Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

На вул Вербовій є магазин... я там за 157 гривень купив на всю машину (включаючи стелю) шкірозамінник чорного кольору на тканинній основі... вибір там дуже великий. Правда то для меблів а не для машин, але в чому різниця?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Pursuit,-немного расскажу о бензонасосах(на своём примере)-год назад ставил какой-то полукитайский(ЛСАА что ли...),вот он отходил у меня год.При первых потеплениях в этом году начал глючить,и дошло вплоть до мокрой тряпочки на нём...пошоль на ринок и тупо купил рем комплект с алюминиевыми клапанами(с нуля стояли пластмассовые).когда разобрал стало понятно что эта пластсмасса тупо расклеилась.вот ужо неделю езжжу и по городу и по жаре-и тьфу-тьфу ничего не глючить!!!!!...а на счёт двига и коробок мне сильно в всоё время помогло хорошее масло(полусинтетика)))))...промыл двиг,сменил масло-и копа полетела....даже на ГБО удавалось палить резину))))...не так как Слипу-но всё-же))))...а если надумаешь ставить 5-ти ступку,могу дать контакты на шрот в Лисопле...там у них они есть,в наличии и в нормательном состоянии,бес пробега по нашим землям)))

Поділитися повідомленням

DerSieger, Для тебе новина. Забрав вогнегасник у брата. Мабуть цей тобі підійде? :)

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

Вже сьогодні разом з bag2525 їздили по коробку Полонезівську, завезли її до майстра де вона буде встановлюватись. Надіюся що не буде з нею проблем) Сьогодні проблеми з бензонасосом почали лізти через край, відчуваю що треба поїхати на базар купити ДААЗ чи Пекар навмання, і надіятися що пощастить. Це як і з Полонезом - лотерея)

А куди заглядати за наклейкою? Треба на якесь пиво зібратись;)

Поділитися повідомленням

на данный момент обетаю в Тынном...а на счёт насоса-купи просто нормальный Р/К,с дюралевыми клапанами и на год забудёшь о нём...новое-не значит хорошее...ИМХО

Поділитися повідомленням

koza-nostra, а ти на чому їхав? Якщо вже дощ ішов, то я в машині сидів з запотівшими вікнами, мало що там видно було) До насоса взяв ремкомплект. Ще не поставив, в суботу по дорозі до родичів обірвався ремінь генератора. Після встановлення запасного, з'явився якісь шум, щось об щось почало стукати почало. Підозра на пропеллер радіатора... Поставив інший ремінь, без зубців, такий як стояв. Скільки не заглядав туди. Не бачу що може стукати... Одним словом піпец. Інколи такі штуки дуже достають, ще й коли немає умов як туди позаглядати в дворі. Може з ями заглянути, не знаю на що подумати.

Поділитися повідомленням

Я на Москале 41 -м...он раньше часто стоял возле подъезда.....я что стучит надо посмотреть...или прокрутить кривым стартером-тогда точно будёт видно..или слышно)

Поділитися повідомленням

DerSieger, Вітя, ти в понеділок (маю на увазі 4-те число) теж на рибалці?

Поділитися повідомленням

SLIP, х/з, планую ше в пятницю ввечері на 3 ночовки рванути до понеділка. але жінка шось варакузить, то може в неділю вернусь

але перш треба машину скласти, щоб на рибалку поїхати....

Поділитися повідомленням

DerSieger, Так що там в тебе трапилось? Це ще з часів коли я тобі фа-факав на шухевича її не привів до ладу?

Поділитися повідомленням

SLIP, знову злизало зуби допоміжного валу маслонасоса. Славік K-452 бачив як я дьоргався на малих оборотах. люди по 30 років на одному їздять, а я за рік вже другий міняю. перший раз думав шо то з гамняного металу був зроблений (бо був з сучасних), а тепер ще совєтського зїло. тому потрібно було шукати причину. для цих всіх процедур прийшлось розбирати пів-мотора. а на минулому тиждні було куча свят, тому робити не міг. да і в такі дні після роботи 2-3 годинки, багато не наробиш.

але я вже на фінішній прямій. сьогодні ще заллю масло і тосол, поставлю трамблер та бензонасос і завтра, тьху-тьху, вже поїду на роботу на ласточці...

Поділитися повідомленням

Славік K-452 бачив як я дьоргався на малих оборотах. люди по 30 років на одному їздять, а я за рік вже другий міняю.

То всьо відьми:multi: На рибу коли? Мож як буду вихідний, візьмеш як групу підтримки.Чи то так , просто рибалка, не змагання? Бо є бажання чкурнути від сім'ї "полікувати" нерви на свіжому повітрі.

Причину знайшов? Що там їло зуби?

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз