nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 @VETALZZZ,чел отказался решать на месте за неимением денех ещё нужно предоставить копию решения суда с печатью...Мені казали, що якби все було оформлено тим добровільним актом, що дають страховики і без участі поліції - виплатили б відразу і без всякого суду. У мого винуватця було повне каско і він викликав поліцію, хоча не заперечував своєї вини.це називається європротокол, дійсний за наявності страхових полісів в обох сторін а в нього не було там нужно ещё заполнить две формы на сайте мтсбу,а у меня информации про чела минимум, только инициалы и номер машины Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 лучше б тот чел без полиции все порешал.... а что ему сейчас дороже выйдет? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sergg 30 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 а на какую Пасху нельзя работать на Католическую, Иудейскую или Православную? Мне кажется если внутри себя человек понимает что делает неправильное (например работает в праздник), а все равно делает по причине известной ему одному, тогда и случается беда. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 на любую можно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 а на какую Пасху нельзя работать на Католическую, Иудейскую или Православную?На свою ніззя - по якій постив і ходив до сповіді. Моє переконання - на ту, перед якою Бог дарує Благодатний Вогонь.Я стараюся особливу активність не проявляти і на свята інших конфесій - навіщо ображати почуття віруючих. А вони віддячують таким самим ставленням. Правда не так давно тут з'явилися пожильці, які можуть ціле свято в стіну перфоратором гаратати, але напевно є кому їх напоумити і без мене. 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 14 травня 2019 @VETERAN, якого винуватця? Мініка стукнули? @w-126, в жінки родичка на паліясмалія пралаприбирала то згоріла хата. Я на другий день Різдва поличку в гаражі чіпляв, то на малу тєлєк кінескопний 80см впав. Дякувати Богу, тіко тєлєк постраждав. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 15 травня 2019 а вот самолет недавно упал, наверное праздник был? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 травня 2019 @VETALZZZ, не виключено. Або пілот або диспетчер гульнули Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 травня 2019 VETERAN, якого винуватця? Мініка стукнули?Тоді ще Міні не було - у січні 2018 року мого жигуля догнала Тойота. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 15 травня 2019 А я і не в курсі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 15 травня 2019 Есть такая старая-старая шутка. - Почему вы не бросите курить? - Я уже однажды бросил и на следующий день началась Вторая Мировая война! 1 VETALZZZ відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 сегодня с работы поехал в мусарню за копиями схемы дтп и объяснительной,проезжал мимо Эпицентра, думаю, заеду,повтыкаю чё по чём... заехал,купил лист дсп,паралон,рулон пенополистирола (вроде так называется эта хрень). буду делать новую перегородку,старая местами поломана, выхлопные газы и пыль тянет в салон если ехать с открытым окном потому что крышка багажника не закрывается, приходится ездить как в бункере, сильно спасают центральные воздуховоды, всегда свежий и прохладный воздух даже в жару,не понимаю как люди без них в Жигулях ездят, хорошо что по глупости не впихнул туда гавнитолу короче, возможно после изготовления новой перегородки проблема частично решится пока не отремонтирую панель багажника Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 хорошо что по глупости не впихнул туда гавнитолумолодец, я таких тоже не понимаю... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 вырезал Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETALZZZ 1,446 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 надо и себе такую сделать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 надо и себе такую сделать я давно хотел сделать но не мог найти подходящий кусок дсп,а специально ехать в эпицентр на другой конец города не хотелось,жаль что они кусками не продают, пришлось целый лист купить Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 <p>@nightwolff, заїхав би на якусь порізку і взяв би в них шматок. </p> <p>Якого формату лист?</p> Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 <p>@nightwolff, заїхав би на якусь порізку і взяв би в них шматок. </p> <p>Якого формату лист?</p> ч не знаю де є нарізка,її ще шукати треба,а так ще лишилося ДСП, мені як раз є де її застосувати дома,ще й лишитьсярозмір десь 2×1.2 , розрізали прямо в епіцентрі щоб влізло в жигульме Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 <p>@nightwolff, заїхав би на якусь порізку і взяв би в них шматок. </p> <p>Якого формату лист?</p> ч не знаю де є нарізка,її ще шукати треба,а так ще лишилося ДСП, мені як раз є де її застосувати дома,ще й лишитьсярозмір десь 2×1.2 , розрізали прямо в епіцентрі щоб влізло в жигульме Якись малий листок)Кращеб фанеру взяв. Стійкіша до вологи, міцніша. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 Кращеб фанеру взяв.Це точно. І можна болтами прикрутити, бо ті загиначки до нічого.І чимось ламінувати з боку багажника. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 Кращеб фанеру взяв. Стійкіша до вологи, міцніша. фанера дорожча і важче обробляється...точний розмір я зараз подивився в накладній : 1220*2440*2,5мм (1лист=2,9768 м.кв) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 Кращеб фанеру взяв. Стійкіша до вологи, міцніша. фанера дорожча і важче обробляється...точний розмір я зараз подивився в накладній : 1220*2440*2,5мм (1лист=2,9768 м.кв) 2.5мм?? Це двп?Лобзіком фанера чудово ріжеться. Навіть ножовкою. Глянув фото. Точно ДВП шліфовка. Слабеньке воно. Хочаб дві докупи склей. Буде краще. І чимсь просочити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 бо ті загиначки до нічого. верхні загиначки відломані папіреднікамі я там зробив на саморізах з шайбами від кріплення обшивок з BMWІ чимось ламінувати з боку багажника. думаю зафарбувати як в оригіналі Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 2.5мм?? Це двп?Лобзіком фанера чудово ріжеться. Навіть ножовкою.Глянув фото. Точно ДВП шліфовка. Слабеньке воно. Хочаб дві докупи склей. Буде краще. І чимсь просочити. да,двп,я їх плутаю,i взагалі я в цих стройматеріалах дуб-дерево щодо міцності так там немає навантажень,вона така сама як заводська Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 20 травня 2019 2.5мм?? Це двп?Лобзіком фанера чудово ріжеться. Навіть ножовкою.Глянув фото. Точно ДВП шліфовка. Слабеньке воно. Хочаб дві докупи склей. Буде краще. І чимсь просочити. да,двп,я їх плутаю,i взагалі я в цих стройматеріалах дуб-дерево щодо міцності так там немає навантажень,вона така сама як заводська Та ясно шо заводська шлак. Зроби подвійну. І міцніше і шумоізоляція. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах