K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 bag2525, квадратні,чи круглі? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 Хе-хе, нажаль "Прямокутні" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 вересня 2012 bag2525, чого нажаль? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2012 Бо круглі - велика рідкість. Вони мені дуже подобались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 Так і скільки за дзеркала хочеш? Скоро день автомобіліста.Готовте техніку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2012 100грн. за пару Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2012 100грн. за паруОкай! Як тільки вільна хвилина подзвоню. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 хелів, ребяти. не за довгим баром день автомобіліста!!! пробіг будемо робити? давайте визначимось хто реально зможе взяти участь. якшо буде "ти, да я, да ми з тобою", то навть і збиратись не треба. дивився, на форумі зареєстровано вагон рівненських, а реально 3 машини + сліпич у львові. правда, недавно фа-факав в рівному двом незнайомим машинам з клубною наклейкою на рівненських номерах. хто то був - х/з Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 28-го я ще у відпустці і теоретично зможу прийняти участь у пробігу. Є маленька ймовірність щоправда, що я в ті вихіжні кудись поїду. А на рахунок машини з наклейкою - не червона часом? То колись був у нам Микола такий собі, їздив на ній, але майже зразу продав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 SLIP, ні, не червона. шось типу як в мене, бежева чи брудний білий. 28 ще й вибори. нікуди їхати не можна. тільки вирватись на пробіг і здійснювати волевиявлення! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 я за те щоб зробити пробіг Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Мож як того року,з фордяками і бехами?Як що вони не проти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 Якщо буде пробіг, я постараюсь обов'язково приєднатися, треба ж колись познайомитись) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2012 А в пробігу всі бажаючі можуть брати участь, чи тільки власники копійок? В мене 21074 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 DR1V3R, Та хоч КрАЗом Один раз навіть з любителями німецького і китайського авто клубами проїхались. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 Мож як того року,з фордяками і бехами?Як що вони не проти. краще було б самим, але для цього треба зібрати хоча б з 10 машин. DR1V3R, класика вона і в африці класика і не важно 01 чи 07. звісно шо можна! віталя, в тебе наклейки ще є? зявились бажаючі поклєєтись. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 І мені наклейку треба. А на рахунок пробігу хочу ще запитати: куди, кілометраж і т.п. Я ще не брав участі, тому хотів би знати подробиці. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2012 Завтра запитаю Вєталя за наклейки особисто. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 SLIP,ок Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2012 І мені наклейку треба. А на рахунок пробігу хочу ще запитати: куди, кілометраж і т.п. Я ще не брав участі, тому хотів би знати подробиці. пробіг по місту. загально набігаєм максимум кілометрів 30. точний маршрут буде визначено пізніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 Наклейки и транспортная лента вроде есть еще...не уверен с выборо размеров,но наличиие 100%...на счёт пробега-постараюсь быть на 7-ке))))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2012 koza-nostra,а как можно получить наклейку? дело в том, что я с Березно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2012 DR1V3R, ...почти каждую среду...и пятницу я там бываю! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2012 koza-nostra,как бы мне с тобой договориться??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ewdoha 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 То як там на рахунок автопробігу? Коли, де, як? Ще цікавить, як наклейку можна отримати? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах