передку як кувалдою по рельсах.

пробив пильніки на шарових капнув масла - перестало.

а взагалі причин може бути багато.

Поділитися повідомленням

а які саме звуки?...

скрип. іноді такий сильний, що аж стидно біля когось проїжати. але не постійно. хоче скрипить, хоче декілька днів не скрипить. в основному при невеликій швидкості на незначних нерівностях, при наїзді на бордюрку. вчора не скрипіло, як не розгойдував, щоб почути звідки звук. сьогодні скрипіло так, що аж якийсь мужик повернувся подивитись як в двір до себе заїжав...

Поділитися повідомленням

Ух веснааа. Всі ожили і плідно гомонять - приємно ( хоча не на приємні теми). Я теж вже другу пару тормозних колодок поміняв, а вони падло пищать і що саме обідно не постійно в тиждень дня три піщать але так, що хочеться вийти і побити машину від злості ( всі дивляться і бачиш як в їхніх думках майорить слово " от відро"). Думаю зрізати боки тармозних колодок, є думка що це саме воно.

Поділитися повідомленням

скрип. іноді такий сильний, що аж стидно біля когось проїжати. але не постійно. хоче скрипить, хоче декілька днів не скрипить. в основному при невеликій швидкості на незначних нерівностях, при наїзді на бордюрку. вчора не скрипіло, як не розгойдував, щоб почути звідки звук. сьогодні скрипіло так, що аж якийсь мужик повернувся подивитись як в двір до себе заїжав...

А в тебе випадково не зникає той скрип після проїзду по калюжах? (ну взагалі в сиру погоду) і потім проявляється знову в суху?

Коли ти останній раз міняв сайленти рачагів і якого виробника брав?

Поділитися повідомленням

SLIP, ти знаєш, особливо уваги не звертав, але в мене шось така підозра, шо так як ти кажеш. ось наприклад, в неділю заїжав на мийку, то не скрипіло, а в понеділок скрипіло. взимку в мороз скрипіло, а як була слякоть то ні. сайленти ще не міняв. замінив раз 1 ричага, брав на шроті з сайлентблоками. може буть причина в них?

зверну увагу на скрип по погоді.

Поділитися повідомленням

в мене правий супорт був на одному болті зажатий то скрипіло так як розказує DerSieger

Розібрав поміняв болта поставив гровер бо там його вообщє не було.помогло.потім почало стукати.народні вмільці сказали шо пилюка в шарових.

вихід:

1)вилити два відра води на колесо(результат поможе на 2-3 дні)

2)пробити пильнік шприцом і пустити масло

скористався другим тьфу-тьфу 2 тижні без проблем

а зараз нове вилізло:тормозуха тече з лівого заднього і не можу найти звідки саме.магістралі в нормі...що ще дивитися без поняття перша машина як не як...трохи дискомфорт при гальмуванні.педаль провалюється повністю а вже тоді починає тормозити.

P.S.КОЛИ ЗУСТРІЧ ВЖЕ ХОЧУ ЗІ ВСІМА ПОЗНАЙОМИТИСЯ:)

Поділитися повідомленням

...

а зараз нове вилізло:тормозуха тече з лівого заднього і не можу найти звідки саме.магістралі в нормі...що ще дивитися без поняття перша машина як не як...трохи дискомфорт при гальмуванні.педаль провалюється повністю а вже тоді починає тормозити.

...

скоріше за все треба кинуть ремкомплект в циліндр. в мене передній тік. замінив всі гумові вироби - перестав текти.

SLIP, ти прогноз на вихідні дивився? хіба в когось в гаражі зібратись...

Поділитися повідомленням

К-452 де брав такі туманки ? хочу собі такі

сьогодні бачив вживу біля авторинку твоя малишка стояла)

доречі авторинок це піпєц...ціни

зеркало в салон шукав 60-80 грн за б.у

купив на Білякова в магазині нове за 40 з кріпленням.

трохи був здивований авторинком бо в основном тарюсь в Славуті бо там живу.там то все дешевше при чому набагато(Хмельницький поряд як не як )так шо якшо що треба то пишіть привезу.

на рахунок зустрічі - думаю як вже буде погода то тоді

Поділитися повідомленням

К-452 де брав такі туманки ? хочу собі такі

Та вони вже стояли,коли я машину брав.Глянь, може на ринках щось подібне є.

DerSieger, Тобі ще вогнегасник потрібен? Мій брат працює на вантажному бусіку.З його слів вогнегасники на фірмі для машин скоро куплять нові,старий попрошу хай не викидає.

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

да треба. я понаходив кучу всякого хламу, навіть камазівський ресівер. але то все не то.

Поділитися повідомленням

Привіт всім.

Ось лазив і нарив мо комусь з наших тра: Защита мотора ВАЗ

Посилання

І моя мрія тітани я їх так хотів, але як завжди купив собі, а потім знайшов ці.

Посилання

Поділитися повідомленням

Привіт всім.

Ось лазив і нарив мо комусь з наших тра: Защита мотора ВАЗ

Посилання

Така штука є в AlexACS, а лежить в мене :multi:

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування