VTLK 52 Скарга Опубліковано: 18 серпня 2017 А какой у нее пробег? Кондиционер есть? Пробіг скручений напевне, не пам*ятаю цифри на одометрі, так є кондиціонер, передні електросклопідйомники та гідропідсилювач. Сьогодні потік радіатор, зверху де заходить верхній патрубок, вже зняв, замовив новий чекаю( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2017 Сьогодні замінив радіатор охолодження, взяв по NRF та купив та встановив захист на трос відкривання капота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 21 серпня 2017 НРФ хорошая фирма. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 1 вересня 2017 Сьогодні замінено сальник полуосі лівий GM оріджінал та масло в коробку vat oil 75w90 + прокладку піддона коробки. В Найблищих планах : Бампер передній заміна Встановлення Задньоі частини вихлопа Легкосплавні диски R15 скорше всього будуть ATS CUP Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 2 дні тому в нас випав сильний дощ і місто плавало в прямому сенсі цього слова, вода сягала вище колін--коротше в ланоса стався гідроудар, я так думаю, бо заглох коли іхав по воді в глибину в пів колеса, потім завів і після цього почав не рівно працювати двигун, з вихлопа синій дим та з масло заливноі горловини теж гази гонить і чути що не згорає паливо з вихлопа, фільтр повітряний був мокрим. Замінив: - фільтр повітряний UFI - свічки запалювання Bosch - дроти на свічки теж Bosch - сьогодні приіхав бампер передній в колір, буду встановлювати з понеділка Тепер впереді чекає ремонт двигуна... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 @VTLK,співчуваю..., Але якась слабенька до води автівка. ну удачі з ремонтом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 @VTLK, Не ну вскрой конечно, но может с разборки взять? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 Ого, обидно. Мотор делать сам будешь? Интересно увидеть фото. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 @VTLK,співчуваю..., Але якась слабенька до води автівка. ну удачі з ремонтом Я не одну таку водну перегороду переіхав, мужик йшов по воді за своім бампером то вода була вище колін в нього, іхали машини на зустріч і робили хвилі, що аж на капот заливало... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 2 дні тому в нас випав сильний дощ і місто плавало в прямому сенсі цього слова, вода сягала вище колін--коротше в ланоса стався гідроудар, я так думаю, бо заглох коли іхав по воді в глибину в пів колеса, потім завів і після цього почав не рівно працювати двигун, з вихлопа синій дим та з масло заливноі горловини теж гази гонить і чути що не згорає паливо з вихлопа, фільтр повітряний був мокрим. Замінив: - фільтр повітряний UFI - свічки запалювання Bosch - дроти на свічки теж Bosch - сьогодні приіхав бампер передній в колір, буду встановлювати з понеділка Тепер впереді чекає ремонт двигуна... да как так то? пол колеса и всё? на жигулях полное колесо в воде и едет дальше... 2 Andriy1352 та VTLK відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 2 дні тому в нас випав сильний дощ і місто плавало в прямому сенсі цього слова, вода сягала вище колін--коротше в ланоса стався гідроудар, я так думаю, бо заглох коли іхав по воді в глибину в пів колеса, потім завів і після цього почав не рівно працювати двигун, з вихлопа синій дим та з масло заливноі горловини теж гази гонить і чути що не згорає паливо з вихлопа, фільтр повітряний був мокрим. Замінив: - фільтр повітряний UFI - свічки запалювання Bosch - дроти на свічки теж Bosch - сьогодні приіхав бампер передній в колір, буду встановлювати з понеділка Тепер впереді чекає ремонт двигуна... да как так то? пол колеса и всё? на жигулях полное колесо в воде и едет дальше...В тому і справа що заглох в пів колеса води, но перед тим іхав по глубших--вода була вище колеса думаю точно, плюс хвилі від зустрічних машин які накривали капот@VTLK, Не ну вскрой конечно, но может с разборки взять?Думаю цей відремонтувати, но вскриття покажеОго, обидно. Мотор делать сам будешь? Интересно увидеть фото.Ні сам не буду ремонтувати Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 А воздухозаборник где у ланоса? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 Вот теперь ты авторитетно можешь развеять самый главный спор на форуме при выборе машины - что лучше старая иномарка или "новый" ланос Старая иномарка или Ланос 2006 года - не понятно!!! Ланос, которому 11 лет это "новый"??? Это не адрессовано к владельцу! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 П.С мне ТО на ланосе дешевле обходится чем на 2104. Это на СТО или самостоятельно? Как по мне на 2104 в любом случае дешевле...! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 Привіт усім. Машина куплена 15 червня, зразу переоформив її на себе. Ланос 2006 р.в. 1.5 поляк .Комплектація з AC, ГУР, ЕСП передні. Поздравляю с покупкой! А то я начал с негатива небольшого... Удачи!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 Мого Логана влітку повністю накрило хвилею від зустрічного Q7, кілька секунд нічого не бачив, жінка верещала пипець, на першій передачі колеса в режимі гвинтів працювали, номер відірвало разом з рамкою. Дякувати Богу не було гідроудару, хоча весь фільтр був мокрий і в каструлі стояла вода. * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dan241 4 Скарга Опубліковано: 6 вересня 2017 Раніше теж був вільний час і було бажання купити ушаток і крутити його, а щас ні...краще взяти щось в норм стані і більш по новіше та їздити нормально, а не вечорами сидіти в гаражі. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 Старая иномарка или Ланос 2006 года - не понятно!!! Ланос, которому 11 лет это "новый"??? Это не адрессовано к владельцу! Читай внимательней! Я уже писал. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Gutman 190 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 Я тоже на жучке попадал в такой дождь и ещё в этот момент я оказался в самой нижней точке города. Заглох, волной прибило к бардюру, так и сидели пока вода хоть как-то не сойдёт. Потом когда вода хоть чуть чуть сошла завелся и выехал. Ватерлиния была на уровне капота. И почти полные фары воды, не говоря сколько её было в салоне. Потом полная разборка салона и сушка с неделю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 А воздухозаборник где у ланоса? прямо над правым колесом. там интересная конструкция. но что бы набрал воды? никогда бы не подумал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2017 А гофра без дырок? Что бы вода прошла через воздушный фильтр надо крепко волну словить. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2017 Привіт. Проблема була в лямбді--переливало топливо і все, мотор не вскривав, замінив лямбду на Bosch. Купив та замінив передій бампер, та замінив 1 туманку + розібрався з проводкою до туманок та встановив лампочки Bosch XenonBlue. Куплено задню частину вихлопа та встановлено. Встановлено захист двигуна та захист на трос капота. Плавали обороти двигуна на ХХ, комп*ютерна діагностика нічого не показала, тому було замінено: Регулятор ХХ фірма ERA, ДАД фірма ERA та ДПДЗ фірма ERA, як виявилось після заміни ДАДа все стабілізувалось і ХХ став рівним. Купив диски R15 з полкою ATS CUP, в найблищих планах резину потрібно прикупити. Також перебрано стартер: втягуюче, втулка.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 26 грудня 2017 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 18 січня 2018 Як справи? Фоток би закинув Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VTLK 52 Скарга Опубліковано: 18 січня 2018 Як справи? Фоток би закинув Привіт. Добре, фото будуть пізніше, диски купив вище писав, забрав резину вчора 195/50 R15. Трохи кинулась ржавчина по порогам і на крилі лівому, планую підмалювати найближчим часом і на арці задній. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах