Перейти до публікації
Dusi

ВАЗ 2101 "Dusi"

Рекомендовані повідомлення

Denso не найшов.Купив WEEN,кажуть шо хороші.буду дивитися як то буде їхати з ними.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
кажуть шо хороші

:lol: я плачу, хотя сам такой был, никогда не слушай продавцов! Нада было два комплекта сразу брать! :D

Поділитися повідомленням

lampo4ka_ILLi4a

Ты он на НЖК тоже пургу гнал, но в 01-й они у мня уже тысяч 10 откатали, и дай Бог еще откатают

Поділитися повідомленням

Дмитрий $ писал(а):

тысяч 10 откатали

ого как много, у меня 250 км

Ребята, сейчас на прилавках наших "добросовестных" барыг ооочень дофига левого товара (помоему это знают все) свечи не исключение:o

У меня настоящие NGK проехали 50000, и снял я их не по причине негодности, а просто тесть подогнал БОШ':D'

DUSI - не обижайся на приколы, все когдато были неопытными и еще не такое вымолаживали...

Поділитися повідомленням

Та я не ображаюся на пріколи,розумію шутки :)

А продавець в якого я купляв хороший друг мого батька.Поганого не порадив би :wink:

Поділитися повідомленням

У меня настоящие NGK проехали 50000, и снял я их не по причине негодности,

на именно настоящих,купленных ещё в 90-е проехал около 100 с чем то,потом уже на тех,которые были купленны мною у нас,проехал на них 120 тык,сменил на другие из за того что были новые,и последние умерли за пару тык.

Поділитися повідомленням

Яка різниця між решіткою 2101 і 21011 ? А то тут писали шо у мене від 011.

Поділитися повідомленням

Dusi

Вертикальных полос больше, перемычек короче :wink: .

В два раза больше.

Добавлено спустя 22 секунды:

На 011 решетке.

Поділитися повідомленням

Цікаві то машина ВАЗ Класика :D Вроді їздить,їздить....тиждень,два,три і тут бац стала :o Сьогодні завів машину,прогрів,виїхав-все супер.Ввечері заводити-мертва.За 10 разом завів і троячи заїхав у гараж.Знав кришку трамбльора і побачив що пробило контакт.Якось дивно...ні з того ні сього пробило :( Але пару хвилин і проблема вирішена,замінив контакт і все ОК :)

Поділитися повідомленням

Пригоди не закінчилися заміною контакту.Новий контакт теж пробило.Виявилося що конденсатор не робочий + до всього розбило підшипник на ртамблері тай у корпусі вже виработка.Поставив новий трамблер з вакуум коректором запалювання :) Старий трамблер був ще від коли машина,шкода що здох :cry:

Поділитися повідомленням

Машинка їздть cобі потиху,нічого не дороблялося за браком часу.Ось вчора трохи вільного зявилося,поставив лампи філіпс,210 грн. конплект,білим світять.Температура горіння щось до 3500К,точно не помню.І значок рідний,а то стояв від 2106,некрасиво якось.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз