VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 Кто по нашим дорогам не ездил жизни не виделХА - ХА - ХА. У нас, трохи північніше, також пісочок є і не 10х10км. І гарні болотця поряд. А горбики - взагалі за рогом.Так що на такій жизні, як у вас там, я розігріваюся. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime,Ты уже вмазал ? полюбе! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime,Ты уже вмазал ? полюбе! не пью Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 не пьюнюхаєш? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @VETERAN, https://natribu.org/ua/ 2 Сергей72 та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, Так і вважав - колешся! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 Дурак,он и в Африке дурак( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 Ану порядок підтримуєм Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime, Ти в Африці? 8 ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 прикольная ссылка, даже на (MD) eсть,поржал))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Вовка ВАЗ-21063 17 Скарга Опубліковано: 20 січня 2020 @optimus prime,Ты уже вмазал ? полюбе! 100% Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 опять про музыку недавно я продал свои динамики haes 13" от bmw, после установки полки из фанеры 1см они звучали намного лучше, просто небо и земля по сравнению с тем что было,но мне захотелось больше баса и было решено покупать овалы,тем более отверстия в металле попередники уже вырубили топором,края отверстий я привёл в порядок,об этом я уже писал ранее.... изначально хотел купить mystery,но в последний момент передумал, много пересмотрел,сравнивал цены, даже у нас в магазине видел пионеры за 450 грн-наверное подделка,в общем я решил прислушаться к совету Emissions и купил JVC, за топовую акустику JBL или focal мне стало жалко денег... может когда нибудь... будем кромсать полку 1 optimus prime відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 у меня спереди JVC какие то, брал у земляка slashxxx Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взятиподіумна була,зняв,в порівнянні з цією на подіумній звук-@амно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взятиподіумна була,зняв,в порівнянні з цією на подіумній звук-@амноКому як Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взятиподіумна була,зняв,в порівнянні з цією на подіумній звук-@амноКому як разница на слух ощущается мгновенно, если конечно медведь на ухо не наступил 2 WAZ та nightwolff відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
WAZ 300 Скарга Опубліковано: 23 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взяти Динамику как бы обьем нужен. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Нащо "кромсать"?-можна подіумну полку взяти Динамику как бы обьем нужен. ппкс Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Та конечно, ничего там не меняется на подиумной играет отлично Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Та конечно, ничего там не меняется на подиумной играет отлично ой да конечно.... нет там ничего отличного, лишь полноценная врезка в полку дает нормальные низкие частоты Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
denis13 1,206 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 Вы за музыку серьезно? В консервной банке и за музыку? В жигуль надо вибрышумки под 200кг засунуть, что бы только начать за звук говорить. Басы в звенящем багажнике Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
w-126 634 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 В свое время тоже отказался от подиумной полки. Она хлипкая и исказит звук самой крутой системы. Проклеил железку и прикрутил к ней динамики . Это было перерождение . * MI PLAY * Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
optimus prime 763 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 @HDRinge, Я буду врать?.И никакая полка не даст низких частот если ГУ не дает баса,эьто раз. Я говорю о использовании проклеяной полки полки с динамиками работающими от ГУ, если у вас усилитель мои слова можно не воспринимать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 24 січня 2020 если ГУ не дает баса,эьто раз.так тут больше вопрос не в гу, а в самих динамиках, если динамики играют от 70, то на глубокий басс даже с самой модной гу можно и не расчитывать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах