Перейти до публікації
ZTVR

Горизонтальні ущільнювачі вікон дверей 2106

Рекомендовані повідомлення

Хочу зберегти хром але сам ущільнювач прийшов в непридатний стан, підскажіть чи роблять зараз такі ущільнювачі бокових вікон з хромом?або чи є якісь ремкомплекти?

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Хочу зберегти хром але сам ущільнювач прийшов в непридатний стан, підскажіть чи роблять зараз такі ущільнювачі бокових вікон з хромом?або чи є якісь ремкомплекти?

если ты говоришь о бархотках, то продаются и в сборе под хром (не на долго) и есть отдельно бархотки в этот хром (как по заводу), на рынках продают, но почему то найти сложно.

Поділитися повідомленням

Хотів сьогодні купити бархотки. На задньому вікні одна тріснула (пластикова).Запитав ціну 245 гр. - офігів! За що? Дома глянув в неті ціни - так то ще дуже дешево просили!!! Від 280 гр. В пості вище ссилка на пластикові (як у мене) - 180 гр. Хто знає, може можна заміти бархотки від іншого авто? В іншому магазі, де не було бархоток, порадили якусь "полоску" наклеіти на тріснуту бархотку, але я не вникав, бо ще не знав ціни даного девайсу. Хто що порадить? Чи змиритись з ціною?

Поділитися повідомленням

У меня где то валяются пластиковые бархотки. (вставляются в хром) Если конечно это именно то что я думаю и если они подходят от 05.

Поділитися повідомленням

Я вже змиривсь з ціною, пластикові не хочу, вони скло царапають. Дякую за пропозицію.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз