K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Дякую всім за привітання! Мож як погода стане трохи по природі проїдемось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Все... За Omega дав задаток. Прошу допомогти в продажі "Жуля". Не хочу виганяти на базар. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 25 квітня 2012 Шкода, що нас стане менше Омегу за скільки взяв? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Ось і все....ВАЗ 2101 1974р.в. був проданий 01.05.2012р. та переїхав жити в м. Березне де буде навчати керуванню молодого хлопця (17р.) та його батька вивозити на рибалку. В душі я ще власник "копійки" тому кожного з Вас буду радий бачити та чути. Нашому клубу бажаю нових "копійок" та приязних ВЛАСНИКІВ ВАЗ 2101. Всім дякую за підтримку. "бортовік" напевно закриється. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Шкода що продав( Гарна машинка була і колір непересічний. Прочитав на минулій сторінці скільки всього в машині було перероблено. Якби не ті кляті гроші, було б добре мати машину на вихідний день. Шановні власники ВАЗівскої класики, підкажіть будь ласка чи реально з Жигуля витискати сотню і більше по трасі з 4-ступеневою коробкою, двигун 1.2. По місту їздити нормально, коли доводиться їхати на більші дистанції, шум від мотора на високих обертах стає просто нестерпним. При цьому 70-80 км/год. Можливо необхідно провести якісь роботи по двигуну чи врятує тільки заміна коробки передач на 5-ступеневу? Хочу щось поміняти щоб авто стало придатне для довших поїздок, не знаю з чого розпочати. Всім дякую за відповіді. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Думаю потрібно розпочати з коробки. Я 140 їздив, але так попробував і хвате, а от 120 по трасі це норма. ( їздив і в Київ і в Тернопіль... не грілась). Що цікаво, коли їдеш 90-100 розхід більший ніж 110-120. Де ховаєш авто, чому не видно біля Станції переливання крові? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Мені б 100-110 і хватить) бо з моїми 70 далеко не поїдеш, ще й постійно цей гул... А яку коробку брати (2105, 2107), чи є може є виробники які роблять під них, чи краще рідне заводське? Вона майже там і є, тільки через дорогу і в дворі. Біля нотаріуса не завжди парковка вільна, то заганяю в двір. Можливо завтра десь пересіктися, трохи мені лікбезу проведеш, що і до чого. В мене ще одна фігня почала мучити машину - підозрюю що бензонасос гріється. Машина тупо втрачає тягу якщо трохи поїздити по місту, після заведення відразу глохне. Допомагає якщо качнути вручну бензин. Але через деякий час таке знову повторюється. Міняв насоса десь 2 роки тому на плунжерного здається, хоча може то китайське г... поняття не маю. Щось треба робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Шановні власники ВАЗівскої класики, підкажіть будь ласка чи реально з Жигуля витискати сотню і більше по трасі з 4-ступеневою коробкою, двигун 1.2. По місту їздити нормально, коли доводиться їхати на більші дистанції, шум від мотора на високих обертах стає просто нестерпним. При цьому 70-80 км/год. Можливо необхідно провести якісь роботи по двигуну чи врятує тільки заміна коробки передач на 5-ступеневу? Хочу щось поміняти щоб авто стало придатне для довших поїздок, не знаю з чого розпочати. Всім дякую за відповіді. коробку 100%. плюс салон з переду та низу обшити якимсь а-ля "безшумка", поставити якусь бороду під панель. чим товстіша прослойка від моторного відсіку, тим меньше шуму. (в мене піноплатові листи стоять+шось типа войлока з целофаном в декілька слоїв і зверху все зашито грубими заводськими ковриками). да і все шо в салоні бряжчить, скрегоче та рипить треба підтягнути, змазати, заглушити. наприклад, мав проблему з форточками, при швидкості за 100 свистіли дуже. то я їх силіконом наглухо і стало тихо. позавчора їхав з грушвиці, якби не глянув на спідометр, то і не знав би що їхав 130 кемече при 3500 оборотів. слабо відчувається швидкість на такій дорозі. і без крику, спокійно спілкувався з дружиною. не іномарка, звісно, але "безшумка" допомагає. щоб шум від мотора був нестерпним, треба давати копоті за 4000 оборотів, а то є нездорово. тому рекомендую 5-тиступку і наліпити чогось в салон. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Дякую DerSieger, з коробки і думав розпочати. А така ситуація зі швидкістю як у мене на 4-ступці типова? І яку все таки корбку, від чого? Якщо хтось орієнтується в цінах то підкажіть скільки це задоволення коштує за Б/У і за нове, і чи є сенс купувати нове? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 х/з яке ставити. нове може бути гірше за старе. в мене стоїть з двохрічної 2107 взятої за 900 грн на шроті. батько сам вскрив, передивився і поставив. тьху-тьху політ нормальний. доречі, трохи похвалюсь. був на вихідних під львовом на змаганнях. лупанули з напарником 72 кеге карпів. http://carp.rv.ua/forum/viewtopic.php?f=43&t=394&p=7572#p7572" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Можливо ще одну підказку мені - де знайти шроти конкретно по Жигулях, якщо такі є звісно? Обезшумлювати буду машину вже як з покраскою розберуся, зараз поки актуально просто їздити нормально, літо тільки починається а машина вередує. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 В мене від Полонеза стояла. Ставилась теж дуже давно років зо 5 назад і нічого політ нормальний. Хоч я тобі майстра переп'ю котрий мого жужика крутив. ( До речі цей жужик колись був його, він там сина зробив) В будь якому випадку мої контакти: 050-443-85-57 Діма. До речі після продажу залишились два нікельовані дзеркала ( не вспів поставити) стан "як для себе" мо кому треба. DerSieger, На рахунок Грушвиці то да в мене там село сам їду і тільки на спідометр поглядаю А приеп в тебе зачьот, саме то для риболовлі А ціни на коробки "полонез" 650-750грн. Десь повинен бути контакт. Якщо потрібно пошукаю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 Контакти записав. Завтра подзвоню десь біля 15:00. А ти до якої години працюєш? Десь там де Альфа банк? Дзеркала до речі притримай) А вони СРСР-овські чи новодєльні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 3 травня 2012 У меня родная 4-х ступка ездил и 145. мотор 1.2. на море еду - почти постоянно держу 130. ну да, может и шумновато, но меня все устраивает. об установке 5-ти ступки никогда не задумывался. а и да - нигде ничего не перегревается это уж точно. Начать лучше с БСЗ если еще не стоит и питерского бензонасоса. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Я на свой машині 4 вмикаю вже на 60, ну а далі максимум 90, стояв раніше тахометр нештатний, то він вже 3500 об показував, якщо мені пам'ять не зраджує. БСЗ вже стоїть, і ще з останніх змін - карб солекс від 2108, витрати пального були дуже великі, зараз ніби збавило. А от бензонасос теж мучить вчора кілька разів заглохла, без ручної підкачки навіть нікуди рипатись не хотіла. А де того пітерського можна придбати? Відчуваю що в таку спеку мене ця проблема ще не раз буде допікати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Контакти записав. Завтра подзвоню десь біля 15:00. А ти до якої години працюєш? Десь там де Альфа банк?Дзеркала до речі притримай) А вони СРСР-овські чи новодєльні? Працюю до 17:00 офіційно, але якщо сильно задовбе то і раніше можу піти. Така вже в мене посада - сам в себе відпрошуюсь. В Альфа Банку на другому поверсі - Страхова компанія "Альфа Страхування". На рахунок дзеркал то одне 100% СССР, а от друге купував у попереднього власника копи тому сказати не можу стан його підозріло новий. Ще можу перепити нові поворотники ( ті що в крилах) і ще деякі штучкі є. пофоткаю і викіну. Бачив вроді Вєталь москаля продає... Шифрується чи що Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Під пітерським я розумів пекар. Але останнім часов чув багато негативу. І ось наприклад стаття - Посилання Так що не знаю який зараз кращий варіант навіть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 доречі, трохи похвалюсь. був на вихідних під львовом на змаганнях. лупанули з напарником 72 кеге карпів. Посилання DerSieger, Вмієш ти апетит нагнати. Думаю в Грушвицю махнуть правда ще незнаю коли. Та й атмосфера там вже не та.... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 ... - карб солекс від 2108, витрати пального були дуже великі, зараз ніби збавило. якшо їздиш на бензині то краще пятьорочний. він економніший. для газу солекс то шо треба. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Ну ііііі ось вона: Буду ставити на себе, номера планую залишити. Стоїть на тому ж місці, що й жуль. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 DerSieger, Вмієш ти апетит нагнати. Думаю в Грушвицю махнуть правда ще незнаю коли. Та й атмосфера там вже не та.... в грушвиці тузики по 1,5 кг. там не цікаво платити 150 грн без ночовки і ловити мілюзгу. мені вже стидно фотографуватись з рибою по 3-4 кг, а півторачки навіть ловити не хочу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 в грушвиці тузики по 1,5 кг. там не цікаво платити 150 грн без ночовки і ловити мілюзгу.мені вже стидно фотографуватись з рибою по 3-4 кг, а півторачки навіть ловити не хочу. Аналогічно. Подзвоню, розкажеш де нема тузиків. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Під пітерським я розумів пекар. Але останнім часов чув багато негативу. І ось наприклад стаття - Посилання Так що не знаю який зараз кращий варіант навіть... Стаття цікава, тут як в лотереї. ДААЗ стояв раніше, потім я купив собі Пекар, той що зараз гріється, треба в другому місці ще спробувати купити ДААЗ, можливо пощастить. А в Рівному є якісь офіційні точки щоб ДААЗ придбати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 Pursuit, Повністю підтримую все вище викладене.Недавно поставив 5 ст.коробку. Подобається. Повністю змінилась динаміка їзди.1-а передача така "гребуча",що здається відпусти бистріш счеплення і машина на диби стане.Дуже подобається 2-га ,може запросто витягнути до 60 км/ч. Четверта майже так само як на старій коробці, АЛЕ!!! не дохне на підйомах і розгон по прямій бистріш!. П'ята трошки чути як гудить. Лікується магнітолою,на 30% гучності. Перші враження при їзді на далеку відстань: Відчутно що до кінцевого пункту прибуваєш раніш. Якось ще незвично - ревіння мотора не чути,а стрілка на 100-110 5 пасажирів,повний багажник + бухта проволоки десь на 80кг , але бензину всеодно пішло менше ніж як колись на 4-х ступці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 4 травня 2012 K-452дякую, зрозумів. Вже на рахунок КПП сумнівів немає, буду шукати) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах