Перейти до публікації

Рекомендовані повідомлення

@VETERAN, ситуація така що з чотирьох одна різьба ціла,одна зірвана,в одному місці обірваний болт в різьбі,а ще в одному місці гайкі з різьбою зсередини зовсім немає (((

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

ситуація така
У мене таке ж - просто дротик запхав через сусідні отвори і "тимчасово" загинаю, збираючись забити туди якусь пластикову затичку і вкрутити шуруп.

Поділитися повідомленням

не рахуй чужі гроші
Я не рахую - скучаю за обіцяним подарунком. Не гарно старців обіжати.

До речі - про балку - у тебе приварена зміцнююча полоса?

Поділитися повідомленням

Як на мене то той багнюкозахист лишня завада при ремонті[emoji4]. Головне, щоб піддон був захищений.

Поділитися повідомленням

про що іде мова?
По низу балки приварюють стальну полосу - щоб не тріскала. Колись замахався міняти балки, поки не приварив таке собі. А ще гарно проварюють місця стику верхньої частини і низу та втулки, через які проходять болти важелів.

Поділитися повідомленням

@Andriy1352, багато доводиться їздити по бездоріжжю, тому хочу покласти

@VETERAN, немає нічого такого

Поділитися повідомленням

про що іде мова?

По низу балки приварюють стальну полосу - щоб не тріскала. Колись замахався міняти балки, поки не приварив таке собі. А ще гарно проварюють місця стику верхньої частини і низу та втулки, через які проходять болти важелів.
а фото можно? Пока я балку ещё не поставил.

Поділитися повідомленням

а фото можно?
Та звичайна полоса, орієнтовно 6-8мм товщиною, 60мм шириною і довжиною від отвору до твору у балці. Це просто щоб по самій середині не тріскала. Коли тріснула чергова балка, я взяв те, що лежало в гаражі, та й приварив до балки. тільки спочатку можна відмітити, або і просвердлити отвори для захисту картера.

Поділитися повідомленням

@nightwolff,ну я теж багато по бездоріжжю їздю . Того захисту ніколи не було, захляпувань не помічав.

Поділитися повідомленням

захляпувань не помічав.

Ну ти даєш...  :multi:

Після дощу до Києва і назад - вся підкапотка буде заштукатурена.

Поділитися повідомленням

так как краски на базаре не оказалось решил купить другие нужные мне детали,оригинальные козырьки под жёсткий потолок (были жёстко грязные но зато целые),резинку которая держит запаску,рашен кондишн)))в центр торпедо, фонарь подсветки номера,и новую грязезащиту подкапотки с всеми креплениями, ещё по мелочи разного...

козырьки с центральным воздуховодом отмыл и установил а вот с защитой лажа получилась,в балке только одна резьба из четырёх целая оказалась, придется вваривать гайки

Под грязезащиту я брал больший саморез, если не ошибаюсь назывался "саморез крепления подкрылка 2108", он чуть толще и отлично стал.

Поділитися повідомленням

так как краски на базаре не оказалось решил купить другие нужные мне детали,оригинальные козырьки под жёсткий потолок (были жёстко грязные но зато целые),резинку которая держит запаску,рашен кондишн)))в центр торпедо, фонарь подсветки номера,и новую грязезащиту подкапотки с всеми креплениями, ещё по мелочи разного...

козырьки с центральным воздуховодом отмыл и установил а вот с защитой лажа получилась,в балке только одна резьба из четырёх целая оказалась, придется вваривать гайки

Под грязезащиту я брал больший саморез, если не ошибаюсь назывался "саморез крепления подкрылка 2108", он чуть толще и отлично стал.
а стандартные где купить? Каталожный номер есть?

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,у нас на рынке дед торгует запчастями до вазов,у него есть всё и саморезы в том числе,он знает куда какой шуруп или саморез идёт

Поділитися повідомленням

@VETALZZZ,у нас на рынке дед торгует запчастями до вазов,у него есть всё и саморезы в том числе,он знает куда какой шуруп или саморез идёт

у нас такого деда нет)))

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз