VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 (змінено) І ТАК, МЕНЕ ЗВАТИ ВОВА . МЕНІ 19. МАЮ ВАЗ 21013 1986р випуску... купмв в дохлому стані .... ось пройшло вже два роки і я трохи пропрацював і відновив її... ПОВНІСТЮ ЗАМІНИВ ВЕРХНЮ БЛЯХУ....ПОКРАСИВ ....з мотором не робив нічого але в майбутньому чекає або розточування..або інший двинун 1.6,ходова тоїть ТРЕК,ну майже вся стоять діски BBS R-15, ззаду шини 205,спереді 195, ПО САЛОНУ НЕ РОБИВ ПОКИ НІЧОГО... стояли сідіння ОПЕЛЬ ОМЕГА B поміняв і поставив СИДІННЯ ВІД BMW 3(СТАРОЇ) щодо салону ....хочу виконати в біло чорномі стилі....і сидіння обтягнути шкірозамінником! працюю над стьоклами передніми...стоять сімйорочні...але ше не стоять толком....оскільки чекаю на електропідйомники...(ззаду електропідйомники стоять) панель тоже може буде від БМВ 3,або від 6 лади....або стокова перешиється ! щодо звуку...плани такі....ну багато планів одним словом.!!! щас білше скажу і фото скину....трохи почекайте....соррі..іизвинитє Добавлено спустя 7 минут 48 секунд: " class="ipsImage" alt="Зображення"> Змінено 26 березня 2011 користувачем vet Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY оу....без слёз жалко смотреть... :cry: А за сколько взял если не гос. тайна? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 взял 1.5 года назад за 500$....когда долар бил по 4.95грн но ето только начало фоток....щас брошу фотки вже зробленої тачки! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Corleone 16 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Ну впринцыпи цена адекват учитывая её состояние тогда... давай....посмотрим на результат)) :wink: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 І ТАК ВОТ ШЕ ФОТО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dovhuy 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY Вітаю тебе тут на форумі вже неоднаразово казалося машинка гуд! но тіки постав задню сток оптику а не аля Богдн(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 дякою Dovhuy....але вже сьоїть така яка стоїть.... я думаю з часом і стоково поставлю!!! але дякою тобі ше раз! доречі, ти тоже з тернополя? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY А де фото готової машини? Чи то так вона зараз виглядає? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 ПОКИ ШО ВСі ФОТО Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antop 21 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY Вчора бачив якусь подібну машину ввечері біля Збаразького кільця. Але зі спойлером. То не ти був? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 НЕ...я вже тиждень не їзджу...і спойлера в мене нема...ггиии я спойлери не очень люблю...хоча... можна булоб якийсь акуратний взяти! Добавлено спустя 1 минуту 44 секунды: СИДІННЯ ВІД BMW 3(СТАРОЇ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kalian 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Хорошо поработал! Вот тока опиши машинку в первом посте!Двиг подвеска салон кузов колеса..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 Гарно! Молодець! цікаве авто. чекаєм продовження. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 12 листопада 2009 ДЯКОЮ GIMLI.... БУДУ СТАРАТИСЯ І ВИКЛАДУВАТИСЬ НА ВСІ 100%... постараюся робити як найкраще! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BROtheR 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY Вав, чувак! Дуже цікавий апаратик! :good: Тримай за копу та працю +100! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мец 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 За роботу над машиной - РЕСПЕКТ!!! Хорошо сделал, но вот только полосы сильно широкие, немного перестарался... А так все GOOD. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
GIMLI 12 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Хм. чет в последнее время у всех новеньких капслок залипает. отклейте, плиз. ухи закладывает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
TAZIKGPS 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Я не че не понял-не знаю украинского языка. :o А по фоткам не плохо, смотрю сейчас все что-то с садней оптикой мутят!! :D Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VOVCHIK_DOMY 1 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Дякою друзі, спасиба друзя! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Блин, норм аппарат, но эту речь читать не могу, моск кипит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Клясна тачила, з такими темпами получеться хороший тюнений екземпляр!!! так тримати :good: Що до задньої оптики - три круглі лямпочки, як на мене краще б дивились, а ля мустанг. Ненаю чи таке з технічної точки зору можливе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ARTEMON 3 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 классно выглядит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Est 2 Скарга Опубліковано: 13 листопада 2009 Интересная машинка, осталось немножко и будет вобще ляля! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Бакс 256 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 Люди, токо не смешите меня что тут задняя оптика а-ля мустанг Где вы видели мустанг с круглой оптикой? Это а-ля Ланос пикап, у нас лифтеры на таких ездят. :D А вообще 3 кругляша сзади надо, тогда согласен, видон совсем другой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
kobe 2 Скарга Опубліковано: 14 листопада 2009 VOVCHIK_DOMY Диски мего!!! Дмитрий $ 2 фары тоже нормально смотрится) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах