quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Давайте таки в этом году воплотим эту идею. Сабж - сбор на Днестре на день Незалежности. Место - участок между селами Днестровое и Дзвенигород. Ехать особыми чигирями не надо. место малотуристическое, рядом большое село - из оддыхающих в основном месные. их достопремечательностей - река водопад и вообще красота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Рогізна!) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Это что? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Это что?Таке село. Там дуже гарний каньйон, в якому різні ямки і печерки-якраз твій профіль[emoji6] Ну і рибачити там добре. На Бакоту я вже не їздю. З тих пір, як віджали Крим, там то, що Денис на фотці показав. Дурдом кароч) * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Ткни точку на карте. Я хочу поехать в дзвенигород. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 @quitka,https://goo.gl/maps/FRz9M7Mhvw92 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 На суботу там дощик, а решту днів класно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 @VETERAN,дощик теж треба часом Зараз копійка на новому кліренсі без проблєм дострибає) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Зараз копійка на новому кліренсі без проблєм дострибає) Якщо це про мою - вчора розвертався перед гаражем і непонятно чим так впер в дно, що тепер труба глушника тарабанить по поперечині заднього кріплення коробки. А я вважав, що кліренс достатній. Я майже певен, що поїду, але ще намовляю жінку. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Зараз копійка на новому кліренсі без проблєм дострибає)Якщо це про мою - вчора розвертався перед гаражем і непонятно чим так впер в дно, що тепер труба глушника тарабанить по поперечині заднього кріплення коробки. А я вважав, що кліренс достатній. Я майже певен, що поїду, але ще намовляю жінку. Ну з дуру можна і хаммер посадити)А жінку беріть-хай потішиться * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 Давайте таки в этом году воплотим эту идею. Сабж - сбор на Днестре на день Незалежности. Место - участок между селами Днестровое и Дзвенигород. Ехать особыми чигирями не надо. место малотуристическое, рядом большое село - из оддыхающих в основном месные. их достопремечательностей - река водопад и вообще красота. Прикольно конечно, а че не на Орель под Днепром? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 6 серпня 2017 а че не на Орель под Днепром? "на отдельных участках летом пересыхает." - можна приїхати і подивитися на дно. А мені туди 1000км тягнутися по спеці. Балтика і Одеса ближче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Давайте таки в этом году воплотим эту идею. Сабж - сбор на Днестре на день Незалежности. Место - участок между селами Днестровое и Дзвенигород. Ехать особыми чигирями не надо. место малотуристическое, рядом большое село - из оддыхающих в основном месные. их достопремечательностей - река водопад и вообще красота.Прикольно конечно, а че не на Орель под Днепром?Потому что мы ездим на конкретнуб реку а не кому то под дом. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Давайте таки в этом году воплотим эту идею. Сабж - сбор на Днестре на день Незалежности. Место - участок между селами Днестровое и Дзвенигород. Ехать особыми чигирями не надо. место малотуристическое, рядом большое село - из оддыхающих в основном месные. их достопремечательностей - река водопад и вообще красота.Прикольно конечно, а че не на Орель под Днепром?Потому что мы ездим на конкретнуб реку а не кому то под дом. Вообще то я написал это с шуткой . Там не пересыхает, глубокая ходят пароходы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Там не пересыхает, глубокая ходят пароходы Цікаво - десь пересохло, а десь ні. Річка пунктиром тече, чи перетворюється на каскад озер? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Прикольно конечно, а че не на Орель под Днепром? а что бы мы не поехали Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
аматор11 21 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Вы тут в городах, областях, собраться не можите, а мриете про также... Як диты мали... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 Если вы не в курсе, то мы уже собирались на днестре в позапрошлом году, отлично там потусили. А потом большая часть этой компании тусила в киеве, на др клуба. Так что не надо.... Кто хочет тот собирается. Многие дружат, ездят в гости. 2 VETERAN та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @quitka,я із задоволенням зустрінусь знову 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 А я із задоволенням прийму усю банду в себе, як минулого разу. Я взагалі дуже люблю гостей. П. С. Паша за поїздку, на роботі я вже відпросилась. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @quitka, я не зрозумів - то ти всіх приймаєш? Живеш на Дністрі, чи перенесли на Київ? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @quitka,оце діло! @VETERAN,вона натякає, щоб потім до Києва приїхали) 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 потім до Києва приїхали) Дійсно - це ж поряд. Моя права півкуля попросила ліву і майже отримала дозвіл. 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 @VETERAN,двом півкулям буде веселіше разом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 серпня 2017 двом півкулям буде веселіше разом Це у жінок вони працюють разом. У чоловіків - по черзі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах