Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 vedmid, тогда флаг лучше заказать где то , 5-6 флагов, уже опт.. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 так і я про то, пора вже обзавестись такими речами, а не заглядати чи принесуть чи ні... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 17 грудня 2010 vedmid, тогда шукаете фирму, пусть пошьют Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Fani, про сьёмники для пружин поподробней, а то я пропустил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Bratik, А шо саме цікавить ? Купили пару зйомників на банду , вже користувались МАРК і ЧЕЗ , при необхідності всі бажаючі можуть скористатися ! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 я так розумію, що ті зйомники для того щоб пружини міняти? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Так , ти догадливий . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Fani, так просто зачем тогда я себе купил но на будуйщее, затраты надо обсуждать с капиталокладчиками. а то я вроде тоже денюшку ложил в кассу, а ни сном ни духом Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Bratik, Так ми його 05.04.2011 ато і раніше брали . Майже зразу відписав про купівлю в даній темі . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 Fani, ладно проехали прийдёться свой сломать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
slim_painter 2 Скарга Опубліковано: 16 травня 2011 ви ше скажіть, в кого він лежить, якщо-шо)))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vedmid 2 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 мабуть в фані Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Fani 1 Скарга Опубліковано: 17 травня 2011 vedmid, ні , зара в ЯЕЗа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LordMarko 1 Скарга Опубліковано: 19 травня 2011 До суботи нада обовязково буде їх в Чезі взяти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
CheZZ 3 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 їх треба врізати ті зйомники, вони ніде не поміщаються))) Я на гаражі сьогодні ЯЕЗа. це хто такий???))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Bratik 2 Скарга Опубліковано: 21 травня 2011 LordMarko, если сильно нужно, то могу свой одолжить у меня типа такой Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах