Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @nightwolff,5 120 сверли і відкриється чарівний світ якісних, недорогих дисків изыди, бимераст 40*16=640,это из дорогих, есть дешевле и ничем не уступающие по качеству)можно ссылку? как вариант https://detali.zp.ua/catalog/59072-shpilka_kolesa_aveo_perednjaja/ 2 nightwolff та popownuk відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @Andriy1352,якби я хотів 5/120 я би купив машину з такою розболтовкою))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @nightwolff,5 120 сверли і відкриється чарівний світ якісних, недорогих дисків То тебе так везет Я, периодически просматривая бмв клуб,чет ниче достойного не находил . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @nightwolff,5 120 сверли і відкриється чарівний світ якісних, недорогих дисків То тебе так везет Я, периодически просматривая бмв клуб,чет ниче достойного не находил . Сьоні ковку 6кг за 2000 викинулиА тиждень ьому за 1000 на олх було. Рівні але требабуло малювати повністю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 нигде не буксовал,резиной доволен) Конечно будешь доволен, во первых она новая, во вторых Кордиант довольно не плохо себя ведет, имел случай ездить на новом Кордианте шипованном на 2110. Супер доволен, модель не помню, напоминала рисунок Гудиера Ультра Грип 500. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 Вот такой рисунок был " rel="external">Посилання Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 Сьоні ковку 6кг за 2000 викинули А ссылочку, пожалуйста Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 Сьоні ковку 6кг за 2000 викинули А ссылочку, пожалуйста http://e36club.com.ua/forum/viewtopic.php?f=28&t=52068&view=unread#unread Сьоні ковку 6кг за 2000 викинули А ссылочку, пожалуйстаОсьо ще. https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/diski-bmw-r15-original-IDClKr0.htmlІ це ще не все по ковці. А ще купа литих 1 andre34 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 О у меня такие тока на 16" https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/diski-bmw-r15-original-IDClKr0.html Они на кузов е46 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @denis13,і 36 теж) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 а меня и железки не парят)))для наших ущербных дорог самое то, погнул, пошел прокатал за три рубля,и дальше едешь,а если совсем скучно берешь баллончик ядовито салатового или кислотно лимонного цвета задуваешь их и ты уже выгодно отличаешься в скучном сером городском трафике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 а меня и железки не парят)))для наших ущербных дорог самое то, погнул, пошел прокатал за три рубля,и дальше едешь,а если совсем скучно берешь баллончик ядовито салатового или кислотно лимонного цвета задуваешь их и ты уже выгодно отличаешься в скучном сером городском трафике Я не знаю як ви їздите. Може качаєте одну атмосферу. Я не гнув жодного диска ні на 50 ні на 55 ні на 60 і тим ппче на 65. І за дороги розказувати не тре бо їздив по всій неньці і по різним шляхам. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @Andriy1352, завжди качаю стільки скільки має бути по заводу,не більше не менше Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 @nightwolff,коли ваз розробляв заводські норми, то була така гума, що без повітря можна було їздити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 коли ваз розробляв заводські норми, то була така гума, що без повітря можна було їздити.Я колись їздив на 1,6атм, а тепер, якщо менше 2,2атм - липне до дороги так, що руль годі повернути. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 коли ваз розробляв заводські норми, то була така гума, що без повітря можна було їздити. Я колись їздив на 1,6атм, а тепер, якщо менше 2,2атм - липне до дороги так, що руль годі повернути.Отож бо і воно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 27 листопада 2018 нигде не буксовал,резиной доволен) Конечно будешь доволен, во первых она новая, во вторых Кордиант довольно не плохо себя ведет, имел случай ездить на новом Кордианте шипованном на 2110. Супер доволен, модель не помню, напоминала рисунок Гудиера Ультра Грип 500. мои без шипов, мягкие,липучки вроде,х з как называются,я не хотел шипованую резину Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 проверил резину на утренней замёрзшей трассе, прямо как стекло было...на скорости 60-80 км/ч машина вела себя очень адекватно и устойчиво, нигде не буксовал правда и резких движений не делал))) резиной очень доволен... вспоминается как на москвиче буксовал на ровном месте, просто остановился на трассе и не мог тронутся с ужасом вспоминаю эту машину ((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 типа как тут))) 2 Andriy1352 та Djely відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 ступицу под замену нарезать резьбу под 2141 или иноболт иноболт будет дешевле. я у себя после того как три штуки сдал на чермет перерезал под иноболт. только нужно все 4-ре сразу менять чтобы банансировку не нарушать нарезал прямо на машине - выкрутил болт, нарезал резьбу, новый вкрутил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 если ступица с пластелина, то и там сорвет, а потом что? ступица с пластелина - покупал новую, сорвали быстро резьбу, но перерезанная держитса уже 4-й год 2 optimus prime та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Creativ4eg 1,045 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 если ступица с пластелина, то и там сорвет, а потом что? ступица с пластелина - покупал новую, сорвали быстро резьбу, но перерезанная держитса уже 4-й годЕсли волгавтопром то да, сырые. А автоваз брал, то очень даже годные ступицы. Но, с дуру можно и член сломать. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 с ужасом вспоминаю эту машину ((( Так ведь разве машина виновата че хозяим летает на нем на слик шинах... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 @shlonik1, резина была сток москвичёвская но новая,я понимаю залез бы в говна или сугробы,но на ровном месте...да хреновая у него проходимость, потом купил новую москвичёвскую резину с протектором как у УАЗа,не знаю как называется,и что ты думаешь,застревал на ней летом где хочешь у него развесовка хреновая,утюг а не машина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 29 листопада 2018 у него развесовка хреновая,утюг а не машина Ну этого я не знал, и написал чисто из стеба... 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах