VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 а как на место ее поднять при закручивании винтов? Та не дістанеш її звідти - вона там може рухатися в межах регулювання дверей. В крайньому випадку підчепиш якимось цвяшком. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 щось трохи не зрозуміло, доведеться подивитись десь в инеті, щоб знати як туди лізти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 щось трохи не зрозуміло Нікуди та пластинка з різьбами не подінеться - можеш сміливо відкручувати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 щось трохи не зрозуміло, доведеться подивитись десь в инеті, щоб знати як туди лізти.Її буде видно. Викруткою підніметься для співпадіння з гвинтом. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Проблему обвислої дверки можна вирішити простіше-при привідкритій дверці тягнеш її вгору,і вона стає на місце)А якщо шкода зривати спину,то підважуєш дошкою,але то вже треба вміючи і з чуттям,що не поцарапати і не погнути. Я в себе так робив,знайомий сервісмен підказав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 при привідкритій дверці тягнеш її вгору Краще вже гідродомкратом впертися в низ середньої стойки і у верхню завісу дверки. Таке допомогає, коли прослабли передні стойки - біля підлоги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Та там певно петлі розбиті Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Та там певно петлі розбиті Именно. Там бы по-хорошему заменить палец петель, но это будет уже другая история. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Just Do It 20 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Та там певно петлі розбиті Ну,підкладання шайб під завісу теж від цього не рятує,еге ж?)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Ну пока либо шайба, либо менять палец или петли я выбрал менее геморный вариант. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Ну,підкладання шайб під завісу теж від цього не рятує,еге ж?)) Рятує на якийсь час - перекошує завісу і вона перестає хитатися. Це якщо підкладати шайбу під якийсь один болт. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Трохи допомагає, як під нижню петлю підкласти, але всерівно краще підварити * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 краще підварити Що ж ти там підвариш - треба вісь міняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 краще підварити Що ж ти там підвариш - треба вісь міняти.Є метод. Зазвичай розбивається в зовнішніх петельках, а вісь в центрі намертво прикипає. Треба вісь до вушок приварити, потім розрізати зовнішню частину серединки щоб звільнити напругу і змочивши розблокіратором іржі, розрухати. Далі надріз заварюється. Я вже так раз успішно зробив. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Треба вісь до вушок приварити Я так приварював - середину не різав - так розрухалося дверми. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 У меня люфт от выработки, посмотрел ща на деталях пальц в продаже отдельно есть. Но на старых петлях этот палец розклепан, сверху и снизу, наверное придется фрезой его снизу срезать и пробовать выбивать в верх. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2017 Треба вісь до вушок приварити Я так приварював - середину не різав - так розрухалося дверми.Повезло. В мене не рухалось. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
debyt 224 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 А вот на пассажирской двери эти винты не открутились, ударная отвертка не помогла Если не откручивается и шлицы еще немного есть - подьедте на любой шиномонтаж и попросите на минуту пневмогайковерт, правда перед этим нужно или одолжить у кого то или купить головку 1/2 - РН3, в магазинах инструмента это не редкость, стоит 30-60 грн, лбые винты откручивает на раз, но может и оборвать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 6 листопада 2017 Дело в том, что там остались уже условные шлицы, но за идею спасибо, думаю стоит попробовать, всеравно это лучше чем высверливать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 20 січня 2019 Приветствую, ребята. Немного запустил бортовик, т.к. то времени нет, то влом писать про простые, плановые замены, которые сделаны с машиной. Из нового по машинке: сам поставил ГБО. Все новое: томассето, пластиковую магистраль Фаро, дополнительный клапан газа, новый харьковский балон, подача через нижний смеситель, т.к. у меня ОЗОН. Пока машинка на зимовке, я ранее писал, что у меня две машины - Красный Копер и Лачетти, так вот зимой я использую только Лачетти. За зиму время от времени навожу порядки в гараже и потихоньку готовлю жигули к летнему сезону. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 20 січня 2019 Сегодня решил проверить трамблер, и обратил внимание на подгоревший резистр бегунка. Самое забавное, что под конец осени машинка заводилась без проблем и ничего не предвещало беды. Я замерил сопротивление резистора - а он труп. Вот теперь вопрос - а с какого? Может быть старожилы подскажут, что к чиму? Вводная инфо: БСЗ, провода нулевого сопративления, свечи резисторные примерно по 5 кОм. Вопрос- почему перегорел резистор? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Кажуть, що нульові дроти не дуже добре. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Freeman_100 11 Скарга Опубліковано: 21 січня 2019 Та може й так, але я не впевнений, що це із-за "0"их дротів. Свічки в мене з резистором і я надіявся, що це компенсує відсутність опору в дротах. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах