zootechnik 811 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 А схема та же что и субсидиями реально дають, головна умова цільове використання, якщо купив трахтір - повинен ним користуватись і не продавати, витратив на корову - повинен її утримувати мінімум рік. Знаю фермера який отримав 80% на саджанці і 40% на трактор для обслуговування Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimasldo 26 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 А схема та же что и субсидиями. Субсидії вже в минулому - мало кому їх залишили. Получается благосостояние народа резко выросло? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 Получается благосостояние народа резко выросло? А хіба не видно? Якщо хтось їде за дешевшими харчами за паркан - це ж він за якісь гроші то купує. Отже це явне недопрацювання - потрібно забрати і це.У мене є переконання, що тіньова економіка у нас є необхідністю - влада не знає, що і у кого ще можна відняти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimasldo 26 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 @VETERAN, как по мне то благосостояние народа усугубляется каждый день, все хуже и хуже, смотрю по нашему городу, город вымирает торговля стоит, товарищ работает на газовом сто за месяц не одной машины на установку гбо не приехало, только ремонты и ТО, на них денег не заработаешь они все делают, что бы ее вывести с тени а гдето наоборот загнать, только начали они не с того, в прочем как и всегда, нужно делать ставку на малый бизнес а они его душат, ситуация патовая, люди выезжают за границу на заработки и на ПМЖ, это просто пиндец. 2 shlonik1 та Alex_st відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 Все просто - очищают террриторию под китайцев (например). Ой, кому-то придется язык и обычаи учить цузые, чтоб жить счастливо... 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
АндрейКузьма 404 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 смотрю по нашему городу, город вымирает Это точно! Я иногда через него еду, иногда через Глуховский поворот - у меня невестка, которая жена сына с Ямполя. Сын их (с внуком) в Ямполь периодически отправляет, воздухом дышать, а чтобы за ночь туда-сюда на его служебке слетать, меня в руль просит. Так что я Шостку вижу редко, но от этого взгляд на город ещё более чёткий. Ну, а про Ямполь я вообще промолчу... 1 Dimasldo відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 люди выезжают за границу на заработки и на ПМЖ, это просто пиндец. На родіну?Чи до піндосів? Рецепт виходу із ситуації відомий і не раз випробуваний - читай класиків. Все одно яких - все аналогічно. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 кому-то придется язык и обычаи учить цузые, они уже готовы " rel="external">Посилання" rel="external">Посилання 1 shlonik1 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimasldo 26 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 люди выезжают за границу на заработки и на ПМЖ, это просто пиндец.На родіну?Чи до піндосів? Рецепт виходу із ситуації відомий і не раз випробуваний - читай класиків. Все одно яких - все аналогічно. шо то я вашего юмора не понял на родину могут уезжать и то на историческую только иудеи, например наши земляки едут на зароботки в РФ, Польшу, Чехию и.т. к пидосам тоже едут но мало, но у меня пару знакомых уехало пашут шо волы с тра до ночи, но сюда не вернуться тут не классиков читать нужно а стрелять, как НКВД без суда и следствия! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Dimasldo 26 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 смотрю по нашему городу, город вымираетЭто точно! Я иногда через него еду, иногда через Глуховский поворот - у меня невестка, которая жена сына с Ямполя. Сын их (с внуком) в Ямполь периодически отправляет, воздухом дышать, а чтобы за ночь туда-сюда на его служебке слетать, меня в руль просит. Так что я Шостку вижу редко, но от этого взгляд на город ещё более чёткий. Ну, а про Ямполь я вообще промолчу... да печаль и беда, раньше народа перло туда сюда толпами в обед на обед с работы на работу, а счаас так голяки людей в городе очень мало, очень. села вообще вымирают, был не так давно в соседних селах это просто жуть, села есть на картах там или людей нет вообще или даже домов просто ..... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 14 червня 2018 наши земляки едут на зароботки в РФ Значить на родіну, а звідти - в республіки - їм кажуть, що там гарні гробові платять. тут не классиков читать нужно а стрелять, как НКВД без суда и следствия! Класики детально описують, як це грамотно робити. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 15 червня 2018 ПОД ОДЕССОЙ ОСВОДИЛИ ИЗ РАБСТВА 30 ЛЮДЕЙ Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 15 червня 2018 ПОД ОДЕССОЙ ОСВОДИЛИ ИЗ РАБСТВА 30 ЛЮДЕЙ Може бой, може бой - і як це в такій зразковій області могло таке статися?Пострадавшими оказались украинцы из разных регионов - таке могло статися тільки у Львівській області, або на Прикарпатті - то ж тільки там звірствують ффашшизди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 https://korrespondent.net/ukraine/3989340-na-yavorovskom-polyhone-korui-zabolely-200-voennykh Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 @Alex_st, у твоєму колі інфекційні захворювання вважаються чимось хорошим? В принципі я так і думав про таких, як ти. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_st 273 Скарга Опубліковано: 12 липня 2018 Та то я уже сонный был, не в ту тему запостил. Хотя - всех же вылечили, значит молодцы!!! Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 Запорожье . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 @andre34, у кожного свої - у когось національні герої, а в когось міжнародні терористи. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 в когось міжнародні терористи. Ну да, бендера, шухевич, коновалец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 @andre34, у кожного свої - у когось національні герої, а в когось міжнародні терористи. Ага. Как, например, Бандера, осужденный в Польше за терроризм. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 Ну да, Бандера, Шухевич, Коновалец. Це і є національні герої, які нищили загарбників НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ. Бандера, осужденный в Польше за терроризм. Сєнцова москалі за що засудили? І хтось в світі погодився з цим? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Интервент 1,219 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ. Которую другой патриот и герой Украины Петлюра продал ради спасения своей шкуры. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
andre34 355 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 Ну да, Бандера, Шухевич, Коновалец.Це і є національні герої, які нищили загарбників НА СВОЇЙ ЗЕМЛІ. Ты ветеринар цитирование не правь, на то оно и цитирование. Верно так бендера, шухевич, коновалец. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 @Интервент, ми оточені такими народами - ніякі домовленості не виконують. цитирование не правь Приходиться виправляти помилки, допущені безграмотними особами. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
shlonik1 439 Скарга Опубліковано: 13 липня 2018 допущені безграмотними особами Грамотный ты наш учитель, }{ренов... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах