Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

Треба й собі зайнятись. Бо при аварійці лаппа на панелі моргає,а при вкл.повороті раз моргне і все.На панелі тихо,зовні все працює:)

А в кнопці аварійки блимає всеь час?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
А в кнопці аварійки блимає всеь час?

Так весь час.

Я туди да-а-а-вненько не заглядав.

Поділитися повідомленням

Ну, погуглив я реле, вони ідентичні, можна ставити і те, і те. А те, що блимає один раз, то це обумовлено особливостями схеми і розбросом параметрів схеми. Або підбирати реле, або миритися. Принаймні я не знайшов способів, як це лікується. Простіше взяти з лівого і правого поворотів, підкинути світлодіод і буде індикація, як в іномарці: лівий окремо, правий - окремо. при аварійці - обидва.

Поділитися повідомленням

вчора сотруднік підігнав книжку, знайшов в ній схему можливо комусь знадобиться:

Зображення" rel="external">Посилання

Зображення" rel="external">Посилання

Змінено користувачем BoDiK

Поділитися повідомленням

Не беріть нові реле - з ними лампочка в приборці непрацює. Я перепробував 4 різні. Взяв в бариг бв зі старої 2106 - все ок.

Поділитися повідомленням

Не беріть нові реле - з ними лампочка в приборці непрацює. Я перепробував 4 різні. Взяв в бариг бв зі старої 2106 - все ок.

яка там номерація набита не пам"ятаєш? на Динамо брав чи десь в іншому місці?

Поділитися повідомленням

Можна, як варіант, поставити замість контролки світлодіод (з резистором). Працювати буде 100%

Поділитися повідомленням

яка там номерація набита не пам"ятаєш? на Динамо брав чи десь в іншому місці?

Номер не памятаю вже. Брав на Динамо в останньому ряду - там де бв запчастинами барижать.

Поділитися повідомленням

Взяв в бариг бв зі старої 2106 - все ок.

Вушко на масу металеве,чи пластмасове?

Поділитися повідомленням

підтримую! послухав твою пораду, купив б/в реле і запрацювала контрольна лампочка на приборці ;)

а на новому реле навіть до ринку не доїхав як воно згоріло і взагалі повороти пропали :)

Поділитися повідомленням

хлопці може зустрінемось на вихідних?

Я думаю такий варіант цілком можливий.

Поділитися повідомленням

Я думаю такий варіант цілком можливий.

Я буду вільний в суботу після 15:00, неділя цілий день вільний. Коли краще в суботу чи неділю? Кому там як получається?

Поділитися повідомленням

Привіт народ, один знайомий копу продає, хоче за неї 2 000 баксів, говорить що в неї багато вложив дешевше не продасть, що багато що поміняв вній, але на неї так подивись то видно що пороги вже гнилі, да і він працює торговим постійно на ній їздить, чи стоїть вона того?Нащо слід звертати увагу?

Поділитися повідомленням

не бери. 99% шо машина кончена. кохатися з нею будеш довго. за такі гроші можна знайти дуже прийстойний варіант. по твоєму опису можу сказати що її красна ціна 900$. те шо він в неї багато вложив не означає що вона реально стільки коштує.

Змінено користувачем DerSieger

Поділитися повідомленням

Я завтра (в неділю) може десь до 12-ї або після 13-ї зустрітися, правда от незнаю чи зможу бути машиною. Так і не спробував сьогодні чи заведеться вона після тривалого простою...

Поділитися повідомленням

не бери. 99% шо машина кончена. кохатися з нею будеш довго. за такі гроші можна знайти дуже прийстойний варіант. по твоєму опису можу сказати що її красна ціна 900$. те шо він в неї багато вложив не означає що вона реально стільки коштує.

я зрозумів.... на літо 100% буду брати ВАЗ-2101, як вважаєте ціни підскочуть?

Посилання чия?

Поділитися повідомленням

я зрозумів.... на літо 100% буду брати ВАЗ-2101, як вважаєте ціни підскочуть?

Посилання чия?

теоретично можуть підскочити. практично - х/з. це тільки перекупи точно сказати зможуть. але це не того класу авто, щоб були сезонні скачки цін. але на базар і в інтернет лізти нєвіг. якщо маєш знайомих в острозі, костополі, сарнах... тобто в провінціях, то попроси попитати хто продає жулі. на перефириії можна вихватити пристойний варіант.

йоптіль... згадав...

один знайомий риболов продає живеньку жулю за 1300. і мабуть ще можна буде поторгуватись.

1600 а не 1300. лоханувся. але торг можливий. я тієї машини не знаю, але з далеку декілька раз бачив - жива.

Продаю свою «копеечку» ВАЗ-21011 — детки растут, места в жигульку не хватает уже... да и лодочку прикупил...

Год выпуска: 1982

Цвет: Зелёный

Объем: 1.5 л. (по техпаспорту - 1,2)

Трансмиссия: Механика, Полонезовская 5-ти ступка

Пробег: Хрен его знает

Карбюратор: ВАЗ 2109

Зажигание: Электронное

Расход топлива А-92 - 7-8 л на 100 км

«Крейсерская» скорость по трассе - 110-120 км/час

Сигнализация - "Аллигатор"

Центральный замок

Новая резина

Масла не берет

Цена - эквивалент 1600 (торг, рыбакам скидка )

Рабочая «лошадка» для хозяйства, работы или для рыбалки , недорогая в эксплуатации.

Думаю идеальна для торгового агента - гасать по районам.

Внешний вид не ахти, но на скорость не влияет (кто ездил со мной на рыбалку, знает насколько она шустрая).

Поділитися повідомленням

теоретично можуть підскочити. практично - х/з. це тільки перекупи точно сказати зможуть. але це не того класу авто, щоб були сезонні скачки цін. але на базар і в інтернет лізти нєвіг. якщо маєш знайомих в острозі, костополі, сарнах... тобто в провінціях, то попроси попитати хто продає жулі. на перефириії можна вихватити пристойний варіант.

йоптіль... згадав...

один знайомий риболов продає живеньку жулю за 1300. і мабуть ще можна буде поторгуватись.

1600 а не 1300. лоханувся. але торг можливий. я тієї машини не знаю, але з далеку декілька раз бачив - жива.

я літом брати буду, ще трохи грошей не вистачає...

Змінено користувачем Shonrens

Поділитися повідомленням

ну, дик до літа місяць залишився. можеш хоча б глянути. якшо проканає то може і домовишся про "бронь до літа"...

Поділитися повідомленням

ну, дик до літа місяць залишився. можеш хоча б глянути. якшо проканає то може і домовишся про "бронь до літа"...

півтора це ще 2 зарплати)))

Поділитися повідомленням

ну, як хочеш. наше діло запропонувати - ваше діло відмовитись.

наше діло подумати... треба порадитись з людьми що робити....

Поділитися повідомленням

збиратись будемо чи ні?

Хай те болото трохи розтане і тоді можна на траві з димком і смаком шашличка.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз