Перейти до публікації
ZTVR

Вибір Мпсз, Яку Взяти?

Рекомендовані повідомлення

Яку обрати зараз МПСЗ? колись їздив на MPSZ-ZH другого покоління, але та контора давно закрилась і в нас не продають.

що мені потрібно

1.ДПКВ по шківу 60-2

2. ДАД

3. наявність інтерфейсу щоб я міг корегувати прошивки ітд.

так я їздив раніше на карбах деллорто і мене все влаштовувало.

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@ZTVR,в мене була мпсз maya від Славіка з Запоріжжя на ДК та ДПДЗ. Шилось з ноутбука. Мене влаштовувало. Можна за потреби прив'язати ДД, ДТОР та лямбду. Можна і на ДАД робити.

Кажуть в Сєки більше можливостей якихось.  Хтось підкаже.

Поділитися повідомленням

Я взял SECU, но пока никак не дособеру. Есть тема Альянса с описанием установки и эксплуатации SECU3L. Вместо ДПКВ теоретически можно обойтись и построить на трамблере, но мне не рекомендовали так делать, короче он нужен. ДАД в секу встроен, из минимального набора еще ДТОЖ и концевик карбюратора.В зависимости от того, на каком варианте зажигания остановишься могут быть нужны катушки, коммутаторы и тд. Программа для подключения с ноутбука есть, с телефона (андроида) поддерживает только старые прошивки.

Поділитися повідомленням

@ZTVR,секу бери

в мене 12 мотор і там тільки ДПКВ

?? 

Мотор 2112, того використовувати буду тільки ДПКВ і ДАД.

можна мене просвітити яку саме Секу - модель треба брати?

Поділитися повідомленням

Мотор 2112, того використовувати буду тільки ДПКВ і ДАД.
звісно вибачайте, але нащо ізобрєтать вєлосіпед коли на цей двс є його скажем так проводка і мозги? январь буде набагато кращий ніж мпсз, навіть від секу.

Поділитися повідомленням

Я вот тоже не пойму, 2112 это ж шестнарь на инжекторе? Тогда январь и все. Теоретически есть SECU 3i которая является полноценной ЭБУ но цена я думаю уже дороже января выйдет, ну и распространенность и ремонтопригодность всетаки говорят в сторону января.

Поділитися повідомленням

2112 это ж шестнарь на инжекторе?
да, на дросселях у него я так понял, январь давно пережеван и есть замечательная прошивка j7esa в которой по кастому можно отстроить много чего + немаловажный фактор онлайника.

у мпсз такого нету, ну а если есть то мне кажется бюджет вылазит за мерки января

Поділитися повідомленням

на дросселях у него я так понял
в мене пара Деллорто, це поперше, а подруге в мому місті ніхто онлайн не катає.

Я думав про январь, але тут знову ж  треба блок і треба жгут проводки і треба прошитися, а для моїх цілей мені від МПСЗ треба тільки іскру і корекцію по ДАД

Поділитися повідомленням

Ежжу на секу3 с осени 2016 года.

Детально все расписывал на драйве

https://www.drive2.ru/l/458397668687810456/

https://www.drive2.ru/l/460307795263096386/

https://www.drive2.ru/l/468634121942335733/

https://www.drive2.ru/l/473195171052257684/

Доволен

Поділитися повідомленням

є можливість відключити ДТОЖ і Кінцевик карбюратора, блок працює без цих датчиків?

Поділитися повідомленням

@Emissions, раніше на попередньому мпсз цих функцій не було і їздило що аж шубу завертало)))

на делортах немає де ліпити кінцевик карба. ДТОЖ ще пів біди но з кінцевиком карба як бути?

carbtune_dhlapicture2.gif

Поділитися повідомленням

Если концевик или ДПДЗ некуда лепить на карбе то можно на педаль газа попробовать присобачить аналогично как на тормозе датчик для фонаря стопа))

Поділитися повідомленням

ану просвітіть мене, ще по такому. В мене на деллорто система холостого ходу незалежна від жодних електричних клапанів. мотор крутиться і вона працює. Єдине що я втрачаю це УОЗ на холостому, в плані економії я там не наекономлю дуже за рахунок угла це раз, а по друге якщо я кину свої вали то холостий там буде 1000 об/хв і більше, якби такого холостого ходу як в стоку і не буде взагалі.

Поділитися повідомленням

@ZTVR,в мене стояв кінцевик на горизрнталках. брав з солєкса, така пластмасова крутілка з дротиком. На лівому карбі біля кронштейну газу є вушко. Там я його ставив вертикально.

Поділитися повідомленням

На мспз отдельно таблица по хх настраивается, так же на ней за счет угла опережения зажигания коректируется хх. Так что концевик нужен, себе на озон 05 для этих целей концевик и поставил. Электро клапанов нет, дтож тоже нет, вся система работает на дпкв и концевике на карбе и все отлично работает.

Поділитися повідомленням

@Emissions, раніше на попередньому мпсз цих функцій не було і їздило що аж шубу завертало)))

на делортах немає де ліпити кінцевик карба. ДТОЖ ще пів біди но з кінцевиком карба як бути?

carbtune_dhlapicture2.gif

да я не думаю что так уж сложно куда то приделать концевик карба. Сам буду собирать попозже секу3л на горизонталках. (ну так планирую)))

Поділитися повідомленням

є можливість відключити ДТОЖ і Кінцевик карбюратора, блок працює без цих датчиків?

Можно. Тогда не будет поправки по температуре и придеться настроить кривую ХХ в 1-2 расходах. Но в идеале лучше когда всетаки с концевиком и ДТОЖ.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз