DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 10 квітня 2013 вже пару раз мені попадалась на очі копа з великю клубною наклейкою і ще якоюсь, "піонер" чи шось в такому дусі, на старих київських номерах, кольору кажись темно-коричневого чи чорного... якось на костромській бачив, а позавчора взагалі між гаражами в моєму кооперативі їздила... хто вкурсі, то клубень, чи якийсь зальотний пасажир як з червоною копою? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AlexACS 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 Хлопці потрібна допомога! потрібно двигун скласти тобто передня кришка + гбц та настроїти клапана. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 16 квітня 2013 AlexACS, ну, передня кришка і клапани - як 2 пальці об асфальт. це може зробити навіть школяр прочитавши мануал. а от головку я сам ще не крутив, тому х/з Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 Хлопці може завтра (21.04 Неділя) о 15:00 біля Фреша на Північному здибаємся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 20 квітня 2013 Бажання є, але нажаль мушу завтра раніше їхати до львову... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2013 Хлопці може завтра (21.04 Неділя) о 15:00 біля Фреша на Північному здибаємся? ну, шо і мало б бути в кінцевому резульльтаті - все всім по***! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 22 квітня 2013 Треба відновлювати СМС розсилку, бо може хтось був і не проти зустрітися, але на форум заходить рідко і т.п. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2013 Треба відновлювати СМС розсилку Еге ж, бо лежу весь вільний час під машиною в гаражі. Проїхавсь по "пАкрАщеним європейскім дорогам" з прицепом в 800 кг вагою і все То до "Фреша" прийти знайшов би час. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 христос воскрес. перед паскою мотався трохи по дорогах рідної неньки україни, які зі слів нікалі яніча, дєвянаста сім відсітків пірємінтавані щє взімку да танєння сніґу. так шось всі 900 км пробігу попали в тих 3% які ще не поремонтували. жопа повна, короче. так от, згубив я на тих дорогах ковпака, ось такого: " rel="external">Посилання на шиномонтажах їх по 10 хв. зняти не можуть, і викрутками, і ножами виколупують, так вони крепко сидять. а тут по дорозі злетів, мля. так до чого я. може в кого завалявся такий не парний ковпак, то я б перепив... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 DerSieger, Воистину Воскрес!!! Тобі легше,я всю ходову поміняв . Той ковпак пластиковий,чи метал? Бо я щось подібне в одного знайомого бачив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 7 травня 2013 пластик Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 8 травня 2013 В мене були такі ковпаки коли юзав диски 2108 для зимової гуми. Диски продав, ковпаки пошукаю в гаражі. Але в мене не дуже щільно сиділи - я там памятаю якусь ізоленту на секретку накручував щоб надійніше було. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2013 Любі друзі, мені пропонують ВАЗ 2106 за 1 800$ думаєте варто брати? може в когось в знайомих є кращий варіанти..... Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 21 травня 2013 Ну що там нічого за копійку не чути? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 29 травня 2013 В цю неділю (02.06) може зустрінемось? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 30 травня 2013 (02.06) може зустрінемось? Працюю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 травня 2013 В цю неділю (02.06) може зустрінемось? Теоретично можна спробувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 ну шо, збирались, ні? я не зміг бути присутнім, бо трохи був зайнятий. " rel="external">Посилання " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Та ні, не збирались. Якось не зідзвонились як завжди Вітаю з успішною рибалкою. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 5 червня 2013 Блін то давайте зізвонимось, я після 19:00 кожного дня вільний. я не зміг бути присутнім, бо трохи був зайнятий. хотів би я так був зайнятим)))) на першому фото походу ще з ікрою Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 DerSieger, далеко їздив,щоб отримати задоволення? Бо тут теж запрошують,але аж на Житомирську область. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 9 червня 2013 K-452, Яворівський район, Львівська область ось це там же тільки місяцем раніше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 червня 2013 Хто хоче приходьте в суботу в Еватор на 18-ту годину - буду виступати в рамках Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 15 червня 2013 Хто хоче приходьте в суботу в Еватор на 18-ту годину Знов на роботі SLIP, З яким гуртом будеш приймати участь? (тобто вже приймав)? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 17 червня 2013 Знов на роботі Добавлено через 4 минуты SLIP, З яким гуртом будеш приймати участь? (тобто вже приймав)? Карма Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах