quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2018 Поговорим? Обсудим? Назначим даты? 1 vazunchik відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2018 судя по тому, что в 17-м году, даже никто не вспомнил, то есть ли смысл еще говорить?) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 7 вересня 2018 А ктото рассказывал .... Да я вернусь с армии такое замутим... 1 Andriy1352 відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
R.I.D.I.K 10 Скарга Опубліковано: 12 вересня 2018 А шо тут думать. Собираемся у Кости в гараже и дальше по накатаной. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
HDRinge 812 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2018 Да, нужно думать. И что-то организовать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
quitka 463 Скарга Опубліковано: 13 вересня 2018 Да, нужно думать. И что-то организоватьПричем срочно, бо похолодает((( Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Emissions 1,500 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 такое замутим...я за сходки говорил Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
alligato 318 Скарга Опубліковано: 14 вересня 2018 Оо я тоже буду Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах