Vitek 1 Скарга Опубліковано: 10 липня 2013 Народ підкажіть де в нас можна обшити руль кожею? Дякую!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 10 липня 2013 Народ підкажіть де в нас можна обшити руль кожею? Дякую!!! На Пирогова, у "Гоблина". Правда я обшивал в 2008-м. Это заехать в ворота следующие за таким проездои на склады и т.п. Там будет видно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 9 серпня 2013 Привіт всім. Ось темку побачив з дисками 4х98 Посилання правда не дешеві. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 12 серпня 2013 Проблема. Зломало свічку при спробі викрутити. В головці зосталась нижня частина (з різьбою). Може є які народні методи викрутити це без СТО? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 K-452, чув, що продаються спеціально для таких випадків приблуди, тіпа екстрактори якісь, але сам на очі не бачив. або знімати голову. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 народні методи викрутити це без СТО? есть специальный болт с конусной обратной нарезной резьбой. ТО есть сверлиться дырка, закручиваешь это болт против часовой стрелки, после затяжки уже откручивает основание. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 (змінено) Ё-о-о-сть контакт!!! Комплект коштує 18 грн. Недолік - маленька довжина. Плюс - витримав величезне навантаження (ручка розводного радянського ключа почала гнутись,так свіча прикіипіла),ну і сам фінал - обломок свічки відкручений Далі фото: Змінено 13 серпня 2013 користувачем K-452 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 Ё-о-о-сть контакт!!! Комплект коштує 18 грн. ... ну, тепер якшо шо (тху-тьху) будем знати до кого звертатись... ...ручка розводного радянського ключа почала гнутись,так свіча прикіипіла... може треба було перед цим добре покропити ведешкою? думаю, мало б допомогти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 13 серпня 2013 Але по правді думаю,що трохи тупанув. Бо квадрат на "дупі" цих відкручувачів підходить до любої головки. Висновок: одягаємо моцну якісну головку,далі довгий Г-образний шестигранник по розміру і не треба рвати пупа( як я робив) може треба було перед цим добре покропити ведешкою? думаю, мало б допомогти. Так-так. Кропив "ведешкою" через кожних півоберта і чекав 5 хв. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 8 вересня 2013 Таке питання.Може у кого десь є пара непотрібних (лисих) покришок? Ліплю возика до мотоблока. Все є крім резини. Бажано 155-ка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2013 SLIP, Шо там? А то дзвоню,на твій останній номер - ніхто не відповідає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 16 вересня 2013 SLIP, Шо там? А то дзвоню,на твій останній номер - ніхто не відповідає. Давай на наступні вихідні. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2013 давайте організуємо зустріч! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2013 давайте організуємо зустріч! В тебе там класний підпис - якраз можна ним відповісти: "Всё будет но не сразу..." Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BoDiK 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2013 В тебе там класний підпис - якраз можна ним відповісти: "Всё будет но не сразу..." печально Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2013 В принципі на жигулю зараз мій брат ганяє. Так що як будете бачити в місті бежеву копійку з клубною наклейкою - то це він. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2013 SLIP,Дзвони, коли і куди привезти диск з камерою. Резина до возика підійшла ідеально.Дякую. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2013 SLIP,Дзвони, коли і куди привезти диск з камерою. Резина до возика підійшла ідеально.Дякую. Не знаю чи буду на цих вихідних. Скоріше вже на наступних. Будь-ласка! Все рівно просто так в гаражі лежала. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
bag2525 1 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2013 Привіт всім. Неочікувано продаю свою бубу: Посилання Думаю моє відношення до авто ви знаєте. Хто виявить інтерес з радістю все розкажу і покажу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Що там на день автомобіліста? Поїдем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Boslangshine 3 Скарга Опубліковано: 25 жовтня 2013 Хлопці підскажіть, будь-ласка, де в Рівному зимню резину можливо купити більш менш якісну, та де можна зробити наклейку клубу. Завчасно всім дякую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2013 Хлопці підскажіть, будь-ласка, де в Рівному зимню резину можливо купити більш менш якісну, та де можна зробити наклейку клубу. Завчасно всім дякую! ну, тут підсказати шось толкове важко. якщо більш-менш якісну, то краще брати нову фірменну. а з беушок раз на раз не приходиться. везуть все шо "там" є не дорожче 5 євро за пару. а тут як повезе, то вихватиш шось толкове тільки вже за 50 євро. а з 13-ткою в європі зараз туго - майже ніхто на такій не їздить, тому хороша до нас вона попадає дуже рідко, або недобитки, які "там" віддають за безкоштовно. а стосовно наклейок, то до koza-nostra" rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 2 листопада 2013 Один знайомий шукає,може хто продає двигун.Бажано третій. Якщо є яка інформація, повідомте. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2013 хлопци! хто має пульвера зичнути? треба дещо фарбанути, а купляти собі інструмент який пригодиться раз на сто років не бачу сенсу. обережне ставлення і чистоту при поверненні гарантую. компресор маю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shostak 263 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2013 компресор маю. не забудь про фильтр вологи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах