Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Привіт народ! Є одна проблемка. Зайнявся старими корпусами задніх фонарів. Думав почистити цоколі від їржі "преобразователем ржавчины". Повід'їдало так,що цоколі вільно теліпаються:multi:(мабуть там було якесь кріплення і згнило). Порадьте будь ласка - купити нові,чи можна реставрувати ці,або зоставити так під подальшу переробку на світлодіоди. Корпуса польські металеві під хром.

лампочки теліпаються чи металеве кріплення?

Зображення" rel="external">Посилання

я оце доречі теж вирішив свої помити трохи) коли зняв то побачив багато бруду :multi:

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
K-452, в мене та сама проблема була, я поставив нові цоколі, закріпив саморезами-жабками якщо цікаво можу розказати..

Поділитися повідомленням

BoDiK, цоколі ламп вільно вілітають,бо нема кріплення,згнило,а преобр. їржі його з'їв:)

І резинки,що тримаєш руками на фото теж відсутні,на базарі нема.

AlexACS,цоколі й ці мабуть підійдуть,а от як там ті жабки крутити розказуй,думаю воно.

Змінено користувачем K-452

Поділитися повідомленням

в мене десь є переберки 2-3 копмлектів задніх фанарів. я купляв сучасні з чорним пластиком (так крутіше виглядає) + совєтські хромовані + російскі якісь там тіпа модні. якшо шось толкове із ЗЧ знайду можу віддати.

з свого досвіду скажу - треба ставити совєтське - фантастік! решта до дупи, лампочки плавають.

Поділитися повідомленням

в мене десь є переберки 2-3 копмлектів задніх фанарів. я купляв сучасні з чорним пластиком (так крутіше виглядає) + совєтські хромовані + російскі якісь там тіпа модні. якшо шось толкове із ЗЧ знайду можу віддати.

з свого досвіду скажу - треба ставити совєтське - фантастік! решта до дупи, лампочки плавають.

Поділитися повідомленням

DerSieger, Глянь обов'язково,бо мені треба під хром для свого темного кольору. На базарі один пластик сумнівної якості.Після останньої аварії ( в зад) поміняв, то через "шу-шуть нама" часу потріскались на друзки(зараз на скотчі:)). Збираю СРСР і Poland, з кращого зберу пару.

Пі-сі: До речі, хтось пробував користуватись LED-лампами? На базарі бачив таке чудо.Зацікавило:bw:

Поділитися повідомленням

хлопці в мене після неправильного підключення задніх фанарів появилась проблема.

правий поворот працює нормально, а коли включаю лівий то тупо гуде і не мигає, як ви думаєте в чому може бути проблема? аварійку коли включаю то то лампочка аварійки (кнопка) просто світиться.

в мене є підозра на реле.

ваші думки?

Поділитися повідомленням

хлопці в мене після неправильного підключення задніх фанарів появилась проблема.

Підключи правильно і проблема зникне.

Поділитися повідомленням

Підключи правильно і проблема зникне.

ніби правильно підключив, я думаю якби не правильно то б запобіжники горіли.

знайшов на якомусь форумі таку саму проблему в мужика:

"Ваз-2105, проблема с поворотниками и аварийкой. Указатели поворотов вообще не работают, даже реле не щелкает, а когда включаешь аварийку то лампочка на аварийки горит постоянно а поворотники и лампа на приборе молчит.Предохранители целы и лампы тоже.В чем может быть дело?

- Мужики спасибо. Дело было проще чем мы думали.Там просто само реле залипло и все.Я постучал по нему и все ок.Всем еще раз спасибо."

вообщем буду й свою релюху дивитись :)

Поділитися повідомленням

вообщем буду й свою релюху дивитись :)

Реле залипає одне з тисячі. Воно згорить скоріше, ніж залипне. Шось накрутив з проводкою... Коло поворотів запобіжниками не захищене...

Поділитися повідомленням

Реле залипає одне з тисячі. Воно згорить скоріше, ніж залипне. Шось накрутив з проводкою... Коло поворотів запобіжниками не захищене...

так ти був правий! не правильно був підключений лівий указатель поворота, плюс був на масі.

заодно і реле поміняв бо моє шось нерівномірно щолкало, тепер все працює, дякую за підказки;)

Поділитися повідомленням

Та немає за шо... Я й не підказав нічого...

Вже лампочка на панелі приборів перестала моргати,лампочка ціла.

Поділитися повідомленням

Вже лампочка на панелі приборів перестала моргати,лампочка ціла.

В тебе на панелі ОДНА лампочка?!

Поділитися повідомленням

В тебе на панелі ОДНА лампочка?!

всіх їх йде 8, 6 штук на прибори, 2 штуки на підсвітку

не моргає та що на фото під номером 36 (лампочки підставляв), але повороти працюють

Змінено користувачем BoDiK

Поділитися повідомленням

не моргає та що на фото під номером 36 (лампочки підставляв), але повороти працюють

реле рідне?

Поділитися повідомленням

Поділитися повідомленням

100% реле. В мене стояло верхнє, ніби нічого було, нижнє не пробував. Став яке є, це більшість лотерея...

Змінено користувачем yukon32

Поділитися повідомленням

100% реле. В мене стояло верхнє, ніби нічого було, нижнє не пробував. Став яке є, це більшість лотерея...

6422.3747 ніде не можу знайти в продажі :( , а моє згоріло.

Поділитися повідомленням

На панелі даже в самих тупих машинах буває 4 і більше лампочок...

наскільки я зрозумів, мова йшла про те шо не блимає лампочка поворотів.

тому і перепитав. може окрім самих тупих машин з 4-ма лампочками на панелі випускали ще якісь дуже вумні жигулі шо мають більше лампочок поворотів ніж одна.

Поділитися повідомленням

Треба й собі зайнятись. Бо при аварійці лаппа на панелі моргає,а при вкл.повороті раз моргне і все.На панелі тихо,зовні все працює:)

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз