Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

хлобці, в кого є ніпельна кишечка? треба колеса в ровера підкачати. і який тиск там має бути?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
хлобці, в кого є ніпельна кишечка? треба колеса в ровера підкачати. і який тиск там має бути?

А автомобільним ніяк?. Тиск має бути написаний на покришці, як правило там пишуть 2 атмосфери і велосипедним насосом так накачати нереально.

Поділитися повідомленням

В мене в селі колись була ( тоді був великий дефіцит такого бо всі переходили на камери з "золотніками", а ніпель.... ух нагадав юнні роки:ay:) подивлюсь.

А тиск перевіряли просто- накачав, сів на ровера і дивишся як шина присіла:bm::bm::bm::bm:

Добавлено через 1 минуту

Стоп то тобі тра кишка що йде до насоса чи та що вдівається на ніпель?

Поділитися повідомленням

В мене в селі колись була ( тоді був великий дефіцит такого бо всі переходили на камери з "золотніками", а ніпель.... ух нагадав юнні роки:ay:) подивлюсь.

А тиск перевіряли просто- накачав, сів на ровера і дивишся як шина присіла:bm::bm::bm::bm:

Добавлено через 1 минуту

Стоп то тобі тра кишка що йде до насоса чи та що вдівається на ніпель?

та шо до насоса. на задньому мосту в мене золотнік, то це не проблема. а на передку ніпель. його нема чим підкачати.

yukon32, автомобільним хіба шо відрізати "штучку" з шланга. а я немаю бажання цього робити.

Поділитися повідомленням

та шо до насоса. на задньому мосту в мене золотнік, то це не проблема. а на передку ніпель. його нема чим підкачати.

Ok. буду на пасху в селі -візьму ( повинен бути). Тобі не пізно? Бо якщо горить то 15км. не відстань.

Поділитися повідомленням

Народ! Не можу вткнути Вазівську п'ятиступку.Якогось милого не йде.Иоже якийсь секрет є?Завтра буду знов мучитись може хто що підкаже. Завтра цілий день біля машини,то як що то дзвоніть.

Поділитися повідомленням

Народ! Не можу вткнути Вазівську п'ятиступку.Якогось милого не йде.Иоже якийсь секрет є?Завтра буду знов мучитись може хто що підкаже. Завтра цілий день біля машини,то як що то дзвоніть.

Там проблем бути не повинно, шоб якісь були особливості і підказати. Це треба бачити, чого воно не лізе. Дивись уважно, де впирається, шо не пускає?

Поділитися повідомленням

корзина з диском при демонтажі старої не змістилися?

Поділитися повідомленням

корзина з диском при демонтажі старої не змістилися?
Тут все норм счеплення нове,відцентроване.

Думаю причина в нахилі двигуна.Попрбую задерти його в верх. Бо на шліци стає,а от чи попадає первинний вал коробки в центр колінвала? !:bw:

Поділитися повідомленням

Фух! Знайшов причину.Після третього невдалого"тика" поклав на асфальт і порівняв із своєю старою.У п'ятиступки кінцевик первинного вала виявився коротшим на 5мм, без фаски і чомусь трохи роздутий (візуально майже не видно,міряв кільцем під діаметр вала).

Далі ми з сином надали коробці обертальної дії (ну типо токарний станок:multi:) 20 хв роботи напильничком і нождачкою,зробили гарненьку фасочку і прибрали роздутість.

Все,вже стоїть на машині.Завтра регульну счеплення і буду пробувати .

Поділитися повідомленням

Фух! Знайшов причину.Після третього невдалого"тика" поклав на асфальт і порівняв із своєю старою.У п'ятиступки кінцевик первинного вала виявився коротшим на 5мм, без фаски і чомусь трохи роздутий (візуально майже не видно,міряв кільцем під діаметр вала).

Далі ми з сином надали коробці обертальної дії (ну типо токарний станок:multi:) 20 хв роботи напильничком і нождачкою,зробили гарненьку фасочку і прибрали роздутість.

Все,вже стоїть на машині.Завтра регульну счеплення і буду пробувати .

За скільки коробку купив??

Поділитися повідомленням

буду на проводи в Рівному.хотів би хоть з кимось зустрітись познайомитися

ну і наклєєчку)

Поділитися повідомленням

AlexACS,Корбку віддав швагро бескоштовно,після того як убив її .Я вирішив її поремонтувати.Запчастини і робота майстра обійшлось десь в 800 грн.Ну і плюс трохи мороки.

Поділитися повідомленням

yukon32, автомобільним хіба шо відрізати "штучку" з шланга. а я немаю бажання цього робити.

Знайшрв, разом з насосом, можу подарувати. Вкину в машину, але в Рівному буваю нечасто :( Якшо треба, то набери, домовимося (68) 146-51-01, (63) 213-77-55

Поділитися повідомленням

Знайшрв, разом з насосом, можу подарувати. Вкину в машину, але в Рівному буваю нечасто :( Якшо треба, то набери, домовимося (68) 146-51-01, (63) 213-77-55

христос воскрес!

як, протверезію після свят, то наберу.

Поділитися повідомленням

христос воскрес!

як, протверезію після свят, то наберу.

Воістину воскрес!

Добре, набереш, бо буває таке, шо звечора не планую їхати, а на ранок все міняється.

Поділитися повідомленням

<table><tbody><tr><td valign="top">День народження «копійки»! «ВАЗ-2101»

<table><tbody><tr><td class="newsdate">[19 квітня]</td></tr></tbody></table> </td> <td width="15">Зображення</td> <td align="right" width="185">

</td> </tr></tbody></table> Зображення

Цього дня 1970 років із складального конвеєра автомобільного заводу Волзького зійшов перший автомобіль «ВАЗ-2101», що в народі називається «копійкою».

Цей автомобіль виявився маленьким шедевром: ні до, ні після «копійки» складальники так і не змогли створити таких довговічних автомобілів. До речі, прототипом «копійки» був «ФІАТ-124». Через те і невипадково заводська статистика знає за «копійкою» досягнення, гідні книги рекордів. А в результаті «копійка» стала народним автомобілем.

«ВАЗ-2101», згідно з випробуваннями, потребував капітального ремонту лише після того, як автомобіль проходив відстань, що дорівнює 10-ти подорожам з Москви до Володивостока. Але є випадки, коли «копійки» обходилися без капітального ремонту і 20, і 25, і 30 років!

За випуск даної моделі в травні 1972 року Вазу була вручена Міжнародна премія «Золотий Меркурій» – своєрідний «Оскар» європейської торгівлі. За весь час виробництва (з 1970 по 1983 роки) автозавод дав життя 2702657 «копійкам».

Добавлено через 1 минуту

Зі святом Вас щасливі власники легендарного ВАЗ 2101.

Кататись будемо?

K-452 в тебе вроді цього року "40"

Поділитися повідомленням

K-452 в тебе вроді цього року "40"

Так машині 40!Подарунок їй придбав - 5-ти ступка ВАЗ

Покататись не проти,але в неділю на роботу і народ щось мовчить......

Після свят не відійшли мабуть:)

Поділитися повідомленням

Я буду на вихідних в Рівному. Хтось може допомогти розібратись із замком запалювання? А то я поки-що невиїздний... Посилання

До речі клубний прапор в мене стоїть ще з минулого івента.

Поділитися повідомленням

SLIP, В мене щось схоже з замком колись було. Правда не пам'ятаю в якому положенні витягнув ключ(діло було на заправці,я в магазин сходив).Ну словом там чавоЙто клацнуло.Замок я зняв, розбирав,збирав,але причину так і не зрозумів.Не працює як положено і хоть ти лопни.Зганяв на Б.Хмельницького і купив новий.

Поділитися повідомленням

Доброго дня всім. Ось і настав час продавати свого вірного коня ( ВАЗ 2101). За роки проведені з ним можу згадати тільки позитивні моменти, куди він мене тільки не возив і звідки він тільки не вибирався. Одне можу сказати що жили ми з ним душа в душу, я для нього нічого не шкодував і він відповідно мені відплачував тим самим.

Так так - ПРОДАЮ ( хоч і самому не віриться) тому з задоволенням зторгуюсь з людиною котра так само буде відноситись до нього. На базар ще не виганяв.

Інформацію можна почитати в бортовіку Посилання

та по телефону: 050- 443-85-57 Діма.

Ось короткий опис: Авто робилось з совістю ( для себе) грошей не жалілось, купувалось все доороге.

Авто клубне є повністю бортовий журнал з датами, фотографіями та описом всіх замін та робіт

Опис: ВАЗ 2101, 1974р. Італьянка. Ціна 2 300$

Авто було зроблено для себе. З наворотів в 2010році: коробка 5ст. «Полонез» Газ пропан/ бутан (вписаний), новий редуктор BRC Tehno на 70кВт(Італія) + поставлена кнопка переключення , новий генератор ВАЗ 2108, під рульовий перемикач ВАЗ 2106, аварійка, руль, Автоматический натяжитель цепи (АНЦ) , замінено крило праве переднє, лівий порог, правий поріг, шкурка задньої лівої дверки, зад від 011, рем. вставкі для лонжеронів, рем. вставкі в передні стойкі ліва та права, пофарбована повністю, Шарові Lemforder, Пружини Lesjofors, Амортизатори перед Kayaba Excel-G ( газо масляні) зад «SCT» Нива двухсторонні, встановлений центральний замок та двухстороння сигналізація «Sheriff ZX-710», заміна замка запалювання, магнітола «Pioneer», 6 колонок, мовіль всіх дверей та порогів, проводаTESLA, поставлене безконтактне запалювання, З наворотів 2011р.: Титани 5шт. R13 «FSO», стальні диски 5шт, обробка анти кором днища + коври, передні та задні сидіння BMW 3 e36, діодні стопи та передні повороти + електронне реле поворотів до них, Заміна бамперів оригінальних СССР – нові, задне скло ВАЗ 2107 з підігрівом, замінене втягуюче, заміна масла в коробці «ELF» 75W80, діодна під світка шкал приборів… Гума: Debica Navigator 4 шт (всесезонка), + Yokohama Winter – зима 2шт (нова) + запаска. замінений мотор, зараз на обкатці. Авто на мені, продаю в зв’язку з покупкою нового. Авто використовується кожного дня , в морози проблем не було. Росхід: Літо – 8,3л., Зима 10л.газу.

Продаю в зв'язку з "підвернувшоюся" Opel Omega B 1996р.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз