Dmitro 11 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 Вірно. А продувку що робить? Надлишковий тиск в карбюраторі, чи зворотня хвиля розрідження з вихлопного колектора? Якщо не буде резонатора і глушника, буде та зворотня хвиля? Дак правильно, но путаешь причину и следствие. Фаза двигателя и перекрытие определяются исключительно геометрией распредвала, а впоследствии под распредвал подбирается выхлоп, чтобы добиться резонанса на определенных оборотах мотора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 а впоследствии под распредвал подбирается выхлоп, Або під вихлоп точать вал. В мотоциклах взагалі - продувають через дири у поршнях. А без глушника їхати не хоче. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 для продувки цилиндраВірно. А продувку що робить? Надлишковий тиск в карбюраторі, чи зворотня хвиля розрідження з вихлопного колектора? Якщо не буде резонатора і глушника, буде та зворотня хвиля? а разве обратная волна не для подпора смеси? а впоследствии под распредвал подбирается выхлоп,Або під вихлоп точать вал. В мотоциклах взагалі - продувають через дири у поршнях. А без глушника їхати не хоче. в том случае если есть лепестковый клапан на впуске. А так обычно поршень без тех дыр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 а разве обратная волна не для подпора смеси? Я мав на увазі хвилю з пониженим тиском, яка висмоктує з камери залишки продуктів згорання і починає засмоктувати паливо, коли вже відкрився впускний клапан. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 а разве обратная волна не для подпора смеси?Я мав на увазі хвилю з пониженим тиском, яка висмоктує з камери залишки продуктів згорання і починає засмоктувати паливо, коли вже відкрився впускний клапан. Имхо волна разрежения не может быть обратной (не правильное выражение). Фронт разрежения. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 Имхо волна разрежения не может быть обратной (не правильное выражение). Фронт разрежения. Не буду вдаватися в мовну полеміку - всі вже зрозуміли про що йдеться. Кому потрібна істина в остаточному вигляді - зв'яжіться з пані Фаріон - вона безапеляційно розповість - що і як. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 1 грудня 2017 Имхо волна разрежения не может быть обратной (не правильное выражение). Фронт разрежения. Не буду вдаватися в мовну полеміку - всі вже зрозуміли про що йдеться. Кому потрібна істина в остаточному вигляді - зв'яжіться з пані Фаріон - вона безапеляційно розповість - що і як.добре, шановний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах