Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Хай, народ! Нещодавно став щасливим власником ВАЗ-2101, 77р, що знаходиться у Львові. Іронія в тому, що сам з Чернівців. Авто не маю - тому змушений, як тільки є час, приїзжати потягом до Львова. Машина простояла у сирому гаражі 5 років, з усіма наслідками. Закінчую розбиратись з колесами, бо всі були убиті. По ходу цього вияснилось наступне: - Прикіпівші гальмівні барабани; - Ймовірно, залипші задні колодки, бо колеса неможливо прокрутити руками;Через це немає можливості викотити машину з гаража на вулицю. Заводити не намагався, так як акум здох, тому про електрику і двигун поки не в курсі.В першу чергу необхідно розібратись із задніми колесами, щоб можна було хоча б викотити з гаража. Також хотілось би спробувати завести авто. До речі, зчеплення теж скоріш за все залипше.Звісно, що всі ці питання легко вирішуються грошима, але мій бюджет це не передбачає. На найближчі вихідні планую приїхати і продовжити розбиратись. Питання до місцевих хлопаків-одноклубників - чи може хтось під'їхати, щоб спробувати завести авто від вашого акума? Також, можливо у когось є знімач барабанів?Чекаю фідбек та наперед вдячний. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 барабаны снять проще так Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Де стоїть авто - адреса? Електрика там є? Коли хотів би зустрітися? Гараж на вул. Сяйво, одразу за мостом. Електрика є, окрім неділі. Постараюсь бути там і в суботу і в неділю. барабаны снять проще так Дякую, але я спеціально акцентував увагу на тому, що акума немає, двигун не заводиться, зчеплення немає та колеса не крутяться ВЗАГАЛІ. Тому буду робити традиційно - руками. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dil_v 59 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 только аккуратнее а то барабаны можно побить он не стальной и ломается от ударов молотком Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 @Tea_Drinker, в барабані по краю є отвори. Вони виходять на місце дотику колодки до барабана і служать для вимірювання зазора між цими детялями. Якщо вставити туди тоненьку викрутку - можна спробувати розклинити. А якщо барабан трохи нагріти - збільшиться діаметр і він може сам відстати. Для зчеплення бажано завести двигун. Машина бажано має стояти на колодках без задніх коліс. Схема така - вмикаєш якусь передачу (я би почав з першої), витискаєш зчеплення, розкручуєш двигун і різко гальмуєш. Інерції двигуна повинно вистачити, щоб зірвати зчеплення. Я пробував завести двигун з увімкнутою передачею надворі і, витиснувши педаль зчеплення, різко давати повний газ і скидати. Кілька таких ривків і зчеплення зривалося. Акумулятор потрібно зарядити від мережі, або купити новий - і так же їхати прийдеться. Стосовно зустрічі ще є час - повідомлю, як визначусь. Дякую за поради. Якраз хотів пробувати гріти барабани, щоб зняти як по інструкції. ) Стосовно зриву зчеплення - тому й потрібен акум, щоб спробувати завести двигун і далі - по ситуації. Зустрітись буду радий. Коли буду мати на руках квитки - теж уточню коли саме буду у Львові. 1 VETERAN відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лукаш1 477 Скарга Опубліковано: 28 жовтня 2018 Еще можно сорвать сцепу кривым стартером. Еще я по варварски срывал втыкая с усилием заднюю передачу, у нее нет синхронов и если шестеренки зацепятся то сцепа сразу сорвется Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Машина простояла у сирому гаражі 5 років, з усіма наслідками. вибачте за прямоту,але з такими симпомами-то не авто,то прірва,в яку безслідно полетять всі твої гроші і вільний час. я б радив залишити думку про реанімацію,насоложуватись життям и не тратими марно час та гроші. 2 Tea_Drinker та menshiy відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 не,ну если кузов живой то можно"поиграться" с реанимированием Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
All!@nce 372 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 Под словом "реанимация" можно подразумевать разное. Реанимировать можно как до состояния при котором машина едет и тормозит, так и до состояния музейного экспоната. От этого соответственно зависит бюджет "реанимации". Если на выходе нужен музейный экспонат то конечно для такой цели будет правильнее (и в конечном итоге дешевле) взять изначально ухоженную, обслуженную и не заезженную машину. Но в любом случае чтобы что то оценить - нужно хотя бы видеть объект оценки. А так это все гадания на кофейной гуще 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 не,ну если кузов живой то можно"поиграться" желательно перед тем,как писать-почитаь,хотя бы первый пост темы если бы ты это сделал,то увидел бы там такие слова ВАЗ-2101, 77р, ........ Машина простояла у сирому гаражі 5 років, з усіма наслідками. любой адекватный чел,сопоставив возраст аппарата и условия хранения легко придет к выводу,что...... мне излагать,или и так понятно? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 @vegas, прежде чем умничать сначала нужно увидеть последствия пятилетнего простоя в сыром гараже,а может перед тем как поставить в гараж машину обработали и последствия не такие страшные. не,ну если ты пророкнах и у тебя было видение тогда я не буду спорить))) 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 да,мой юный друг,ты прав- и 50 лет жизни,и сырой гараж-они только прибавили целосности (извини за сложное слово) кузову этого легедарного пепелаца Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 (извини за сложное слово) да всё нормально,я оценил твою способность излагать сложные слова)))но если тебе это тяжело даётся то не напрягай свой мозжечок)))будь проще и люди к тебе потянутся)))))) 1 Alex_st відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 . 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 підтягуйтесь на вихідні до Львованема коли,та й не дуже хочеться у Львів,бо скільки разів там був постійно потрапляв то на буханіну то на гастролі))) Львів на мене погано впливає 1 Tea_Drinker відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vegas 584 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 дед,ты конечно странный персонаж ,но предлагать другим помагать челу бросать деньги в пропасть- это не гуманно,и тем более-не по-дружески Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
valich 10 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 я так понимаю - наследство?? или зачем там покупали) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 была бы в Черновцах глянули бы,а ехать нет времени,работа .... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 не,ну если кузов живой то можно"поиграться" с реанимированием Кузов в своё время был обработан и отлично сохранился. @vegas, с начинкой действительно всё печально, зато кузов в хорошем состоянии, это и сыграло ключевую роль. 1 nightwolff відреагував на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Автонаездник 800 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 С такими навыками и возможностями - авто явно надо продать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 29 жовтня 2018 С такими навыками и возможностями - авто явно надо продать А откуда такие выводы? была бы в ЧерновцахЯ так розумію - приїде. Якраз це і є пріоритетом номер 1. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах