Перейти до публікації
VETERAN

Veteran - Персональник

Рекомендовані повідомлення

Є досить суттєва різниця - мале ще піднімається, а старе вже спускається - і от зустрілися. Мале ще не знає, якими навичками оволодіє, а старе постійно помічає, як щось втрачає.
Надо вас  познакомить на досуге. Будете балакати на понятнiй вам мовi :multi:  *дядю СлавIка*  знае, вже питае  вайбер. 

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Andriy1352, у мене ЦЗ інтегрований у сигналку. Там один з виводів заземлюєш - замки відмикаються, а від'єднуєш - актуатори замикають.

Ну майже у всіх інтегровано в сигналку

Поділитися повідомленням

@VETERAN,Питання як до досвIдченого электрика. Як краще зробити вивIд на розетку причIпа? На 05 там просто роздIляеться жгути на правий I лiвий стопи. Може  iснують якIсь  спецIальнi *розподiльнi коробочки* де можна то все зьеднати? Як то в тебе реалIзовано? I головне чи е якась стандартна схема розподIлу  проводIв на розетку чи може рIзнитися вIд виробника причiпа?

Поділитися повідомленням

адниця під бампером трохи порижіла
Ну сфоткай, покажи, порIвняемо, зрIвняемо. (якшо в тебе будуть поганI фотки низу--я на Гавно iзойду, давно я чекав того спору :evil: сфоткаю самою класною камерою. 

Поділитися повідомленням

I головне чи е якась стандартна схема розподIлу
есть, на всех новых прицепах одинаковая.

не совпадать может только в том случае, если уже кто то там лазил уже

Поділитися повідомленням

Усе

От вирішив все припинити, а самого терзає думка - задниця під бампером трохи порижіла - може таки перемалювати, чи забути до весни?

ага, перемалюй як я на зиму глядя.... не вздумай! чекай до весни

Поділитися повідомленням

I головне чи е якась стандартна схема розподIлу проводIв на розетку чи може рIзнитися вIд виробника причiпа?

зараз усі причепи йдуть з стандартною розводкою

якщо на машині немає краще під неї робити

відрізнятись може на причепах тим, що часто на причепі розводять тільки один габарит, а не правий і лівий як потрібно, і якщо на машині також виведений один габарит то може бути так що вони будуть на різних клемах і не працюватимуть габарити.

якщо ж на причепі розетка ще совкова та там все переплутано і робити нічого не буде, я такі розетки підганяв під сучасну схему

377e82b0f3bf.jpg

Поділитися повідомленням

для чего передние брызговики висят сзади

я вчора виїзджав задом зі стоянки АТБ, заставили так що насилу виїхав, наїхав колесом на бордюр  - в результаті відірвав уже 5-й бризговик

пробував ставити передні, щоб їх не відривати, але тоді жопа засирається під бампером, вернув заводські, от тільки коли колесо впирається в бордюр то їх відриває.

Поділитися повідомленням

Будь ласка, увійдіть для коментування

Ви зможете залишити коментар після входу

Увійти зараз