DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 26 вересня 2014 Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shonrens 1 Скарга Опубліковано: 27 вересня 2014 Хтось був на ретро виставці? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
K-452 1 Скарга Опубліковано: 24 жовтня 2014 На день автомобіліста є клубний рух? Мабуть як завжди початок біля "Чайки.От тільки час не знаю. Може є бажаючи проїхатись,то пишіть зустрінемось.А там приєднаємось до загальної колони, або самостійно невеличким маршрутом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DerSieger 1 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2015 В кого є знімач наконечників зичнути? Вручну не можу вибити тягу. Треба вже. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 14 липня 2016 И шо - умерло копеешное движение в Ровно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 14 липня 2016 И шо - умерло копеешное движение в Ровно? Рано еще умерать ему Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
SLIP 2 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Рано еще умерать ему Круто. Посмотрел твою машинку. Очень похожая история на мою бывшую. К сожалению в прошлом году машинку пришлось продать чтобы не сгнила в гараже. Есть пару ништячков - как буду в Ровно пофоткаю - может тебе что-то сгодится... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 21 липня 2016 Круто. Посмотрел твою машинку. Очень похожая история на мою бывшую. К сожалению в прошлом году машинку пришлось продать чтобы не сгнила в гараже. Есть пару ништячков - как буду в Ровно пофоткаю - может тебе что-то сгодится... Хорошо) спасибо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах