ZTVR 26 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2016 Хочу зберегти хром але сам ущільнювач прийшов в непридатний стан, підскажіть чи роблять зараз такі ущільнювачі бокових вікон з хромом?або чи є якісь ремкомплекти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
jeka_m 265 Скарга Опубліковано: 5 серпня 2016 Посилання Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2016 Хочу зберегти хром але сам ущільнювач прийшов в непридатний стан, підскажіть чи роблять зараз такі ущільнювачі бокових вікон з хромом?або чи є якісь ремкомплекти? если ты говоришь о бархотках, то продаются и в сборе под хром (не на долго) и есть отдельно бархотки в этот хром (как по заводу), на рынках продают, но почему то найти сложно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2016 Хотів сьогодні купити бархотки. На задньому вікні одна тріснула (пластикова).Запитав ціну 245 гр. - офігів! За що? Дома глянув в неті ціни - так то ще дуже дешево просили!!! Від 280 гр. В пості вище ссилка на пластикові (як у мене) - 180 гр. Хто знає, може можна заміти бархотки від іншого авто? В іншому магазі, де не було бархоток, порадили якусь "полоску" наклеіти на тріснуту бархотку, але я не вникав, бо ще не знав ціни даного девайсу. Хто що порадить? Чи змиритись з ціною? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 У меня где то валяются пластиковые бархотки. (вставляются в хром) Если конечно это именно то что я думаю и если они подходят от 05. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zaza 33 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Я вже змиривсь з ціною, пластикові не хочу, вони скло царапають. Дякую за пропозицію. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 18 грудня 2016 Дiло хазяйське) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах