Перейти до публікації
VOVCHIK_DOMY

ВАЗ 21013 "VOVCHIK_DOMY"

Рекомендовані повідомлення

2 фары тоже нормально смотрится)

Где? на Запоре ушатом :lol: :lol: :lol: Их тут не 2 а 4!!! А вообще речь идет о том что 6 смотрелось бы лучше.

Пы.Сы. Если менять внешность авто, то надо думать чтоб оно смотрелось и гармонировало, а не так " абы було".

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

спасібо kobe,

діски кстаті я купив в знайомого але я бачив шо вони продавалися вже на форумі (2108),але діски ваще клас...ви собі не уявляєте як на 15 класно їздити...

хоча страшно інколи!

Поділитися повідомленням

Я тут посмотрел твой бортовик, в начале фотки машины-это просто страх как ее убили, да и еще это водительское окно залепленное скотчем-ЭТО ВООПШЕ жесть, но поработал ты вижу хорошо! Молодец!

Поділитися повідомленням

Rassel

kobe

дякою за підтримку....

не знаю....стопи клсно дивляться ...особливо в ночі...

в мене були чотири задні фонарі червоні, але хтось сказав мені шо поворт має бути обовязково жовтим,вот і я зробив його жовтим...

але недавно мене зупинили інспекторі ДАЇ і я в них спитався чисто-случайно чи можна червоний поворот....ну він мені відповів шо можна...

тому в мене в планах буде поставити назад червоний поворот,

але є питання до всіх *Шо може бути шо лампочка поворотів довго мигає....ну типу лампочка має мєрцати(мигати 45-60разів за хвилину,а вона мигає лише 6-14разів за хвилину,чи це релюшка погана чи якось воно настроюється?*

Змінено користувачем VOVCHIK_DOMY

Поділитися повідомленням

Державним стандартом України ДСТУ UN/ECE R 48-02:2002 "Єдині

технічні приписи щодо офіційного затвердження дорожніх

транспортних засобів стосовно встановлення засобів освітлення та

світлової сигналізації" (Правила ЕЭК ООН N 48-02:2001, IDT)

регламентовано кольори вогнів автомобіля. Згідно з

підрозділом 5.15 вказаного ДСТУ та доповненнями до нього вони

повинні мати колір:

..

покажчик повороту - автожовтий, позаду допускається червоний;

Поділитися повідомленням

VOVCHIK_DOMY

глубинное гугление никто не отменял.. Вообще ДСТУ распространяется только череж держспожывстандарт, и в электрическом виде пробегает крайне редко.

Более того скажу тебе, что за твои фары к тебе могут вполне успешно придолбаться и оформить протокол, и трудно будет даже с юристом в суде доказать правоту.

31.4. Забороняється експлуатація транспортних засобів згідно із законодавством за наявності таких технічних несправностей і невідповідності таким вимогам:

31.4.3. Зовнішні світлові прилади:

а) кількість, тип, колір, розміщення і режим роботи зовнішніх світлових приладів не відповідають вимогам конструкції транспортного засобу".

вот и собственно все. Тоесть, целиком красные рассеиватели на штатный фонарь таза приспособить можно. С нештатной оптикой может быть гемор, как при техосмотре, так и при передвижении по просторам нашего необъятного гондураса.

Добавлено спустя 7 минут 7 секунд:

кстати, из ментовских методических рекомендаций:

Працівник ДАІ, перебуваючи на посту, маршруті патрулювання, під час нагляду за дорожнім рухом звертає увагу на транспортний засіб, на якому зовнішні світлові прилади не відповідають вимогам його конструкції, що є підставою для зупинки такого транспортного засобу, і проводить його зупинку.

Здійснивши візуальний огляд транспортного засобу і переконавшись у застосуванні водієм зовнішніх світлових приладів, які не відповідають вимогам конструкції цього транспортного засобу, працівник ДАІ складає на водія адміністративний протокол за частиною другою статті 121 Кодексу України про адміністративні правопорушення за невиконання водієм пункту 31.4.3 (а) Правил дорожнього руху України.

такая фигня

Поділитися повідомленням

ой...давно не писав...дуже багато роботи зробив...

і так перейшов на нормальну задню оптику стокову від ваз 2101...(світлодіодні)

замінив масло,зробив підсвітку номерного знака....купив рішотку передню....

зара працюю над встановленням реактивної тяги (пятої)(тобто та шо регулюється :)

також зробив ремонт дисків Р15,покрасив в чорний металік і скрив лаком...

встановлено розпорку...

надалі планується десь через дві неділі почати робити ремонт двигуна(а саме частково поміняти деталі+ встановити безконтакну систему запалювання і Моно інжектор від Опеля...)

також замовленні субпорти(вроді Лукас якшо незраджує память) і купленні діски тормозні 13 вентиліруємі від ваз 2110...(наразі виготовляється проставочка)......

фото потім.......

Поділитися повідомленням

Зображення

Зображення

трохи попалю кантору)

Змінено користувачем TheForester
Трохи виправлю фото...

Поділитися повідомленням

та шо тут палити вот фото скидаю...

субпортів тих які заказував так і не дочекався тому рішив ставити 13 вентиля від 2110-12 Лади...

тому виточив скоби на перед...

також взяв субпорта 2110,

також трубки тормозні від 2108(вкомплекті з субпортами мають йти...

Поділитися повідомленням

вот ше фото

ше стався прикол...не замітив як всалоні звідкись взялось два дротики ,ну і на шляху до дому вони случайно закоротили...закоротили в момент коли я включив поворот...і тому згоріла світлодіодна лампочка 1шт і резистор...

Поділитися повідомленням

I LOVE DRIFTING !

как чем....???

я вобшем вирезал круги делал под стоп і поворот...если ти за круглие говориш!!!

или ти говориш про деодною оптику...если ти говориш по деодною то подаютса плати такиє цена 10-13 грн...тебе нужно будет 4 шт..таких....

Поділитися повідомленням

I LOVE DRIFTING !

как чем....???

я вобшем вирезал круги делал под стоп і поворот...если ти за круглие говориш!!!

или ти говориш про деодною оптику...если ти говориш по деодною то подаютса плати такиє цена 10-13 грн...тебе нужно будет 4 шт..таких....

Мне интересно чем ты вырезал круги?)

Поділитися повідомленням

alexdoc
Как ты их туда втулил?

очень просто...даже без проставок...+ занижения щас очень большое

I LOVE DRIFTING !
Мне интересно чем ты вырезал круги?)

да там вопше сложная система... говорю же вирезал пневно ножицами...но есть спициальная фреза которая вирезает лучше...

Поділитися повідомленням

ВСім привет давно не писав....

куча роботи зроблено....як і по ходовій так і по вихлопній і моторній частинах...

можу сказати одне ,шо проводяться роботи по встановленні моноінжектора від Опель Омега...

детальна інфа в суботу....фото тоже в суботу.....

Поділитися повідомленням

І так на сьогодні вже встановленно МОНОІНЖЕКТОР від Опель Омега,Встановлено компютер від ОПЕЛЬ КОРСИ(але пока компютер поставив від Інжекторного ВАЗа походу Або 2107-2109 просто КОМПЮТЕР від корси не діагностується...тому пока стоють жигульовський комп...)

стоять датчики бодачі палива,датчики воздуху,датчик на Температуру води...встановлено Вихлопну ПРО-Спорт Б/У,

заваренно багажник...фотки сьогодні в вечері або завтра!

ПО МОНОІНЖЕКТОРУ скажу так....сила є....але не провіряв ше скільки бере на 100км...думаю до 9л буде брати 100%..Скажу шо краще ніж СОЛЕКС!

Поділитися повідомленням

І так ОБЕЩАНИЄ ФОТО

Зображення

Зображення

Зображення

вибачейте...трохи ше бардак під капотом....на днях всьо буду в хомути пакувати!

Зображення

Зображення

Зображення

Поділитися повідомленням

ти стаб передній купляв чи робив сам?

скіки та розтяжка(чи розпорка) коштує, де брав?

які пружини в тебе і чи різав витки, і які аморти?

Поділитися повідомленням

ти стаб передній купляв чи робив сам?

купляв....але його реально зробити самому....такі понти одним словом...якби я бачив його хоть раз то сам би зробив...(+є для цього всі матеріали і інструмент)

МАШИНКА ЖОСТКА Зі стабом переднім(двойним) -але така устойчива шо ну...клас вопше круть!;)

П.С.Якшо тре стаб я маю старий стаб ...віддам за пару вляшок Пива!

tickoner Тобі тре розпорку? якшо тре то є розпорка в ВАЛЕРИ ОДНОГО Думаю ГРН за 50-70 віддасть...(але помаранчевого кольору) кстаті в нього ше куча всього є ,бо він копійку свою продав...В нього була Інежкторна Жига!

Пружини Пока рідні і аморти тоже рідні...не бачу смисла купляти якісь інші...ну аморти 100% будуть КОЯБИ(але трохи грошей нашкрябу!)

пружини Обрізав...але не рокемендую Комусь із Тернопільський обрізати...(просто прикол в тому шо старий піддон розбив на обїзні...ну не розбив а загнув....зара машина піднята трошки перед...а зад такий самий занижений....

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз