yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 SLIP главное что би спереди все работало :oops: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Мужики, а то нечо шо у меня машина до капитального ремонта кузова :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Юра Ну так а что ты сделаешь? Какая есть. У меня тоже ремонт кузова незакончен. Иначе мы никогда не соберемся нормальным составом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 SLIP +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 берете бухло Мне то проще тато может выпить и за руль потом я сяду, а вы как будете выкручиватся? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2008 Юра Ну а мы "резиновое" пиво... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2008 Юра Мну трезвеник O:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Так, кто точно будет? (чтобы знать кого ждать на Луцком кольце). На сколько я себе уяснил пока это такой список: 1. Юра 2. yan_kos 3. SLIP 4. Дима Ну и в Скольмо уже встречаемся с 5. Vovan Кто-то ещё желает? Я сделаю сегодня/завтра СМС рассылку по номерам активных участников и повторную перед самой встречей - в воскресенье - часов в 11 утра (в качестве напоминания) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 SLIP Треба ще Рому взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 SLIPТреба ще Рому взяти Я с ним говорил в аське - у него не получается. Так что пока что по ходу один ты из Луцка будешь. Если ещё кого-то знаешь - свяжись с ними - потому как на форуме никто не появляется и телефонов они не оставляли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Рома їх знає, я поки навіть самого Рому ще і в очі не бачив... тільки по телефону розмовляли. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Vovan Он тебе что наклейку ещё не передал? Смешные вы - он же в центре живет - подойди к нему и переговорите. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Ще не передав, внас якось зустрітись ныяк не получається. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Vovan Ну то встречайтесь - у вас ещё пару дней есть - может уговоришь его приехать на встречу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vovan 1 Скарга Опубліковано: 9 жовтня 2008 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Значит так у меня изменения) в скольмо буду, фот есть) фот полупроф) так что помытьсо в приказном порядке)))) но! я выеду раньше, хочу еще по замку погулять в клевани. в скольмо как и договорились буду на 14_00. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Мужик, а можна я не буду мыть машину потому-что на грязной машине меньше видно ржавщину :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2008 Низя) :twisted: P.S. шучу Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 В 13,00 буду на Луцком кольце. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 11 жовтня 2008 Я могу опоздать - буду ремонтировать тормоза утром в срочном порядке. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2008 Vovan Ты ж в следующий раз предупреждай как-то что ты не приедешь - а то мы зря прокатились 30 км четырьмя машинами... Могли бы и в Ровно потусить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 12 жовтня 2008 Ты ж в следующий раз предупреждай как-то что ты не приедешь - а то мы зря прокатились 30 км четырьмя машинами... Могли бы и в Ровно потусить +1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yan_kos 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 VovanТы ж в следующий раз предупреждай как-то что ты не приедешь - а то мы зря прокатились 30 км четырьмя машинами... Могли бы и в Ровно потусить +2 мне то ладно єто не накладно газ все таки ну + по замку по гулял, а ребятам на бензе дороже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Юра 1 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 yan_kos Костя, а фоткы когда будут? Фото в студию :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 13 жовтня 2008 yan_kosКостя, а фоткы когда будут? Фото в студию :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: :nzd: Фотки будут сегодня до вечера - в теме с фотками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах