PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2017 ну короче захотелось машину, вот и купил.. Ланос 1.6 16вэ, стоит гбо 3го поколения Коплектация с передними эсп, гур, регулируемой рулевой колонкой, без кондера. 1999 года, поляк. В планах разобратся с антеной, поменять ремень грм, масло и антифриз, фото будут чуть позже? 1 Serjjjjj відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2017 Ланос рулит Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
golden88 662 Скарга Опубліковано: 21 грудня 2017 Более интересного бортовика я еще не встречал... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 гбо 3го поколения подробней можно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 Приехал домой потемному, так что пока так. Машина себя на газу до 2к оборотов туповато себя ведет, после начинает просыпатся. Ланос как ланос, 184к пробега, надо в мозги залезть с эбу сверить. Как помою выложу хорошие фотки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 гбо 3го поколения подробней можно?Стоит электроклапан на подаче газа и есть диагностический разьем на газ, как и что, пока не вникалфото походу невидно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 на первом фото друзья поздравили? Увидел уде на фотке, пхаха Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 на газу до 2к оборотов туповато себя ведет а на бензине-не так? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2017 на газу до 2к оборотов туповато себя ведет а на бензине-не так?На бензине я еще не ездил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Более интересного бортовика я еще не встречал... Серега жжот! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
PRO-gektor 31 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 в общем обнаружился бок, нет зарядки акб, точнее она есть, но очень слабая, натяжка ремня ничего не дала, завтра утром поеду к электрику. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
devilwalker 21 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Ланос рулит чуть лучше жигули.... 1 Serjjjjj відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 чуть лучше жигули.... Ланос и есть жигуль, только по годам свежее.... 1 devilwalker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Ланос и есть жигуль, Тока руками собранный Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Автонаездник,в жигуля принаймні кліренс є і вантажопідйомність краща Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, Ой да ладно. И клиренс нормальный и грузоподьемность есть. Я то знаю о чем говорю. 1 Автонаездник відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @denis13,я знаю, що знаєш Тобі по столиці певно гут. Але в мого кума таке є. Жере по місту більше 10-ки. Це по провінційному Хмельницькому, не по вашим заторам(мій логановагон споживає по місту 9 літрів і жигуль в сток варіанті в 10-ку вписувався), пружина лопла не проїхавши і 70000, хоча він як я вантажі не возить. Місця в другому ряду мало. Але то таке, кожному свої кольори олівців)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, но салон и торпеда в логана - :at: :at: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Автонаездник,для бюджета піде, це не bmw. І головне-не скрипить. А ланос не кращий і по салону меньший. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Andriy1352, но салон и торпеда в логана - :at: :at: зато места сзади у Логана капец много. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 А ланос не кращий і по салону меньший. так он и дешевле как бы зато места сзади у Логана капец много. а теска сзади ездит? Как то во Львове первый раз проехался на Логане - фуууууууу. Ото его предназначение - доски возить, как в Андрея :ay: Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DENIS_BER 92 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 а мне нексия внутри понравилась и места по длине по ощущениям больше и багажник большой и салон как-то приятней, но кузов ланосей крепче будет и менее гниющий Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 @Автонаездник,я в таксі і в кума наїздився, так що оцінив. А ти бачу як щодо неньки, так і щодо марки мого авто думку кардинально поміняв через синка за порєбріком... удачки з новими вподобаннями Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 а мне нексия внутри понравилась Тот же кадет(( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 23 грудня 2017 Как то во Львове первый раз проехался на Логане - фуууууууу. Я з приятелем також їздив по Львову та околицях на Логані - сподобалося, навіть собі хотів такого купити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах