boberbmw 1 Скарга Опубліковано: 19 березня 2008 yan kos. з тобою згідний десь на суботу чи неділю.тільки щоб погода не підвела.фотік хтось візміть!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 березня 2008 Думаю в субботу будут наклейки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 21 березня 2008 Ммм можно будет на процес поклейки встретиься у меня на работе возьму конторский фотоапарат, во дворе можно будет зансять процес) Пересопницкая 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 березня 2008 yan_kos Надо где-то достать транспортной ленты кусок. Может в ЧИПе есть. Так что, на завтра мутим что-то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 22 березня 2008 SLIP ну я как пионер) и наклейку хочу :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 24 березня 2008 Наклейку могу подогнать. А пофоткаться не вышло - в всокр. дождь был. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sasha-V 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2008 Ленту я забрал...можно клеить!...Надо организовывать встречу... :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 25 березня 2008 В суботу на 16_00 в авеню посиделки позже можно у меня во дворе офиса (пересопницкая 3) поклеить и по фотать это дело, шефа уболтаю фот взять попользоваться, ссобой взять не могу( но если кто другой может взять фот то можно и у авеню сразу и по клееть Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 25 березня 2008 yan_kos У Авеню слишком пафосно - надо более тихое место. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 26 березня 2008 ммм есть одно местечко в центре, возле Народного дома, деревяшка, "Карина", с виду так се но кухня оч хорошая... пельмени лутшые в городе цены норм, можно там. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 березня 2008 Завтра (в воскресенье) делаем мини-встречу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 березня 2008 В общем звоните - я в инете не буду уже наверное до вечера. Думаю часа в 3-4 можно было бы встретиться. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
boberbmw 1 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2008 Пацани куди всі пропали давайте десь зустрінемось на фотосесію ! :D :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 18 квітня 2008 boberbmw Читай соседнюю тему - мимо тебя сегодня проезжал! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
boberbmw 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2008 Христос Воскрес!!! Пацани давайте зробим з"їзд 1 2 3 травня влаштуємо фото сесію жду відповіді! :sumo: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 28 квітня 2008 Я за всегда) фотик ток нужен Для места сесии можно выбрать: - около обл. администрации, в выходные там пусто - около мототрека там с боку есть места много, хотя, базарный день может места и не быть... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2008 boberbmw yan_kos Предлагаю 2-го числа, в пятницу. Где-то недалеко выехать. Можно в Александрию на шашлык. Но если делать красию фотосессию то надо куда-то где красивые виды. Фотик наверное смогу взять неплохой. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2008 Можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
boberbmw 1 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2008 yan_kos Пацани вас підтримую на яку год? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 квітня 2008 boberbmw Думаю так чтобы часам к 12-ти уже быть на месте (на каком только?) а до этого надо ещё закупить мясо и уголь для шашлыков. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2008 SLIP boberbmw На счет мангала отпишусь вечером... есть пару людей, щас пробиваю На счет места решим по ходу закупки хавки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2008 Мангал есть. Шампура? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2008 Шампура? Занимаюсь поиском... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2008 Шампура? Занимаюсь поиском... Шампура у меня в багажнике. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
boberbmw 1 Скарга Опубліковано: 30 квітня 2008 Пацани, продаю свій ВАЗік 2101 8(097)205 28 27 Коля. На слёте не буду, пру в село на картофан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах