DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 думаю, шо десь скоро організуємо невеличке збіговисько для обговорення пробігу і поклейки наклейок. (пропуную в цю неділю). відписуйтесь всі сюди кому ще треба наклейки і слідкуйте за темою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 бронюю наклейку підтримую на рахунок зустрічі в цю неділю та обговорення пробігу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
koza-nostra 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 я немного приболел,так что скорей всего передам кому-то наклейки...на счёт пробега буду ориентироватся по ситуации. .. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ewdoha 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2012 (змінено) Овва... А я в неділю на роботі Шкода... Змінено 11 жовтня 2012 користувачем Ewdoha Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 пропоную зібратись в неділю в 18:00 як завжди на лівій стоянці біля фреша на коновальця. обговоримо маршрут пробігу і поклеємо наклейки. кому не вигорає в недію, поклеємо вже перед пробігом. залишилось порішунькати як забрати в koza-nostra наклейки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DR1V3R 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 Жив би я в Рівному - приїхав би в неділю. А на пробігу постараюсь з"явитись. якщо жінка не надумає в той день родити Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 підтримую в неділю на 18:00 біля Фреша дуже цікаво хто ще буде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 Я в неділю працюю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 підтримую в неділю на 18:00 біля Фрешадуже цікаво хто ще буде? я так розумію, що більше нікого. переносим збіговиско на інший час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 На машинах збиратися чи може збір за келихом пива? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 я постараюсь в неділю забрати у вєталя наклейки. хто в неділю прийде - той прийде. я буду! Pursuit, як хочеш. там піцерія поруч. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 я постараюсь в неділю забрати у вєталя наклейки.хто в неділю прийде - той прийде. я буду! Pursuit, як хочеш. там піцерія поруч. я теж повинен бути, але шось не дуже багато бажаючих відізвалось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2012 BoDiK, таке буває. тим більше нас в рівному раз-два та й перерахувались. як кажуть брати москалі - нє гоні лашадєй. зберемось всі на покатушках. достатньо й того, шо в цей тиждень, за останніх 1,5 року аж три нових людини з нашого регіону проявили бажання... завтра їду в село на каторгу, тому не буду на форумі. до зустрічі в неділю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Profesor 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 28 числа я буду.пищіть дзвоніть бо тут буваю рідко( работа... тел 0964238370 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2012 Завтра не зможу приєднатися до зустрічі, треба на день народження йти. На пробіг обов'язково буду. Треба ж на ресто когось підсадити) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Вай, кака яка!!!відеокамера накрилась Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 ну, зібралось нас вчора аж два чоловіки. трохи погутарили і обсудили маршрут пробігу. визначали так, щоб було мінімум лівих поворотів, а ті які будуть, щоб були легкими на проїзд. от і оприділили таку покатуху - старт від фреша - по черняка та грушевського на бандери з виїздом на ліво на дубенську - по макарова на млинівську - по білій через переїзд на набережну - по шухевича та дундича на льонокомбінатівську - через гагаріна на черняка назад до фреша. "ітого" 25 км. прошу висказати свої побажання, зауваження та пропозиції. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 ну, зібралось нас вчора аж два чоловіки.трохи погутарили і обсудили маршрут пробігу. визначали так, щоб було мінімум лівих поворотів, а ті які будуть, щоб були легкими на проїзд. от і оприділили таку покатуху - старт від фреша - по черняка та грушевського на бандери з виїздом на ліво на дубенську - по макарова на млинівську - по білій через переїзд на набережну - по шухевича та дундича на льонокомбінатівську - через гагаріна на черняка назад до фреша. "ітого" 25 км. прошу висказати свої побажання, зауваження та пропозиції. та нормальний маршрут, я вважаю що нічого не потрібно міняти. Краще обсудити на яку годину буде краще зібратись так щоб усім получилось приїхати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2012 Пропоную 10.00 - 11.00 збір. 12.00 виїзд Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Pursuit 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 нормально, аби тільки погода не підвела) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 та пофіг на погоду, то ж не пішки йти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 давайте підведемо проміжні підсумки. маршрут, я так розумію, всіх влаштоує. збори на 11, виїзд 12 вважаю цілком оптимальним. буде годинка щоб погутарити і поклеїти наклейки. на даний момент виявили бажання пробігтись: DerSieger SLIP BoDiK K-452 Pursuit DR1V3R koza-nostra Ewdoha Pursuit Profesor Шось мовчить AlexACS, але я думаю він буде. за такої кількості машин вважаю що поєднуватись з іншими клубами не потрібно. можем відкатати своїм парадом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2012 мене все влаштовує, машинку з СТО вже забрав сьогодні Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2012 Клубний прапор у кого? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 20 жовтня 2012 А на яке число ви пробіг запланували? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах