Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

а как на место ее поднять при закручивании винтов?
Та не дістанеш її звідти - вона там може рухатися в межах регулювання дверей. В крайньому випадку підчепиш якимось цвяшком.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

щось трохи не зрозуміло
Нікуди та пластинка з різьбами не подінеться - можеш сміливо відкручувати.

Поділитися повідомленням

щось трохи не зрозуміло, доведеться подивитись десь в инеті, щоб знати як туди лізти.

Її буде видно. Викруткою підніметься для співпадіння з гвинтом.

*

Поділитися повідомленням

Проблему обвислої дверки можна вирішити простіше-при привідкритій дверці тягнеш її вгору,і вона стає на місце)А якщо шкода зривати спину,то підважуєш дошкою,але то вже треба вміючи і з чуттям,що не поцарапати і не погнути. Я в себе так робив,знайомий сервісмен підказав.

Поділитися повідомленням

при привідкритій дверці тягнеш її вгору
Краще вже гідродомкратом впертися в низ середньої стойки і у верхню завісу дверки. Таке допомогає, коли прослабли передні стойки - біля підлоги.

Поділитися повідомленням

Та там певно петлі розбиті

Именно. Там бы по-хорошему заменить палец петель, но это будет уже другая история.

Поділитися повідомленням

Ну,підкладання шайб  під завісу теж від цього не рятує,еге ж?))
Рятує на якийсь час - перекошує завісу і вона перестає хитатися. Це якщо підкладати шайбу під якийсь один болт.

Поділитися повідомленням

Трохи допомагає, як під нижню петлю підкласти, але всерівно краще підварити

*

Поділитися повідомленням

краще підварити

Що ж ти там підвариш - треба вісь міняти.
Є метод. Зазвичай розбивається в зовнішніх петельках, а вісь в центрі намертво прикипає. Треба вісь до вушок приварити, потім розрізати зовнішню частину серединки щоб звільнити напругу і змочивши розблокіратором іржі, розрухати. Далі надріз заварюється. Я вже так раз успішно зробив.

*

Поділитися повідомленням

Треба вісь до вушок приварити
Я так приварював - середину не різав - так розрухалося дверми.

Поділитися повідомленням

У меня люфт от выработки, посмотрел ща на деталях пальц в продаже отдельно есть. Но на старых петлях этот палец розклепан, сверху и снизу, наверное придется фрезой его снизу срезать и пробовать выбивать в верх.  

Поділитися повідомленням

Треба вісь до вушок приварити

Я так приварював - середину не різав - так розрухалося дверми.
Повезло. В мене не рухалось.

*

Поділитися повідомленням

А вот на пассажирской двери эти винты не открутились, ударная отвертка не помогла

Если не откручивается и шлицы еще немного есть - подьедте на любой шиномонтаж и попросите на минуту пневмогайковерт, правда перед этим нужно или одолжить у кого то или купить головку 1/2 - РН3, в магазинах инструмента это не редкость, стоит 30-60 грн, лбые винты откручивает на раз, но может и оборвать.  

Поділитися повідомленням

Дело в том, что там остались уже условные шлицы, но за идею спасибо, думаю стоит попробовать, всеравно это лучше чем высверливать.

Поділитися повідомленням

Приветствую, ребята.

Немного запустил бортовик, т.к. то времени нет, то влом писать про простые, плановые замены, которые сделаны с машиной.

Из нового по машинке: сам поставил ГБО.

Все новое: томассето, пластиковую магистраль Фаро, дополнительный клапан газа, новый харьковский балон, подача через нижний смеситель, т.к. у меня ОЗОН.

Пока машинка на зимовке, я ранее писал, что у меня две машины - Красный Копер и Лачетти, так вот зимой я использую только Лачетти.

За зиму время от времени навожу порядки в гараже и потихоньку готовлю жигули к летнему сезону.  

Поділитися повідомленням

Сегодня решил проверить трамблер, и обратил внимание на подгоревший резистр бегунка. Самое забавное, что под конец осени машинка заводилась без проблем и ничего не предвещало беды. Я замерил сопротивление резистора  - а он труп. Вот теперь вопрос - а с какого? Может быть старожилы подскажут, что к чиму?

Вводная инфо: БСЗ, провода нулевого сопративления, свечи резисторные примерно по 5 кОм. Вопрос- почему перегорел резистор?

Поділитися повідомленням

Та може й так, але я не впевнений, що це із-за "0"их дротів. Свічки в мене з резистором і я надіявся, що це компенсує відсутність опору в дротах.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз