Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 Стара підійде. Тіки ця тихіша, легша. Може стоїть з перекосом? В мене дві різних, вібрацій немає. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 @Andriy1352,в тому то і річ що вона рівна,робе тихо ала вібрує разом з кріпленням, вперед-назад Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 може варто поміняти гумові втулки? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 може варто поміняти гумові втулки?да, поменяй.старую лопасть я бы не ставил, она еще громче работает и больше вибрирует, и есть мнение что чуть меньше воздуха гоняет. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 може варто поміняти гумові втулки?да, поменяй.старую лопасть я бы не ставил, она еще громче работает и больше вибрирует, и есть мнение что чуть меньше воздуха гоняет. они мягкие должны быть?я эти потрогал они дубовые Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 9 липня 2019 може варто поміняти гумові втулки?Заміни. То не дорого. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 заменил сегодня резиновые втулки электровентилятора, старые были будто из пластика,извлёк их оттуда по кускам, поставил новые купленные в нашем магазине, стало лучше но всё равно сидя в салоне чувствуется когда включается вентилятор, подозреваю что то не так с верхним креплением радиатора,со стороны горловины есть какая то резинка но при включении вентилятора радиатор будто барабанит по кузову а с стороны акума вообще никаких резинок нету,тупо болтом прикручено Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 @nightwolff, это тест на работоспособность в жигулях. Если слышишь шум и вибрацию значит работает. Уже писал. Себе поставил вентилятор от чери амулета в впереди радиатора. Вибрации нет. Шум только от нагнетаемого воздуха. Цена смешная. Вентилятор оригинальный. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 @denis13,от какого амулета?как крепил? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 11 липня 2019 @nightwolff, от первого амулета. Крепил по месту с полу автоматом. Просто пришёл на авто базар. Искал самый тонкий вентилятор. Взял в руки тонкий. Размер пойдёт. Купил. Снял радиатор приложил выварил крепления на радиаторе у меня медный лузар. Можно и к телевизору. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 – "вы пользуетесь вибратором?" – "нет,я люблю только натуральный секс)))" напрягала меня лёгкая вибрация вентилятора и решил я попробовать поменять пропеллер на старый поставил черный,он отбалансирован и почти не вибрирует но шумит сильнее чем новый,жёлтая крыльчатка кривая поэтому даже не пробовал поставить...но тут я увидел что на старой крыльчатке есть три грузика а на новой места под них и тут у меня родилась мысль))) Извлёк я оттуда грузики И методом тыка отбалансировал новую крыльчатку Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Теперь абсолютно ничего не вибрирует, только шум воздуха,для фен-шуя нужно поставить новые верхние подушки радиатора,а то одной вообще нету Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 молодец. А подушки копейки стоят. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 молодец. А подушки копейки стоят. буду в районе куплю наверное комплект новых,и верхних и нижних, чтобы уже совсем по фен-шую))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Домучив все таки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Домучив все такине можу спокійно спати коли зроблено лише пів справи, треба було довести до логічного завершення 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 13 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) куда ще бiльше,має вісім лопастів, думаю достатньо))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) какую какую?! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) какую какую?! ну додоми по шлапаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 шо за матюки??? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) какую какую?! ну додоми по шлапаки Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 14 липня 2019 Молодець. Але яб гарнішу крильчатку поставив.це яку?)))Багатопатикову))) какую какую?! ну додоми по шлапаки 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах