Змей 59 Скарга Опубліковано: 5 жовтня 2017 Тогда планирую приехать. Но не могу не могу не согласиться с: Я тоже за, но коррективы вносит работа, там как выпадет....... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ricer 250 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 Я за схему как в прошлом году, встречаемся на контрактовой пл., едем в ашан, а потом на природу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Змей 59 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 но коррективы вносит работа, там как выпадет....... пришел сегодня на работу, а там большое объявление: "21 -22 октября будет проводиться инвентаризация. Явка обязательна"Так хотелось приехать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 Я +1, приеду на встречу, а там буду смотреть по обстоятельствам 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Piston_013 401 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 @ricer, я за. Вот только главное что б с погодой повезло 1 quitka відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 Я за схему как в прошлом году, встречаемся на контрактовой пл., едем в ашан, а потом на природу.Там заехать сейчас мона? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 пришел сегодня на работу, а там большое объявление: "21 -22 октября будет проводиться инвентаризация. Явка обязательна" Так хотелось приехать... Нет проблем! Вот пожалуйста: 2 quitka та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 Постараюсь приехать, а там посмотрим. Я за схему как в прошлом году, встречаемся на контрактовой пл., едем в ашан, а потом на природу. Так контрактовая пешеходная, или уже открыли? давненько там не ездил. Может сразу к скаймолу или ашан петровке и от туда двинем на природу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 6 жовтня 2017 Так не цикаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 Цiкаво Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Nick_zp 17 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2017 Так контрактовая пешеходная, или уже открыли? давненько там не ездил. Контрактовая, Андреевский спуск и Петра Сагайдачного (до половины) пешеходные, проверил неделю назад))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 15 жовтня 2017 Шо то тема заглохла... Скоро час x 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Потомушо никому не интересно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Обидно однако Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 @quitka, я точно приїду, але не знаю коли. Але скоро. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 @quitka, я точно приїду, але не знаю коли. Але скоро. О, ну замечательно. Наберете. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vazunchik 248 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Я бы тоже пришёл, но я без машины. Насколько я понимаю, программа данного мероприятия не рассчитана на подобный случай... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Расчитана. Можеш сесть к кому то пассажиром. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 итого - я вижу нас на колёсах пока трое Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Шо то тема заглохла... Скоро час x Та куда ехать если ничего не организовано. я например думал подьехать позже, но даже с местом не определились... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Че это трое? Я, ты, Пистон, мустанг, возможно Вадим, креатив, не? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 но даже с местом не определились... Братиславская 12 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Не... Мы уже были, хватит. Надо на природу. Предлага. То место за генделем на парке дружбы народов. Там было супер Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 16 жовтня 2017 Нуу не знаю норм сиделось Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 17 жовтня 2017 Костя, я понимаю что тебе удобно. Но хочется на природу. Тем более судя по народу, на улице никак не +18, как обещают в субботу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах