Dusi 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Мій автомобільчик,1974 року народження Працював над ним зі всіх сил що зробити таким як є.Дістався від батька,в дуже хорошому стані. Зроблено: Двигун......................... Нульовик в штатному місці Прямоток(задня банка сохожа на штатну,але всередині без перегородок) Економічний карбюратор Озон 2105(є й вебер дороблений,але той жре 13,5 літрів,покишо на полиці стоїть) Бензонасос Pekar Ходова.......................... Заниження Спереді укорочені пружини від ниви Із заду укорочені штатні найбільшої жорсткості які були(з червоними мітками на витках) Амортизатори Delphi маслянні двухсторонні Тормозні колодки SCT Музика............................... Головне устройство Pioneer 2800MPB 4X50(27 як бути точним) Передні динаміки Panasonic 2X30 A1723N Передні пищалки Sony X-Plod 2X?? Задні динаміки Unlimit 2X45 (незнаю модель бо купив Б\У без пищалок) Задні пищалки Sony X-Plod 2X?? Саббуфер сам зробив на динаміку з колонок S50(дуже здивувався коли то сказали,бо думав що динамік якоїсь кращої фірми) Усілітель MAC Audio MPX2000 2X80 2om 2X60 4 om 1X160 4om Салон................................. Все приведено до ідеального вигляду Обезшумка Чахли Підсвітка ніг Ще багато яких дрібниць і багажник з кнопки Зовнішній вигляд.................. ПОВНИЙ ОРИГІНАЛ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kontinental 174 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Давай фото, вроде есть на что взглянуть! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 ПОВНИЙ ОРИГІНАЛ да фото давай Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Якого кольору? Хотілося б фотки подивитися Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Ніяк не можу дійти як виставити ті фото :puppy: Mehanik,колір червоний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Посилання я помоему тут научился вылаживать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Добавлено спустя 3 минуты 32 секунды: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kan 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 вот еще один прекрасный эксземпляр доживший до наших дней :good: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Спасибо!!! Добавлено спустя 1 минуту 19 секунд: Добавлено спустя 55 секунд: Добавлено спустя 49 секунд: Добавлено спустя 1 минуту 3 секунды: Добавлено спустя 1 минуту: Добавлено спустя 2 минуты 19 секунд: Добавлено спустя 3 минуты 45 секунд: Добавлено спустя 2 минуты 14 секунд: Добавлено спустя 38 секунд: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Stalker-3 99 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 сюда бы стоковые колпаки- и была бы просто ляля :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 " rel="external">Посилання Stalker-3,там до літа мабуть будуть титанки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Машина несомненно ухожена и хороша но далеко не супер сток,можете назвать меня брюзгой но это сугубо моё мнение Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
5Parky 1 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 извините конечно меня, но я думаю тему стоит переименовать...стоком тут и не пахло. да и ладно если бы человек к нему шёл, а так титаны в планах...это просто жесть какаето Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ECLIPSE 14 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 Motorhead 5Parky Вы абсолютно правы товарищи Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 1 жовтня 2009 А что за бардак с "+" клемой акб?! А за вывод картерных газов выведеных под машину, товарищь инспектор может отиметь :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
NeoN4ik 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 А за вывод картерных газов выведеных под машину, товарищь инспектор может отиметь интересно, по какой такой статье? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Гість nazgul Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 2 ваз сам 3 года езжу, еще ни разу меня за это не пилили Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 А за вывод картерных газов выведеных под машину, товарищь инспектор может отиметь интересно, по какой такой статье? кража со взломом наверное сорри не удержался Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yaris 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 Dusi а что за штукенция заместо освещения моторного отсека, с трубкоами или прудком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 2 жовтня 2009 Motorhead 5Parky Я вважав що попри інших вона сток.Але спорити не буду,чуть не правильне імя для теми вибрав :oops: WAZ,то не бардак,то іде окремий + до всього доп.обаднання.Ну там сигналка,ЦЗ,усілок.........і багато ще чого. yaris,та штукенція то проста залізна планка якою я прижав тормозну трубку і проводку,бо повідламувалися ті бляшки шо мали держати проводку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Яка приблизно ціна на оригінальне дзеркало ВАЗ 2101,ну таке як в мене стоїть.На фотках видно.А то ціну можуть дуже задерти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Красивий автомобіль Фарба рідна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Mehanik,нажаль ні.Машина вже 2 рази крашена. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mehanik 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Яка приблизно ціна на оригінальне дзеркало ВАЗ 2101,ну таке як в мене стоїть.На фотках видно.А то ціну можуть дуже задерти. Дороге бо ця річ дифіцитна.Хочеш на праву сторону поставити кругле дзеркальце? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dusi 1 Скарга Опубліковано: 3 жовтня 2009 Хотівби.Те що з лівої сторони мені подарували.А тут тепер пропонують ще одне в ідеальному стані. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах