Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @nightwolff,я понимаю что ты на эмоциях, но матерится нельзя. предупреждаю один раз пост подправил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @Creativ4eg, хорошо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 Конденсатор там вобще не при делах,у тебя регулятор в генераторе или выносной? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @optimus prime,на левом крыле есть какая-то квадратная штука,это она?на генераторе есть черная квадратная штука,это шоколадка? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @optimus prime,на левом крыле есть какая-то квадратная штука,это она?на генераторе есть черная квадратная штука,это шоколадка? На генераторе черная массивная,типа с кругляшем? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @optimus prime, квадратная пластиковая штука с проводком к которому подсоединили провод+ размером приблизительно как пол спичечного коробка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @nightwolff, Сделай фото со всех сторон и не нужен тебе "чудо" электрик, дистанционно тебе починим авто, ты только гайки крути и не сопротивляйся... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @shlonik1,@shlonik1, после работы пофоткаю генератор с проводами и залью сюда фото Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 не нужен тебе "чудо" электрик Правильно - їдь до Львова - я покажу як зробити. Заодно перевиховаю. "Може посмертно". Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DVA 89 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 Я ж писал еще на придудущей странице, что у тебя Г-222 взамен восьмерочного, и чтобы работала лампа нужно реле. Регулятор напряжения (шоколодка) у тебя на генераторе Я112В http://www.vtnauto.com/ru/112v.html Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @VETERAN, навіщо мене перевиховувати?я дуже чемний хлопака))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @shlonik1,@shlonik1, после работы пофоткаю генератор с проводами и залью сюда фото Если нужна шоколадка - подарю, лежит новая, у меня лет пять назад была пятерка с таким геной..., приезжай в Днепр... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 навіщо мене перевиховувати? Натура у мене така. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @DVA,да,всё именно так,штука вроде такая на генераторе Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 это ты у какого электрика был?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @valich,за городом, знаешь какого нибудь толкового в раёне южки или гравитона? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 я раньше возле кирпички ходил к деду, а потом решил сам разбираться)) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @valich,понятно) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 приехал домой, решил поменять шланги с хомутами и антифриз,поломал трубку которая проходит под коллектором от помпы у радиатору печки (((заменил шланги, осталось купить трубку,установить её и залить антифриз.... короче денёк не удалсЯ фланец саксафона отламался? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @sergg,трубка целая,отломился патрубок на который надевается тоненький шланг от коллектора Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 я вот смотрел схемы семер с Г222 и 37,3701 у тебя реле зарядки есть?? рс 702 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @nightwolff, Сделай фото со всех сторон и не нужен тебе "чудо" электрик, дистанционно тебе починим авто, ты только гайки крути и не сопротивляйся... Во во. За один визит к электрику ты сможеш купить простецкий тестер, мурзилку из нета. Жигуль этож конструктор для взрослых, разберешся без проблем. А уж как для себя сделаеш, ни один электрик так не сделает. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 часом не в районе аэропорта живешь?? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 10 січня 2018 @valich,нет,я работаю в районе экватора,а живу за городом буду дома пофоткаю всё Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 січня 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах