Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 Хотів по приїзду додому детально розписувати, що було зроблено, але @VETERAN, мене випередив, щодня відписуючи результати проведених робіт. чекаемо бортовик) Робити окремою темою чи все кидати в цей тред? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
nightwolff 884 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 Хотів по приїзду додому детально розписувати, що було зроблено, але @VETERAN, мене випередив, щодня відписуючи результати проведених робіт. чекаемо бортовик) Робити окремою темою чи все кидати в цей тред? мабуть краще створити тему у відповідному розділі))) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 5 листопада 2018 @VETERAN, ДУБ, мля, удачи в дальнейшем!!! Живи и мысли своей Дубовой, Трухлявой Своей Реальностью! Трухлядь!!! Ти знов тут??Іди броди в своє мракобєсіє, не заважай нормальним людям, танцюрист. Хотів по приїзду додому детально розписувати, що було зроблено, але @VETERAN, мене випередив, щодня відписуючи результати проведених робіт. чекаемо бортовик) Робити окремою темою чи все кидати в цей тред?В розділі "авто одноклубників".Напиши в перший пост історію про авто і про те, як дісталась. Про плани. Фоток накидай. В другому пості напиши що вже з Славіком зробили. А далі вже по ходу дій ну і відповідатимеш на питання і коментарі[emoji4] Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 @Andriy1352, так точно! Як дійдуть руки - зроблю. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 7 листопада 2018 Які новини? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 8 листопада 2018 Які новини? Поки - ніяких, у будні дні працюю. До Львову є можливість вибратись лише на вихідних, і те - не завжди. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 15 листопада 2018 Вже зробив бортовик, виклав у розділ "Авто одногрупників". Надалі всі роботи, проведені з авто, буду вже дописувати туди. 2 nightwolff та Andriy1352 відреагували на це Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 22 грудня 2018 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tea_Drinker 15 Скарга Опубліковано: 30 грудня 2018 Ну як там справи? Вже виздоровів? Скоро вже Новий рік. Зараз якраз доповню бортовик. ) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Мах. 1 Скарга Опубліковано: 24 серпня 2019 Машина простояла у сирому гаражі 5 років, з усіма наслідками. вибачте за прямоту,але з такими симпомами-то не авто,то прірва,в яку безслідно полетять всі твої гроші і вільний час. я б радив залишити думку про реанімацію,насоложуватись життям и не тратими марно час та гроші. и купить иномарку, ты не договорил)) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YuriiPetrov 0 Скарга Опубліковано: 7 жовтня 2019 Всім привіт. Порадьте будь ласка майстра. Перестала працювати пічка Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 @VETERAN, треба допомогти Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 треба допомогти Дозоляю - допоможи. Можеш порадити майстра - пічника? Яб допоміг, тіки локація не та Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 локація не та Порада не залежить від локації.Так, але оскільки проблема не описана і запис саме в львівській гілці, то доречно вважати, що потрібна саме реальна допомога, а не віртуальна. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 8 жовтня 2019 Я теж все сам роблю, але не кожному дано Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YuriiPetrov 0 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 О тема жива і це не може не радувати) Я так розумію що зараз важко знайти когось щоб до ваз подивився ? А ще таке питання, а де ви купуєте запчастини до машини? @andriy1352 @veteran Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 О тема жива і це не може не радувати) Я так розумію що зараз важко знайти когось щоб до ваз подивився [emoji17] А ще таке питання, а де ви купуєте запчастини до машини? Базар або detali.zp.ua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YuriiPetrov 0 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 О тема жива і це не може не радувати) Я так розумію що зараз важко знайти когось щоб до ваз подивився [emoji17] А ще таке питання, а де ви купуєте запчастини до машини? Базар або detali.zp.uaА можна детальні де знаходиться базар? Буду дуже вдячний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Andriy1352 1,956 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 О тема жива і це не може не радувати) Я так розумію що зараз важко знайти когось щоб до ваз подивився [emoji17] А ще таке питання, а де ви купуєте запчастини до машини? Базар або detali.zp.uaА можна детальні де знаходиться базар? Буду дуже вдячнийДе у Львові я не знаюСлавік може підкаже Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
YuriiPetrov 0 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 А ще таке питання, а де ви купуєте запчастини до машини? У будці №6 на базарі на вул. Зеленій. У Юлі.Насправді я не дуже у Львові орієнтуюсь, було б добре якщо б ви підказали з якою вона вулицею пересувається або адресу, бо зелена довга вулиця. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
VETERAN 1,318 Скарга Опубліковано: 10 жовтня 2019 . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах