Fani 1 Скарга Опубліковано: 7 січня 2010 (змінено) 01.2010 Mark+10грн fani+10грн slim_painter+10грн CheZZ+10грн vazik_lv+10грн VETERAN+10грн Bratik+10грн Saba2106+10грн Masterio-0грн Vedmid+10грн almaz-0грн за місяць____90грн 02.2010 Mark+10грн slim_painter+10грн CheZZ+10грн VETERAN+10грн Bratik+10грн Saba2106+10грн Fani+10грн Masterio-0грн Vedmid+10грн almaz-0грн vazik_lv-0грн за місяць____80грн 03.2010 Saba2106+10грн Mark+10грн slim_painter+10грн CheZZ+10грн VETERAN+10грн Bizon+10грн almaz+10грн Bratik+10грн Fani+10грн vazik_lv-0грн Vedmid+10грн Masterio-0грн за місяць____100грн 04.2010 Mark+10грн CheZZ+10грн VETERAN+10грн Bratik+10грн Vedmid+10грн Fani+10грн за місяць____60грн -105 грн на плакати до ДН ВАЗ ! -130 грн на 2 прапора ДН ВАЗ ! 05.2010 Mark+10грн Vedmid+10грн VETERAN+10грн CheZZ+10грн Bratik+10грн Fani+10грн за місяць____60грн 06.2010 CheZZ+10грн Mark+10грн VETERAN+10грн Bratik+10грн Fani+10грн Vedmid+10грн за місяць____60грн 07.2010 Mark+10грн VETERAN+10грн Fani+10грн Vedmid+10грн Bratik+10грн Fani+10грн за місяць____60грн 08.2010 Vedmid+10грн Mark+10грн Bratik+10грн за місяць____30грн 09.2010 Vedmid+10грн Mark+10грн _ANDY_+10грн за місяць____30грн 10.2010 Vedmid+10грн Mark+10грн _ANDY_+10грн за місяць____30грн 11.2010 Vedmid+10грн topdog+10грн 12.2010 Vedmid+10грн topdog+10грн 01.2011 topdog+10грн 02.2011 topdog+10грн 03.2011 topdog+10грн в сумі____435грн -150 зйомник для пружин залишок___ 285 грн На благочинність! topdog+50грн Змінено 5 квітня 2011 користувачем Fani Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 порядка 240 гривень на сорокалетие мало активней товарищи, не жмём по 10 гр. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 7 лютого 2010 буде мало - докинем Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 Слабенько скидуємся!!! Скільки Ми там постійних членів клубу нарахували, от стільки і десяток за місяць повинно бути, а інакше то лажа буде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 Fani, замути напевно краще повний список і навпроти просто пиши скільки здало, 10 чи 0! ось список: Bratik Chezz fani Mark masterio saba slim_painter vazik vedmid Veteran алмаз Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 березня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 Fani, сорі шо вічно доколупую, але думаю краще писати не в той місяць, за який людина здала, а за той шо винна. наприклад 01.2010almaz-0грн 03.2010almaz+10грн мож краще написати шо вінн за січень здав? по суті, мені всерівно такшо роби як хоч Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 31 березня 2010 slim_painter, І так все зрозуміло , кількість людей які здають від цього незмінеться Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Я СМОТРЮ, ЧТО ЖИВЫХ (КТО ХОТЬ ИЗРЕДКА БЫВАЕТ НА ВСТРЕЧАХ) ОДНОКЛУБНИКОВ БОЛЬШЕ, ЧЕМ ТЕ КТО СКИДУЕТ ДЕНЬГИ В КАССУ, ЭТО НЕ ПОРЯДОК.МОЖЕТ ПОРА СВОЁ ФЕЕЕ ТАКИМ ВЫСКАЗАТЬ.... ПОПРОШУ ПОДТЯНУТЬ ДОЛГИ БЕЗ НАПОМИНАНИЯ, ИСКЛЮЧЕНИЯ НЕ БУДЕТ... А ТО ПОД ПРИЗЫВ В АРМИЮ ПОПАДЁТЕ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Впринципі каса діло добровільне, але з другого боку дійсно раз в місяць замість пива можна і в касу пару грн кинути Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 CheZZ, Я не хочу сказать, что сильно разорился на клубную кассу, но на тех мероприятиях где тратиться эта касса я не бываю, но кто не спешит туда денюшку закинуть на таких мероприятиях появляется. (Не чего личного.) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 5 червня 2010 Bratik, маленька поправочка. так було раніше, з нового року всі вклади і витрати видно в цій темі. там є тільки дві витрати, на прапори і на афіші, на ДН копійки, а ти там був)))) більше витрат немма, це видно якшо порахувати. здали разом 380, витратили 235, залишилось в касі 145:) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 slim_painter, я согласен, тут я нечего против не имею, но где гарантия, что при приезде гостей, опять так не будет??? Да и веду я к тому, что все должны копейку в кассу кидать, у нас нет "друзей клуба" есть только члены клуба..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 у нас нет "друзей клуба" есть только члены клуба.....чому нема? є! і багато)))) andy, Ігор і Льоша (друзі саби), андрій (друг вазіка), Ваня, Tiger-Niger, і т.д. .... це просто люди які нас підтримують, бувають деколи на зустрічах чи з"їздах, то просто формально вони рахуються нашими друзями, друзями клубу. а ті, хто є в цьому списку, є постійними членами клубу.але стосовно грошей, цілком підтримую! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 slim_painter, Ше ГРУБОГО забув . А по ділу я нікого непримушую бо сам незавжди вчясно здаю , але здаю Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 slim_painter, в общем тогда лучше список (грубо говоря основной состав - те кому обязательно здавать и друзья, гости и просто однодумци - которые могут здавать по желанию) создать и согласно него кидать денюшку, а то получается не очень красиво.. Но финансовую сторону нужно пересмотреть, навести порядок...... Fani, вовремя или нет, это один вопрос, а вот здавать или нет, то совершенно другое.. может вобще не здавать, зачем нам касса?? При возникновении мероприятий просто присутствующие скинулись и всё. А то 10 человек только хоть что то здавали. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 6 червня 2010 Bratik, +1 Нафіг касу тоді, а при потребі будем скидуватись на що треба. А то і з тих 10 чоловік норм. скидуються лише половина Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 але, народ!!! Касса пустая!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 Bratik, Касса не пуста в кассі 205 грн Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 11 липня 2010 Fani, то раз пива попить, а не касса филиала клуба, а вдруг война, а мы дуже рогатку за эти деньги не купим Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 народ! ну бляха-муха, невже 10 грн такі великі гроші? скільки в місяць Ви бєнзи спалюєте? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 а на всілякі міроприємства? я розумію що можемо скидатись в разі чого, але то буде те саме - в когось грошей не буде, комусь як завжди не получається... можна таким чином зробити - каса сугубо на загальноклубні потреби(прапори, візитки...), а всякі там забави і дні народження - скидаємось оремо Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2010 vedmid, только я не вижу смысла сдавать, сдают только пару человек, я лично по 6 месяц только сдал, а некоторые совсем не сдают. Да и с прапорами надо разобраться, лично я не хочу отдовать свои деньги на непонятно что или другому дяде Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 пропоную кожному хто здає регулярно гроші в касу зробити і вручити по прапору клубному, і фраза "флаг вам в руки" буде мати хоч якийсь сенс... ми з марком певно саме регулярно здаєм, тому ми перші будемо на черзі, і клубу польза, і нам приємно... а нарахунок святкувань - скажу так: багато ми не назбирали, тому велике свято не получиться...зато багато в нас людей які вміють обіцяти і потім не з"являтись..., я розумію що купа справ..., але заради цього зустрічі вважаю недоцільно переносити... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах