02universal 35 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 @02universal, так а где пропадал, если не секрет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 В 2013м немог зайти на форум чета(типа ,,нот фаунд,, писало) а потом бомбежки и отсутствие интернета почти.. -да так и забросил както.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alexart 766 Скарга Опубліковано: 21 квітня 2017 @02universal,Главное,что нашел нас,и вернулся.А то как то вообще мало осталось народу. 1 02universal відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
02universal 35 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2017 А где Димка Бакс делся? -очень мне его темки про масло нравились!!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Zir 624 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2017 А где Димка Бакс делся? -очень мне его темки про масло нравились!!!! Ну такое...Димка Бакс со своим маслом ушел в бизнес. Наверно много денег заработал что начал воспринимать слишком всё всерьёз Ну такое--изменений на самом деле много--к сожалению не самых хороших. Форум стал теперь не *техническим* как раньше а более скандальным. *Клуба* на самом деле давно нет--все сидят по бортовикам. Осталось буквально пару тем по действительно интересным вопросам 1 02universal відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2017 А где Димка Бакс делся? Всё у него нормально, так же в Чернигове, так же в бизнесе, иногда общаемся. 1 Gutman відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
blade2008 124 Скарга Опубліковано: 23 квітня 2017 @АндрейКузьма, Привет ему большой от меня) 1 АндрейКузьма відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Сообщество, вы где подевались? Посещаемость жесть.. Куча людей по пол года офф. Попродавали или до ума довели и не ламаемся?) Если серьезно, то грустно видеть одну куплепродайку и новости в новых сообщениях. Я болел... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Geser 100 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Я болел... Выздоровел?) болеть паскудно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 Сообщество, вы где подевались? Посещаемость жесть.. Куча людей по пол года офф. Попродавали или до ума довели и не ламаемся?) Если серьезно, то грустно видеть одну куплепродайку и новости в новых сообщениях. Я болел... Вітаємо в строю! * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 25 травня 2017 А говорят форум вымер, вон динозавры даже говорят зашли, а кто считается динозавром то? Форум с какого года существует то? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 26 травня 2017 Дык давайте все дружно завтра в Умань Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 Тут скажений ритм життя - я не встигаю все читати. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 Тут скажений ритм життя - я не встигаю все читати. Може не ті теми читаєте?) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 Може не ті теми читаєте?) А що, є якісь заховані? Чи не всі виявляються у "Нових повідомлень" ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 @VETERAN, в тій якраз найбільше ср..чу, я відписався. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 я відписався. Від чого, від Нових повідомлень? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 я відписався. Від чого, від Нових повідомлень?Від нових повідомлень в вищезгаданій темі * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 Я отсутствовал несколько месяцев, не бывал в гараже и не писал ничего в бортовике, за что прошу прощения. Работы по машине непростые, и нужно время, чтобы реализовать задуманное. Но я буду стараться! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 19 червня 2017 Я отсутствовал несколько месяцев, не бывал в гараже и не писал ничего в бортовике, за что прошу прощения. Работы по машине непростые, и нужно время, чтобы реализовать задуманное. Но я буду стараться! Ти гарно працюєш над машинкою. Не питатиму, де пропадав, але пиши частіше, як зможеш[emoji4] * 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 11 липня 2017 Как не обидно, но всему приходит конец, так и с данным ресурсом . Движения практически - 0! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 11 липня 2017 @shlonik1,де бортовик? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
MORDA 17 Скарга Опубліковано: 12 липня 2017 Эскорт 7 в седані. Питання по днищу є. Якщо потягну (багато зараз в сімї всякого) то буде нормальний екземпляр. Буде видно. Трохи утрясеться все, задумаюсь про борт журнал. По жигулям ще на старій нокиа і фото якісь є.Беги от ескорта, беги, да подальше)) В рот ему ноги. 2 года отколесил на этих немецких Жигулях. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 12 липня 2017 А вы говорите на форуме нет движения, а тут опа и старожилы забежали))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
yurecgod 159 Скарга Опубліковано: 12 липня 2017 А вы говорите на форуме нет движения, а тут опа и старожилы забежали))) Та да, сам в шоке Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах