shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Заезжал ко мне новый хозяин Четверки (живет у меня на районе), сегодня поставил на себя на учет, привез мне мою страховку, а я ему отдал фильтр на газовый редуктор и 3-и литра масла в двигатель... 1 Сергей72 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 привез мне мою страховкуСтрахівка ж на машину - її здається можна на його ім'я переоформити, щоб не платити ще раз. А тобі вона навіщо? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 привез мне мою страховкуСтрахівка ж на машину - її здається можна на його ім'я переоформити, щоб не платити ще раз. А тобі вона навіщо? Страховщики переведут на счет Субарика, сегодня разговаривал со страховой, сказали, что бы подъехал я 04.01, написал заявление на прекращение договора, а не использованные деньги перекинут на Субарика Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 не использованные деньги перекинут на СубарикаНу тоді ОК. Не знав, що можна на іншу машину переносити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 не использованные деньги перекинут на СубарикаНу тоді ОК. Не знав, що можна на іншу машину переносити. Можно, так как страховал именно я их, и оба авто мои, по крайней мере один уже не мой, но на момент страхования был моим. Я, даже, когда покупал 2104, забрал ее у человека в начале августа 2017, без страховки, сразу оформил страховку, затем только через полтора месяца поставил авто на себя, приехав в страховую, они переделали полис на 2104, но уже на другие госномера и на меня, так как именно я оформлял страховку, и не важно на ком стоял автомобиль.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 не важно на ком стоял автомобиль..Коли купив Міні - страховики поміняли договір з попереднього власника на мене. Є різниця між моїми страховками на 2101 - тільки на мене і за пів ціни, як пенсіонера і на Міні - повна вартість, бо їздить ще й дочка. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 тільки на мене і за пів ціни, як пенсіонера Если так страховать, то действует, в случае ДТП, только на того кто страховал, и он именно должен быть за рулем, если типа для полиции, то по фиг. И еще, если страховка по пенсионному, со скидкой 50 %, выплаты тоже только 50 %... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 если страховка по пенсионному, со скидкой 50 %, выплаты тоже только 50 %...Нєа - сума виплати вказана в полісі і не залежить від моєї плати. Це ж не мені виплата, а постраждалому від моєї машини. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 Це ж не мені виплата, а постраждалому від моєї машини. Нет, мне говорили страховщики, что если у меня -50%, и я есть пострадавшая сторона, то получу не более 50 % от ущерба, который причинен виновником моему автомобилю. Я года 4 страховку делал на маму, по пенсионному, а ездили все. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 31 грудня 2020 если у меня -50%, и я есть пострадавшая сторона, то получу не более 50 % от ущерба,Мені виплатили всі 100% нарахованої експертом суми, хоча я вже давно страхуюся зі ставкою 50%. І це було не так давно - у січні 17 року. От час летить - здається, що зовсім недавно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах