Юра 1 Скарга Опубліковано: 28 вересня 2008 А где обычно вы проводили встречи я не знаю я только был на первой возле автобазара на Млыновской Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Ну последние два раза если я не ошибась соберались в Бродвее (пицерия на Мицкевича) На выходных например в суботу скажем около 14_00 можно ну там по погоде еще посмотрим есно но если не будет дождя то что бы светло было и фоток можно было б сделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Давайте в Луцьку біля замку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Vovan yan_kos Юра Я сейчас во Львове. Буду в Ровно не раньше выходных. Так что такой расклад. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 SLIP То не горить, коли погодим тоды ы буде.... Львову привіт! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Ну давайте на выходные, главное чтобы была погода норм и наш Региональный представитель P.S. Кстати куда пропал Дима? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 Юра Ну он не пропадал вроде. Просто работы много. Я с ним свяжусь. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 29 вересня 2008 SLIP А машину что продал или надоело с наклейкой ездить? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Юра На ці вихідні я на христини за кума зарошений, то вільні слідуючі вихіднію Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Ну то что когда? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Юра Давайте тогда приблизительно 8-го или 9-го октября. Вопрос - "где?". Дабы не возникало споров - можно встретиться на нейтральной территории между Ровно и Луцком (при условии что будет хотя бы 2-3 человека из Луцка) - например в Скольмо (Клевань). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Андрюха, 8-9 октября это будний день, давай хоть на выходные. Я думаю на выходных больше возможности приехать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 30 вересня 2008 Андрюха, 8-9 октября это будний день, давай хоть на выходные. Я думаю на выходных больше возможности приехать Сорри, я имел в виду 11-е или 12-е (не на тот месяц глянул в календаре). Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Якщо на нейтральній території то в білочці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Vovan Я не знаю что такое белочка. Свое предложение я озвучил - это Клевань, "Скольмо". Покажи по карте где эта белочка - рассмотрим и такой вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 SLIP Білочка це кафе в лісі, с. Струмівка 7 км. від Луцька по трасі Рівне-Луцьк. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Vovan То по твоему шо от Ровно до Луцка 14 км :shock: . Скольмо на даный момент лутшее предложение. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 VovanТо по твоему шо от Ровно до Луцка 14 км :shock: . Скольмо на даный момент лутшее предложение. +1. В Белочке это тоже самое что в Луцке Это не то чтобы далеко, но всё же народу из Ровно будет больше как я понимаю - 3 машины, а из Луцка только одна машина - стало быть надо искать оптимально-приемлимый вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Самое главное енто взять норм. фотоапарат. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 SLIP Юра звідки така інформація що з луцька одна машина, а ще дві ви де поділи???? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Сорри!!! С Ровно будет (я надеюсь) 3 машини и с Луцка 3 машини. Ну тогда идеальний вариант где-то посередине трассы Ровно-Луцк (примерно 30-35км с обоих сторон) енто "Колыба" Волин.обл недалеко от границы областей или "Скольмо". Растояние между этими точками примерно 2,5 км. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 а що там є? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 а що там є? Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Де именно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2008 Юра в твоїй "Колибі" Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах