Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 с генератором проблему решил просто- купил тут на форуме гену от 08 ,жду когда приедет,там хоть ампераж получше будет,а старый генератор буду продавать недорого, может кто купит под востановление.. не тот который за 600 был вроде? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @Emissions,да Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 Должен работать, единственное что РН Винницкое вот такое http://www.vtnauto.com/ru/9111i2i4.html и про проблемы можно забыть) 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 26 лютого 2018 @Emissions, спасибо! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 березня 2018 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 березня 2018 О, буде музіка 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 7 березня 2018 О, буде музіка буде,ще й в штатних місцях торпедо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 7 березня 2018 За сколько брал динамики в торпеду? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 березня 2018 @shlonik1,в личке 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 березня 2018 Знакомый установил так же,брынчит,дребезжит, динамики маленькие не вывозят( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 березня 2018 @optimus prime,їх тре використовувати як доповнення. Я одному на 2107 ставив в торпеду і паралельно в карти, то так нормально. Звісно що в задніій полці ще овали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 8 березня 2018 Знакомый установил так же,брынчит,дребезжит, динамики маленькие не вывозят(я на полную мощность редко слушаю музыку,а дырявить карты и колхозить подиумы не хочу) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 8 березня 2018 @nightwolff,Я не говорю о полной мощности @Andriy1352, Тоже ставил,люди вроде довольны,улыбаются,но я то знаю что играет хреново) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 сначала сделал так-не понравилось ( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 решил сделать кардинально, расширить) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 А решітки? * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 всё подошло отлично, главное при покупке не брать динамики с сильно большими магнитами,воздуховоды мешают,тут всё подошло впритык,звук без посторонних шумов и хрипов, даже басы есть)))во всяком случае мне хватает Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 А решітки? * все добре, решітки підійшли Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 А решітки? * все добре, решітки підійшлиПоказуй * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 @Andriy1352, дивись,я виклав фото))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 @nightwolff,бачу, порядок! 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 Что за материал такой на полу? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 березня 2018 @optimus prime,супер мега линолеум)))стильно, модно,молодёжно)))) 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 @nightwolff, Он черный?, не плохо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 21 березня 2018 @nightwolff, Он черный?, не плохоа, чёрный,это же шумка,аллигатор,толстая,типа войлока,и вроде сверху резина 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах